Brown si rád staví na odchod Verstappena z Red Bullu, svoje peniaze by dal na Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Know how to cock?

2 lajkov

:man_facepalming: Puffe, Puffe.

1 lajk

Určitě by se nabídla i Honda a Ferrari. A že nejsou schopní vyrobit i baterie, tak to je už trochu moc, když od příštího roku má být baterií více.

No jo, ale kdyz pristanou na uctech modre transakce, stejne jako v roce 2021, tak se holt bude muset protahnout termin pravidel… :bowing_man:

Realneji ale vidim Red Bull s motorem Honda a Power Trains se zrusi, mozna uz se brzy dockame prohlaseni o podpisu dodavek, pocitam na vice let. Pak by tady byl VER TSU Honda setup…

zaujimave, je tam vobec niekto schopny zabezpecit motory?

Ostáva to na Tebe kámo. :wrench: :screwdriver: :gear: :hedgehog: :slightly_smiling_face:

3 lajkov

Chtěla jsem už napsat, že příští rok budou jezdit šlapací formule, ale teď jsem v klidu :smile:

2 lajkov

Ježek trochu zamaká a bude to dobrý.

1 lajk

no neviem neviem, ci je dobre byt v klidu :smiley:

1 lajk

To je dobré vždycky… A vůbec, nepodceňuj se, my Ti věříme :smile: !

3 lajkov

No tak tváří se tak jen Ferrari :grinning: vtipný je, že Red Bull lobbuje za zrušení motorů pro 26 bez toho, aby měl jistotu, že jim bude někdo dodávat současný motory (Honda taky potvrdila, že nemá kapacitu vyrobit současný motory na další roky). Tohle mi připomíná jejich iracionální jednání s Renaultem 2016, kde roztrhali smlouvu o dodávku motorů, a pak to žehlil Bernie a FIA

2 lajkov

Ale tak to snad musí být všem jasný ne? Je konec března 25 a oni chtějí něco měnit na 26? :grinning:

1 lajk

Řešit se musí dokud je ještě čas. V září už bude pozdě.

Pozdě už je dávno. Vývoj na 26 s motory běží dávno, týmy podle toho logicky navrhují šasi i aero skrze uložení motorů a chlazení. Opravdu nechápu, že si někdo myslí, že tahle změna by někomu reálně mohla prospět, nikdo by z toho nevyšel dobře a místo F1 příští rok by jsme sledovali frašku frankenstein F1

Každá snaha nepustit do světa F1 elektrocentrály je prospěšná.
A to, že by už dál nedokázali vyrábět současné motory je pohádka pro děti. Vždyť nové motory ještě nemají ukončený vývoj a nejspíše ještě není vyrobený ani jeden kompletní funkční kus.

To, že se ti nelíbí současná technologie motorů je jedna věc. Jenže tady nejde fungovat na základě toho co se ti líbí nebo ne. Sám si to napsal, vývoj nových motorů běží, jsou tam nalité obrovské peníze, a někdo přijde a řekne: ale ne, vyhodíme to z okna, protože se to Ferdovi na F1.sk nelíbí? Výrobci počítají s náklady, logistikou, vývojem a taky nasazení lidí na jednotlivé projekty. Tohle je prostě situace "jak si Hurvínek představuje válku ". Nesmyslná snaha moc pozdě

1 lajk

Přiznávám, že se mi současné těžké pohonné jednotky nelíbí a věř, že chystané elektrocentrály budou ještě horší.
Už dávno se ví, že příští kyseliny jsou slepá cesta, která bude v F1 zbytečných pět roků.
Jen vůl chce na pouhých pět roků vyhazovat tak gigantické částky.

Není lepší tuhle slepou cestu rovnou hodit ze skály dokud je ještě čas a popřemýšlet jak se vrátit k lehkým závodním motorům?