Brown: Predstava Maxa v Mercedese je nepríjemná, radšej nech zostane v Red Bulle | Magazín F1 - F1online.sk

tihle co na sebe čekají jsou podezřelí af… Discord_xMdVPGA28x

…myslím, že i ulrich čekal a vrátil mu to, no doping mu našli taky.

1 Like

Russell Verstappen. Antonelli zatial nepredviedol nic, co by Wolffovi davalo dovod, ho kvoli Verstappenovi neodparkovat do Williamsu.

1 Like

Kdybych mohl, tak bych udělal dvojici Antonelli - Bottas.
Z tohoto výběru bych vybral č.1.

1 Like

já si třeba myslím, že Verstappen do Mercedesu na 2026 už neodejde. On potřebuje, aby to auto bylo postavené okolo něj. Podle mě je na to už pozdě (upozornoval na to i Button teď)…ale kdoví.

1 Like

Já ten důvod vidím - Williams má pod smlouvou už dva jezdce a nemá nikde napsáno, že se musí podřídit vůli dodavateli motorů

Ak nie Williams, tak aspon Alpine. Niekde by uz Wolff za nitky zatahal. Zrovna v Alpine asi nebudu streckovat kvoli Colapintovi.

Pokud Bottas už nepodepsal a Alpinou na 26 :smile: ale dostali jsme se do toho bodu, kdyz se to začíná (podle mě) nesmyslně komplikovat. Aby mohl přijít Max, tak by musel Mercedes zaplatit 102mil jen jako výstupní částku pro RBR a Wolff by musel běhat po paddocku a hledat Antonellimu místo.
Ale rozumím tvé odpovědi včetně důvodů

1 Like

Veľmi ťa bolí, že Hamiltona v Q porazil aj Russell na Williamse?

Definuj “nejvíc v životě”. :grinning:

Pridaj ešte sezónu vlaňajšiu, lebo 2. polku sezóny už nemal najlepšie auto a minimalizoval straty ako sa len dalo a keď prišla príležitosť v Brazílii, tak ju využil naplno. Takému Vettelovi sa vôbec nepodarilo využiť, napríklad Nemecko 2018.

1 Like

Pise se rok 2138…. Legendy tvrdi, ze se najdou potomci tech kterym v zilach stale vre ABU 21…

A pak jsou ti ostatni kteri se dokazou posunout dale… a ziji stastne az do skonani sveta😉

7 Likes

To víš, někdo se z historie poučit chce a někdo ne. Kdyby se chtěli poučit z historie všichni, tak by tu nebylo tolik extremistů.

…Briatore mal doživotný zákaz v F1 a každý by ho mal za podvodníka. Bohužiaľ sa tu stále nájdu takí, čo ho obdivujú.

2 Likes

Nerozumim? Jakou spojitost ma vyplakavani tady na foru, ze jezdec mel ci nemel udelat neco ( i kdyz chybu udelal reditel preteku). S tim, ze se lidi pouci?

Zvlast pod kazdym druhym clankem i po 4 letech….

Nic. … termin “ extremistu” snad ani nebudu komentovat… ja myslel, ze se bavime o sportu. Ne o 2 svetove valce ci vysidlovani Indianu…

1 Like

Nemusíš hned kopat, že někdo vyplakává. Napsal jsi:

Za mě je tohle o tom, že se někdo nad tím pozastavuje i teď a někdo ne. Já říkám, že z historie se mají lidi poučit, a platí to i o F1. Asi tu nikdo nechce opakovat to co se stalo v AD. Stejně tak jako nikdo nechce opakovat nehodí jezdců, proto je potřeba si věci z minulosti občas připomenout. Samozřejmě potom forma toho je už věc další.
Ale to se pak zase dostáváme k tomu, že tobě zase vadí to, že se někdo k tomu stále vyjadřuje, však pokud to nikoho neuráží a neshazuje, tak je to ok ne?

1 Like

Tak samozrejme souhlasim. Nikomu se nelibilo to co stalo. Byla to skoda, ktera poskodila ve finale vsechny.

Ja si jen myslim, ze nekteri co to zde den co den pripominaji i po tech letech se nedokazi smirit s tim, ze sport ostatne i jako zivot sam, proste fer neni. A to je za me skoda.

Uvedomeni si co se stalo je potreba. Na druhou stranu popiranim veci co se staly taky nikomu nepomuze.

ABU 21 se stalo. To je fakt.

2 Likes

Každý človek je iný. Niekto sa nepreniesol cez AD a niekto sa nepreniesol, že sa niekto ešte cez AD nepreniesol. Mal by si ostatných viac rešpektovať a nie zosmiešňovať. :wink:

3 Likes

Chýb a zásahov do šampionátu sa v tom roku stalo viacero. Raz na jednu stranu, inokedy na druhú. Suma sumárum sa to vyrovnalo, jazdecký titul vyhral zaslúžene pilot, ktorý spravil výrazne menej chýb a bol podstatne lepší (maximalizoval bodový zisk snáď najviac ako sa dalo oproti súperovi) a konštruktérsky titul vyhral zaslúžene tím, ktorý postavil najlepšie auto (síce tesne, ale predsa).

Každá ďalšia diskusia je zbytočná, len voda na mlyn tohto nolifera, ktorý nemá život, ale jeho životom je toto fórum. Taký formulový czsk Michal Average. :joy:

Ano stalo se to, ale jak jsem psal, pokud člověk to řeší, ale nikoho neuráží a neshazuje, tak je to za mě ok. Taky se mluví často o Silverstone 21, už je to součástí historie a budou tací, kteří to budou řešit i v budoucnu

No celu diskusnu hadku nastartoval chroustal hned prvym komentarom. Tema AD21 by mala byt tabu, vo fanusikoch stale vzbudzuje vasne. Ja len doteraz nechapem, ako to Hamac vydrzal na tom podiu. Na jeho mieste by som tam ani neprisiel :smiley: Na odlahcenie: viete si tu situaciu predstavit v opacnom garde? Myslim ze temeramentny Max by dosiel Masinu roztrepat papulu este pocas dojazdoveho kola :slight_smile:

3 Likes