Brown si doberá Red Bull: Stavím sa, že by bolo fajn mať v tíme Neweyho | Magazín F1 - F1online.sk

No hoši to určitě neopakovali takhle moc dokola do blba a úplně mimo kontext :stuck_out_tongue:

1 Like

Psali to tu furt dokola i s tím: takhle vypadá rozpadající tým jo?
To víš Dejve, nesmíš dělat slepého před negativní stranou :stuck_out_tongue:

vsak si sam pisal, ze Norris stratil 68 bodov vlastnymi chybami. To by uz viedol sampionat. auto vzhladom k superom maju teraz asi tak dobre ako bola RB19, body a vitazstva stracaju len vlastnou nemoznostou.

Bylo by dobré se alespoň pokusit napsat něco jednou za čas bez chyby.
Nebyl bys tu za de.menta i kvůli pravopisu, když už fakticky píšeš nesouvisející nesmysly.

3 Likes

Letošní McL má hodně daleko do loňského RBR. Když budou mit každý závod náskok v race pace 0.5s tak neřeknu, ale to se reálně neděje

Realita je, ze Brown dostal otazku a myslim ze slusne a pravdivo odpovedal (ak nie, poprosim citaciu, co bolo zle).

Mlatenie prazdnej slamy je robit z toho bulvar…

3 Likes

Jednou jsem někde četl, že teprve letos začali pracovat na elektrické části.
Možná i proto je takový hromadný úprk v době dominance.

1 Like

Neměl mít elektrickou část pod sebou Ford?

Bulvar robia media nerobia ho diskuteri ci nie? :smile:

co ja viem
len tak namatkovo race pace na najblizsieho najlepsieho.
Vegas -0.12
AbuZabi -0.31
Brazilia -0.08
Mexiko -0.44
USA -0.01
Katar +0.02
Japonsko -0.32
Singapur +0.29
Monza -0.2
Holandsko -0.29
Belgicko -0.69
Anglicko -0.29
Rakusko -0.5
Kanada -0.18
Spanielsko -0.31
Monako +0.01
Baku -0.51
Australia -0.19

pre porovnanie McLaren 2024
Holandsko -0.34
Belgicko +0.03 (strata na mercedes)
Monza -0.36
UK +0.11
Madarsko -0.16
Kanada -0.03

Iste strata je na papieri mensia, ale tu si treba zaratat Norrisove chabe starty a tym padom strata na race pace v kazdych pretekoch kde sa prepadol z prveho miesta dozadu.

1 Like

Ved na to narazam, uz nadpis zavana bulvarom.
A niekto na to skoci a pise s radostou proti Brownovi, lebo uz pol dna nebol k nemu nejaky clanok…
A ironia je, ze casto aj taki, co nedavne udajne “vybehnutie” Hornera na novinarku obhajovali prave tym, ze len odpovedal…

@JB22 @major @Jozef_Chroustal @Matti ok, vidim, ze Horner je citliva tema, takze sem:

si dosadte napriklad Wolffa.

Ide o to, ze Zak sa nonstop zaobera RB a dava vyhlasenia o ich vnutornej situacii (pravo na to samozrejme ma), a pritom sam svoju poziciu nezvlada a cim dalej tym viac zacina posobit ako amater. Ak by sa ich inzinierom nepodarilo taketo dominantne (najlepsie) auto, tak koho by Zak zaujimal? :sweat_smile:

Je mozno potreba to brat cele s nadhladom a mozno sa len pousmiat nad absurditou celeho tohto cirkusu :smile: ved taketo veci sa riesili a budu riesit stale, obzvlast u prebulvarizovanej F1 kde ti v pondelok novinari promuju nejake dohady ako fakty, v stredu ich vyvratia aby ich nasledne v piatok ozivili a prezentovali stylom “ved to mozno vyjde tak budeme za bohov” - toto mi vadi vo vacsej miere ako nejake “radoby kopanie” ktore popisujes, lebo si to prevzali aj nejaki fanusikovia a len tym otravuju ovzdusie

V preklade - Posadme do sucasneho McLarenu Maxa (spolu so strategmi RB) a od Miami by vyhral takmer vsetko a sampionat by pohodlne viedol. :slight_smile:

Jos, ja som ti dal dost jasne, nekonfliktne otazky a ty si dost jasne napisal predtym toto:

Tak kedy v 2010 to Horner, ked sa nebal a poznal pravy cas urobil? Kedy nastal ten cas?

A Brown len normalne odpovedal, dokonca pravdivo, vidim ze uz aj to vadi…
Nedavno odpovedal novinarke Horner a bol z toho clanok ze na nu vybehol, cize takto to budeme brat? Podla hecujucich nadpisov a bulvarneho pristupu?

2 Likes

Ja snad zacnu mit rad Tota​:see_no_evil::joy:

Ten byl od zacatku “takovy”. Ale co posledni dobou vyvadi Brown….

To dáváš race pace výhodu nebo Q?

race pace, strata na najlepsieho, mean value
zdroj: https://f1pace.com/

1 Like

Samozrejme, to suhlasim.
Ale nepamatam si u niektorych takyto nadhlad ked boli clanky “proti” Hornerovi a spol.
Tak teda rovnaky meter…
“Vybehnutie” Hornera na novinarku je OK, ale Brown skaredy, zly, bakany nech odpovie cokolvek :smiley:

1 Like

Brown nema co na praci jak je videt. Vse je jiz vyresene. Pokud ano, urcite pro me jako fanouska Maxe skoda a Brownovi muzu blahoprat.

Brown ma pravdu, ale ja jsem rad ze Newey je pryc. Druha vec je, ze se pakuji i dalsi a atmosfera v teamu neni evidentne dobra a Horner se probudil teprve po Holandsku.

Brown si sice svoje ukoly v zavodnim teamu neplni jak ma, ale auto ma dobre a od minuleho roku je to neuveritelny progres. Tohle zmanagementoval perfektne.

Ze provokuje, to dela samozrejme dobre. Je potreba odvratit pozornost od vlastnich problemu. Marko a Horner delaji to stejne, Wolfa nevyjimaje.

Jedinej kdo si drzi svoji lajnu je Frederic.

Kazdopadne tohle vyjadreni je pro pobaveni a odreagovani, ale me jako fanouska Maxe zajimaji jine veci. Newey a ostatni jsou pryc a zpet se nevrati. Ale sezona jeste neskoncila. Tak co bude dal?

4 Likes