Brown prirovnal Verstappena k postave z hororu. Môže ma volať Chucky, odkázal Max | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen si za svoje výkony v tejto sezóne zaslúži absolutórium. Holandský pretekár dokázal takmer nemožné a strhol na svoju stranu aj mnohých svojich neprajníkov. Ak sa mu podarí dotiahnuť do úspešného konca nevídaný comeback a poraziť napohľad neporaziteľný McLaren, napíše možno najdôležitejšiu kapitolu svojej bohatej kariéry.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222262/brown-prirovnal-verstappena-k-postave-z-hororu-moze-ma-volat-chucky-odkazal-max

Pozrite, čo sa stalo. Bolo len na nás, či umožníme Maxovi stiahnuť 90 bodov za 8 pretekov. Snažili sme sa čo nám sily stačili a vidíte podarilo sa. Už zostáva iba 1 GP. Ak pôjde všetko podľa plánu ako doteraz, skaza bude dokonaná.

4 Likes

Že se tak ptám, kdo je to ten “my”, který měl náskok 104 bodů a najednou ho nemá?

Ještě jsem v žádné sezóně nečetl tolik superlativů na Maxe jako tuto sezónu.

„Je ako postava z hororu. Keď si myslíte, že už sa nevráti, presne vtedy sa vráti. Je to neuveriteľný talent, nerobí chyby a využije každú príležitosť,“

Je jen a jen na Maxovi, jestli skončí u Tota (nebo Zaka?) . Tohle se prostě nedá ignorovat.

Tohle o žádném jiném jezdci éterem neběží. Fandit tomuhle chlapíkovi je fakt na pohodu. Toho netřeba obhajovat. Stačí postnout vyjádření jeho soupeřů. :grin:

1 Like

Doufam, ze “nejvetsi desperat” okruhu jednou osedla “vzpinajiciho kone”. :wink:

2 Likes

No taky by mě to zajímalo. Jak by se s tím popasoval. :grinning::wink:.

Už jsem to tu i psal. 🫠

Ale Toto byl ve frontě první. Tak ho nechci nějak ošulit.

Skutočný horror je vedenie McLarenu. To Verstappen len robí čo treba.

4 Likes

Ma zase top monopost a moze bojovat o titul. To je cele. Zase velka veda sa robi z toho, ze kolko bodov stiahol. Ved je 4nasobny majster sveta a Piastri dokazal rovnaky pocet bodov na neho nazbierat. Na to sa uz nehladi. Ale Verstapena treba pochvalit, bez toho by zastal vesmir. :grin:

Mas to blbe - Verstappena treba hejtovat, bez toho by zastal vesmir

1 Like

A místo neustálého řešení uživatelů a kdo co píše, nenapíšeš poprvé za svojí existenci na foru něco k F1?

2 Likes

Na druhej strane - mame pred sebou finále snov.
3 maju moznost vyhrat, nic zaujimavejsie nemôze byt.

Netrolluj diskofil

No asi to myslel za Mclaren ako tim.

V tejto premise sa zasadne mylis - v porovnani s Mclarenom ma Max ovela horsi monopost a prave to je to, co jeho comeback robi tak vynimocnym. Mal velku bodovu stratu a navyse celil vyraznej vykonnostnej prevahe Mclarenu, napriek tomu dokazal zasadne prehovorit do boja o titul. Max je zivym prikladom toho, ako sa jazdec moze postarat o rozdiel, aj ked zrovna nema top monopost.

1 Like

Asi :slight_smile: . To by ale nesedělo, jestli se počítají oba jezdci McLarenu proti Maxovi, tak to byl větší rozdíl. Já to beru jako snahu chránit jezdce a přímo ho nepojmenovat, protože ztratit takový náskok bez zranění atp. se fakt nevidí denně. Jen mě to trochu pobavilo v souvislosti s neustálými stížnostmi, jak tam dotyčnému ubližují.

1 Like

Nemyslím si, že je to tak vtipné. Lando měl náskok na Piastri hned po Austrálii 23b a po 4 závodech byl pryč a to Lando žádné zranění neměl. Nemluvě teď o tom, že Piastri ztratil min 20b skrze nesmyslné zvýhodňování Landa.

2 Likes

Honzo, uznej že to Piastri letos bohužel nezvládl. Bude ti líp na duši. :slightly_smiling_face:

Ale já tu neříkám, že Piastri nedělal chyby. Dělal a stálo ho to hodně bodů. Ale taky ho stálo nekolik bodů papay rules z čeho těží Norris

2 Likes

Nezda sa mi z tvojej strany korektne, snazit sa z toho urobit v prvom rade Oscarovu “hanbu.” Norris ma uplne porovnatelne maslo na hlave, ze s tym Mclarenom na rozdiel od Piastriho nebol schopny vyjazdit 104-bodovy naskok, to mu nesulzi ku cti, ale je skor ukazkou jeho slabych vykonov.

Proč? V první polovině sezóny podával většinou Oscar lepší výkony a dostal se proto do čela, to je fakt. Potom se jeho výkony propadly bez objektivního důvodu, ztratil obří náskok a dostal se až na třetí místo v šampionátu, to je taky fakt a celkem v téhle míře neobvyklý. Není důvod ho nepojmenovat a schovávat se za nějaké množné číslo, Landovy chyby se většinou probírají horem dolem a neříká se jim “my”. No a teď uvidíme, kdo to nakonec dotáhne, ten si pak zaslouží úctu jako kterýkoli jiný mistr světa.