V 2010 bol Horner v inej situacii. Vettel bol lepsim, mladsim a perspektivnejsim pilotom. Ukazal to uz v 2009. V 2010 bol tiez lepsi, len mal vela technickych problemov ak sa dobre pamatam. Cize tam boli obaja v priamom boji o premierovy titul.
Teraz ma McLaren v boji len Norrisa. Madarsko este chapem, ze islo o prve vitazstvo Piastriho, ale Monza? A ked uz bolo iste, ze ani Piastri nevyhra, tak preco neprehodili 2-3 pozicie? Navyse ked Brown to stale obhajuje, ze to je filozofia McLarenu, ze nemaju 1 a 2 a ze je to tak uz odcias Prosta so Sennom.
Rozhovor som nevidel, ale z clanku vyplyva, ze to povedal posmesne. Ako nie je to nic strasne podla mna, ale ked sa mam k tomu vyjadrit (co mozem), tak hovorim, ze v prvom rade by sa mal najskor pozriet na seba v aktualnej situacii (ohladom jazdcov sa mu to sype a Norris navyse chybuje stale viac a viac a sam Zak robi hlupe rozhodnutia a vidime to vsetci) a az potom riesit inych.
Neviem uz o akej teme to bolo (tusim o Perezovi), ale ak sa mam vyjadrit aj k tomu (je to taky acohentizmus, ze ked sa vyjadrujem k Brownovi, tak sa automaticky musim aj ku vsetkemu ohladom Hornera?), tak tam to tiez Horner nezvladol a nemal by mat taku reakciu.
Edit: V podstate sme pri tom, co som pisal aj minule. Brown to dava na Marka. Ak chce mat rovnaku povest, tak to robi dobre. Kritizujem ho vsak preto, lebo som si myslel, ze je jednak lepsi sef timu a za druhe vacsi diplomat, ale to uz ukazal za posledne roky viackrat, ze ho najviac zamestnava strielanie do RB cez media.