No hoši to určitě neopakovali takhle moc dokola do blba a úplně mimo kontext
Psali to tu furt dokola i s tím: takhle vypadá rozpadající tým jo?
To víš Dejve, nesmíš dělat slepého před negativní stranou
vsak si sam pisal, ze Norris stratil 68 bodov vlastnymi chybami. To by uz viedol sampionat. auto vzhladom k superom maju teraz asi tak dobre ako bola RB19, body a vitazstva stracaju len vlastnou nemoznostou.
Bylo by dobré se alespoň pokusit napsat něco jednou za čas bez chyby.
Nebyl bys tu za de.menta i kvůli pravopisu, když už fakticky píšeš nesouvisející nesmysly.
Letošní McL má hodně daleko do loňského RBR. Když budou mit každý závod náskok v race pace 0.5s tak neřeknu, ale to se reálně neděje
Realita je, ze Brown dostal otazku a myslim ze slusne a pravdivo odpovedal (ak nie, poprosim citaciu, co bolo zle).
Mlatenie prazdnej slamy je robit z toho bulvar…
Jednou jsem někde četl, že teprve letos začali pracovat na elektrické části.
Možná i proto je takový hromadný úprk v době dominance.
Neměl mít elektrickou část pod sebou Ford?
Bulvar robia media nerobia ho diskuteri ci nie?
co ja viem
len tak namatkovo race pace na najblizsieho najlepsieho.
Vegas -0.12
AbuZabi -0.31
Brazilia -0.08
Mexiko -0.44
USA -0.01
Katar +0.02
Japonsko -0.32
Singapur +0.29
Monza -0.2
Holandsko -0.29
Belgicko -0.69
Anglicko -0.29
Rakusko -0.5
Kanada -0.18
Spanielsko -0.31
Monako +0.01
Baku -0.51
Australia -0.19
pre porovnanie McLaren 2024
Holandsko -0.34
Belgicko +0.03 (strata na mercedes)
Monza -0.36
UK +0.11
Madarsko -0.16
Kanada -0.03
Iste strata je na papieri mensia, ale tu si treba zaratat Norrisove chabe starty a tym padom strata na race pace v kazdych pretekoch kde sa prepadol z prveho miesta dozadu.
Ved na to narazam, uz nadpis zavana bulvarom.
A niekto na to skoci a pise s radostou proti Brownovi, lebo uz pol dna nebol k nemu nejaky clanok…
A ironia je, ze casto aj taki, co nedavne udajne “vybehnutie” Hornera na novinarku obhajovali prave tym, ze len odpovedal…
@JB22 @major @Jozef_Chroustal @Matti ok, vidim, ze Horner je citliva tema, takze sem:
si dosadte napriklad Wolffa.
Ide o to, ze Zak sa nonstop zaobera RB a dava vyhlasenia o ich vnutornej situacii (pravo na to samozrejme ma), a pritom sam svoju poziciu nezvlada a cim dalej tym viac zacina posobit ako amater. Ak by sa ich inzinierom nepodarilo taketo dominantne (najlepsie) auto, tak koho by Zak zaujimal?
Je mozno potreba to brat cele s nadhladom a mozno sa len pousmiat nad absurditou celeho tohto cirkusu ved taketo veci sa riesili a budu riesit stale, obzvlast u prebulvarizovanej F1 kde ti v pondelok novinari promuju nejake dohady ako fakty, v stredu ich vyvratia aby ich nasledne v piatok ozivili a prezentovali stylom “ved to mozno vyjde tak budeme za bohov” - toto mi vadi vo vacsej miere ako nejake “radoby kopanie” ktore popisujes, lebo si to prevzali aj nejaki fanusikovia a len tym otravuju ovzdusie
V preklade - Posadme do sucasneho McLarenu Maxa (spolu so strategmi RB) a od Miami by vyhral takmer vsetko a sampionat by pohodlne viedol.
Jos, ja som ti dal dost jasne, nekonfliktne otazky a ty si dost jasne napisal predtym toto:
Tak kedy v 2010 to Horner, ked sa nebal a poznal pravy cas urobil? Kedy nastal ten cas?
A Brown len normalne odpovedal, dokonca pravdivo, vidim ze uz aj to vadi…
Nedavno odpovedal novinarke Horner a bol z toho clanok ze na nu vybehol, cize takto to budeme brat? Podla hecujucich nadpisov a bulvarneho pristupu?
Ja snad zacnu mit rad Tota:see_no_evil:
Ten byl od zacatku “takovy”. Ale co posledni dobou vyvadi Brown….
To dáváš race pace výhodu nebo Q?
Samozrejme, to suhlasim.
Ale nepamatam si u niektorych takyto nadhlad ked boli clanky “proti” Hornerovi a spol.
Tak teda rovnaky meter…
“Vybehnutie” Hornera na novinarku je OK, ale Brown skaredy, zly, bakany nech odpovie cokolvek
Brown nema co na praci jak je videt. Vse je jiz vyresene. Pokud ano, urcite pro me jako fanouska Maxe skoda a Brownovi muzu blahoprat.
Brown ma pravdu, ale ja jsem rad ze Newey je pryc. Druha vec je, ze se pakuji i dalsi a atmosfera v teamu neni evidentne dobra a Horner se probudil teprve po Holandsku.
Brown si sice svoje ukoly v zavodnim teamu neplni jak ma, ale auto ma dobre a od minuleho roku je to neuveritelny progres. Tohle zmanagementoval perfektne.
Ze provokuje, to dela samozrejme dobre. Je potreba odvratit pozornost od vlastnich problemu. Marko a Horner delaji to stejne, Wolfa nevyjimaje.
Jedinej kdo si drzi svoji lajnu je Frederic.
Kazdopadne tohle vyjadreni je pro pobaveni a odreagovani, ale me jako fanouska Maxe zajimaji jine veci. Newey a ostatni jsou pryc a zpet se nevrati. Ale sezona jeste neskoncila. Tak co bude dal?