Viem. Max by to v rychlejsom monoposte (s horsimi pneu) ako mal Lewis podla mna ubranil lebo by dal toho dal all in:
Lewisa by ani nenapadlo to skusit do tej zakruty / Max by tam nenechal tak otvorene dvere
ak by sa Lewis dostal pred neho na prvej rovinke, tak by mu to Max na druhej vratil tak ako pocas preteku Perez, ktory ho tam totalne vyskolil aj na ovela pomalsich pneu.
ak by ho Lewis predbehol na druhej, tak Max by to tam poslal na vnutrajsok. Lewis si nemohol dovolit kolidovat, Max ano. Bol by z toho racing incident alebo by ho zostrelil ako Lewis jeho v Silverstone. Lewis DNF, Max rovnakych +10s ako dostal Lewis
Kral co mal dominantny monopost a tam kde ho nemal Hamiltona vytlacil, alebo poskodil zavod. A poslednych 5 zavodov si ten
ani neskrtol, vsak ?
Videli sme aj v sezone 24 ked mal Norris konecne konkurencieschopny monopost a zatapal Verstapenovi, ten ho neustale vytlacil a tam kde mal prist o body umyselne kolidoval. Pravy kral.
Ja som videl v Britanii, ako si Hamilton drzal svoju stopu a Verstapen do neho zatocil volantom aj ked mal na lavo miesto na 2monoposty. On je zvyknuty, ze sa mu kazdy uhne. Tak, ako miestny ‘‘fanusikovia’’ si myslia, ze maju stale pravdu ked tu budu pisat to iste kazdy den
A prve zavody, ked ho Verstapen vytlacil a komisari to netrestali bolo v poriadku ?
A v talinasku ked siel Ver 4 kolesami poza bielu ciaru a vytorpedoval Hamiltona z trate ? To bolo asi tiez v poriadku. A kopa dalsich spinavosti, tak ako to ukazal Verstapen minuly rok proti Norrisovi ked do neho vrazal monopostom ?
Verstapen si ho zasluzil ? Nie, to len verejnost bola presytena uspechmi Hamiltona, tak sa prizmurovali oci nad tymi prasarnickami Verstapena a komisari ho netrestali. Keby to bol Magnusen, uz ma 10trestnych bodov davno a kopu 10s trestov…
Kedy bolo nieco proti Verstapenovi ? Ci zase tu budes trepat o Bottasovi, ktory zostrelil 2 RB ?
Verstapen robil prasarnicky celu sezonu a privierali sa nad tym oci a ty tu mas drzost napisat, ze zasahov bolo aj na jednu, inokedy na druhu stranu ? Tak ty si riadne kidas do papule…
Kde sa to vyrovnalo ? Ze jeden jazdec bol celu sezonu chraneny ? A hlavne trest po taliansku, ked uz pred zavodom RB ohlasil vymenu motora Ferovy trest… uplne zadarno si Ver udrzal bodovy naskok, kde mohol byt Ham prvy a Ver az niekde tusim 4-5…
A to je vzdy Verstapen, lebo ked je druhy minimalizuje skody, ked je prvy vyhral s tretim najrychlejsim monopostom Tvoja dennodenna verzia Verstapenovej dokonalosti a placas to tu od subojov s Hamiltonom cez suboje s Norrisom…
Zase si tu se ries do huby. Ze zbytocna, ved neni newsky kde by si sa nezapojil do debaty o Hamiltonovi a Verstapenovi a pokazde si sem chodis trepat tie svoje bludy o dokonalosti…
Kde je tuto sezonu ta dokonalost ? Aku teoriu mas na tento rok ? Ze mas az 5ty najerychlejsi monopost ?
A ty mas drzost tu pisa o nejakych noliferoch ? Ved ty si tu cele tyzdne a neustale patlas dookola to iste, uz sa to po tebe neda citat, ako sa tu snazis prezentovat ten svoj jediny nazor a blbostami vyvracat argumenty ostatnych…
Už som to niekde písal, že po tejto špinavosti som prestal byť HAM fanúšíkom, dovtedy bol pre mňa n.1.
Je iné keď riskuješ v prvom závode kde ešte nevieš ako sú prerozdelené sily, ako v preteku kde už ide o všetko. Ja mám viacej obľubencov, nie som zaujatý na jednému Jazdcí VER, PIA, LEC a ako tímu to naozaj prajem Ferrari.
Aj ten tvoj o zalubenosti k Verstapenovi, prejavujes sa uz aj v dalsich newskach, ako tak pozeram a neustale neprestavas vychvalovat ako vyhrava v slabsom monoposte
Uz je to trapne… Som myslel, ze po tej odmlke, si bol ten mudrejsi a vykaslal sa na to, ale ty mas penu na hube asi kazdy den…
Staci sa pozriet, kolko mas ty komentov za rok a kolko ja.
A tie tvoje su len:
VerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapenVerstapen
EDIT: ano mas pravdu, co si napisal presne sedi
‘‘Still we cry’’ stale placete, konecne sme za jedno…
Vsak nech Brown ponukne RB na vymenu Norrisa a Piastriho za Verstappena. Na buduci rok v suboji s Mercedesom sa mu urcite zide. RB by to podla mna aj zobral, Piastri s Norrisom asi nie.