Brown: Predstava Maxa v Mercedese je nepríjemná, radšej nech zostane v Red Bulle | Magazín F1 - F1online.sk

Zaujals tady mistni publikum, jinak je to na novy nick :people_hugging:

To nevím, Puff mi posílal nedávno foto s merchem Fernanda, jak to nosí, tak třeba dělá stejný vlny u Fernanda jako dělal u Maxe :thinking:

Vingegaard s Pogačarem jeli sjezd. Pogačar upadl a Vingegaard zastavil a počkal na něho.

Nebo i letos. Pogačar upadl a celý balík zastavil a čekal. Přitom mohli ostatní jet ne?

I po výhře se chce každý pyšně podívat do zrcadla.

Byla to jeho volba. Vyhrál, je mistr, hodně lidí má radost. Ale nikdy mu to neodpustím. Tečka.

Před 10 dny od Puffa

Ale kdo ví, co se stane příští rok, až tam bude jezdit Max.” Nelson Piquet Jr.

Jdu spát a nevolej. Čus.

2 Likes

Možná ho naštvalo, že jsme mu fakt potom už nevolali :smile:

1 Like

Chceš naznačit že Hama Max v Abu 21 neměl předjíždět? :thinking: Však Ham byl na 41 kol starých hardech uplně bezbranný. :100: :sweat_smile:

… a dnes

2 Likes

radši mi napiš, co si myslíš o tomhle výběru pneu pro Belgii a kolik se toho reálně odjede vzhledem k současné předpovědi na SPA

Přesně tak. Neměl.
Nebylo to zasloužené a hlavně to nebylo správné.

C1 je super, mám závody s ní raději :slightly_smiling_face:

1 Like

To by se zapsalo tučným písmem do dějin motorsportu. :thinking: Ale myslím si, že by to v jeho situaci neudělal nikdo.

2 Likes

obrazek
no je otázka, jak moc se bude jezdit na suchu :smiley:

2 Likes

Ale Max za finale nemoze - na jeho mieste by kazdy (aj Ham) isiel na prve miesto a neriesil by pocas zavodu, ci Masi spravil chybu alebo nie - keby to bolo opacne - Ham by siel rovnako…
Za to finale moze Masi a mozno niekto v uzadi, kto tlacil - ale nie jazdci…
A sezona 2021 bola skvela - viac takych :grinning::grinning::grinning:

3 Likes

Co říkáš letos s Pogačarem je ale tradice na Tour a zrovna fér to taky není. Proč se na někoho čeká a na někoho ne?

Případ z r. 2022, když upadl Pogačar a Vingegaard na něj čekal, bylo to jenom mezi nimi dvěma. Však na oplátku už na něj Tadej neútočil, vlastně tím ukončili souboj. Dá se říct, že to gesto výsledek neovlivnilo, i když bylo pěkné.

AD 2021 mě znechutilo až do ultima, ale Max neprovedl nic, co by neudělal jiný pilot. Ani v jiných závodech se nešetří někdo, kdo nestihl přezout nebo měl smůlu na SC. Chyba (až zločin :slight_smile: ) bylo rozhodnutí Masiho.

3 Likes

To já se radši kouknu na sezonu jako byla 2023 než abych znova zažil 2021.

To bylo pěkné. Vingegaard mohl v klidu jet dál a udělat X minut.
Proto fandím oběma. I když jsou největší rivalové.

2 Likes

Puffe jak mozes napisat ze Max vyhral 2021 nezasluzene.
Povazoval som Ta za celkom rozumneho cloveka …

Nic takového jsem nenapsal.
A konec. To je vše.

jasne a darované body krešovi za jedno kolo za sc v spa?

obrazek
tak řekni jakou dvojci bys vybral, kdybys mohl