Já takový pád, a tak rychle, nečekal, takže těžko říci. Přijde mi to až přehnaný tak bych se spíše přikláněl k nějakému výkyvu, ale nesvědčí to u nich o nic dobrém.
Súhlasím. Až takto napriamo som to nechcel eskalovať. Často potom nasledujú osobné útoky. HellHogr by vedel rozprávať ako sa po jeho drobných provokáciách naštartujú niektorí jedinci.
… co ten může vědět
Jo chudák Honza.
Urážky, vytahování fotek, osobních informací, urážky na vzhled. To se ti nevyplatí.
A to i kdybys měl pravdu, kterou nakonec měl do puntíku. Chudák kolik tady toho musel snést.
Nejhorší je, že to ani jednomu nepřišlo divný, a placali se u toho po ramenou.
Čas ukázal.
Viď. Přitom jen chodí okolo.
Fnuky fnuk chudacik honzik
Konštruktérsky titul má McL s prstom v nose.
V tom jazdeckom však bude musiet pomáhať jazdci ferrari a mercedesu.
Ak sa im podarí pokaždé vtesnat medzi Norrisa a Verstapena, pôjde to bodovo rýchlo.
Horšie bude, ak si ferrari udrží formu a bude s Piastrim oberať Norrisa o body.
Čo si myslím, že už majú v tíme vydiskutované.
Piastri neurobil nič zlé, ale vo vnútri sám vedel že Lando bojuje a titul.
A možno je mu to fuk, jeho cielom je dostať sa pred Landa a titul nech si nechá Max.
Tak aj dream team z Brackley upadol na 3 roky do priemeru ani nikto nevie preco a este stale nie su vonku. Kazdy uspesny tim skor ci neskor rozoberie konkurencia. Specialne v dobe rozpoctoveho stropu to asi udrzat pokope snad ani nejde.
Neviem si predstavit, ze by hociktory sef timu urcil 1 a 2, keby par VC pred koncom sezony je rozdiel medzi pilotmi menej ako 30 bodov a navyse ten lepsi pilot je druhy kvoli technickej smole pocas sezony. Toto nemozme chciet od ziadneho sefa timu. Situacia v sucasnom McLarene je vsak ina.
A ak su tam naozaj zmluvne dovody, tak je to zlyhanie McLarenu a toho, kto ma na starosti vyjednavanie zmluvnych podmienok (Piastri by McLaren podpisal aj bez takejto podmienky, kedze chcel prec z Alpine).
Presne tak. Tak ako by to bolo cielom kazdeho pilota v F1 pokial by podaval take vykony ako Piastri a pomaly sa dotahoval na Norrisovu uroven.
Už to tu začíná, nastavíš zrcadlo a kroutí se, jak upír na slunku
Neviem, preco si to nevies predstavit, ked su timy, co maju/mali 1-2 uz od uvodu sezony.
Tak urcit 1 niekoho kto ma naskok 28b 6VC pred koncom nie je vobec nepredstavitelne, ba naopak, nechat ich bojovat medzi sebou (Turecko nestacilo?) je extremne riziko, kedze o titul bojovali aj Hamilton a Alonso. Tam sa o body nepripravovali a nebolo riziko? Stojim si za tym, ze urcit Marka ako 1 v tej chvili bola bezpecna volba a ziskal by titul. Horner tak neurobil a vdaka tomu a Petrovovi ziskal nastastie pre RB titul Seb…
Ale samozrejme respektujem, ak si myslis, ze neriskovali a nebrali si body navzajom
Toto je vyslovene len nazor. Vobec to tak nemusi byt, obzvlast ked ma Webbera ako manazera…
Kludne tam staci klauzula, ze nemoze byt dvojka kym ma sam sancu na titul.
To tak napokon casto v minulosti byvalo, neviem co je to za trend od tejto sezony hovorit o dvojke v polke sezony, navyse v time, co historicky 1-2 nemava…
Ale to je zase len moj nazor
Je hezké, když jsou lidé empatičtí a soucítí s postiženými jedinci, ke kterým nebyl osud štědrý.
Ty chceš žít v utopické společnosti, ale sám máš tohle chování? Tak se pak nediv, že je to utopie, když nejsi schopen se chovat, jako člověk
Ja suhlasim, ze je to z pohladu sefa timu logicka volba a najbezpecnejsia cesta za jazdeckym titulom, ale prislo by mi to krute a neverim tomu, ze by to niektory pilot akceptoval (radsej by v momente odisiel z timu). Neurcenie jednotky medzi dvojicou Hamilton-Alonso tak isto nepovazujem za zlyhanie (hoci stratili titul). Ty ano? Ty by si tam urcil jednotku? A aku reakciu by si ocakaval od tej dvojky?
To som kde napisal? Neprekrucaj moje slova.
To nie je trend, vacsinou to tak bolo, ale len v boji o titul (Schumacher-Barrichello, neskor aj Vettel-Webber, zaroven vtedy “Fernando is faster than you”, potom Hamilton-Bottas a teraz Verstappen-Perez). Kym McLaren o titul nebojoval, tak to nebolo potrebne, ale zrazu maju sancu, tak by to bola spravna volba z pohladu timu. Ak buduci rok budu mat auto a la Mercedes 2014-2016, tak to mozu hrat bez jednotky a dvojky ako Hamilton-Rosberg.
A proto Barik pouštěl, i když titul byl jasně u Ferrari? O Webberovi nemluvě viz Malajsie
Pre inteligenčne slabších dovysvetlím, lebo evidentne to Honzík zase nepochopil: Všetky uvedené tímové jednotky išli na titul (prípadne možno nejaký rekord), nebojovali o stredopoľové pozície v šampionáte tímovou réžiou (to možno tak v poslednom preteku sa občas stalo).
PS: Ako správny Mercedes fan si zabudol ešte Bottasa, voči ktorému bola použitá tímová réžia aj keď už bolo jasné, že titul získa Hamilton.
Tak asi méně chapavej jsi ty, když napíšeš, že to bylo v boji o titul, ale příklady nebyly z boje o titul.
Jak s tím souvisí Mercedes?
Chod sa hadat, slovickarit a dohadovat s niekym inym, ja idem vyuzit pekne pocasie a aj tak mojich “30 sekund na hadku s blbcom” uplynulo, papa.
Tak hádáš se tu celou dobu ty, jen si napsal další nesmysl, který neumíš ani sám vysvětlit, tak zase utečeš, to je takova klasika u tebe, když už nevíš co, místo normální diskuze.