Brown: Newey nemusí byť posledný, ľudia z Red Bullu nám posielajú životopisy | Magazín F1 - F1online.sk

RedBulláci v křeči? :smile:

Takze tu sa hanbis za tu neuniverzitnu sukromnu a na LinkedIne sa hanbis za VUT, ked ju tam nemas? :joy:

Hlavne ze ja klamem. Este aj tie dve vysoke skoly odomna opakujes. :clown_face:

Edit: Vidim, ze sa trapis, ked aj profesionalny tIper ti dosiel dat support. RedBullaci v krci, Max vyhral dalsi sprint, Alonso s dalsou chybou predposledny, strasny krc mam. :joy:

2 Likes

Jj solidní křeč :grinning: teď tu kluci budou zpochybňovat ekonomy z NERVu, protože soukromý školy jsou přece fuj. A podle jejich logiky můžeš vystudovat jen jednu :joy:

1 Like

Kámo, však ale všetko vyplnil na profile len na toto “zabudol” :smiley: náhodička.

Ja som inak tiež študoval Harvard, ale jaksik som to tiež jak jediné zabudol napísať na Linkedin :D. Čisto nááááhodou ale trust me, študoval som :smiley:

4 Likes

Myslel som, ze hrat sa na nieco co nie si je najpopularnejsi sport v Bratislave, ale zjavne Brno je silna konkurencia. :smiley:

Aj tak je vysoka skola zivota najviac.

1 Like

Ty chodíš na můj LinkedIn, nemůžeš beze mě být?

1 Like

Chodím, nechodím jak to je?

Napíšte do komentára

(King Dudlaj referencia ak niekto nepozná)

4 Likes

Neuznáváš ekonomy v NERVu?
Jakože klidně tam choď, já mám na Linkedu basic info :grinning:

1 Like

je to rekvizita, neni to rekvizita?

3 Likes

Vystudovany strojny inzinier z kvalitnej VUT, co robi papierovacky na personalnom oddeleni za zlomok platu strojneho inziniera.

Je ta VUT oje.b, nie je to oje.b, jak to je?

Hah, uz som na neho aj zabudol, ze existuje. :sweat_smile:

3 Likes

jak víš co dělám za náplň práce a jakej mám plat? to jsi vážně na takovým dně o tom lhát? :smiley:

1 Like

Oni v Modrem pavilonku fasuji takovy prasek, jmenuje se to Nove dno, asi si nevzali nech je byt.

2 Likes

zlodej! zlodej! chytte ho! ukradol mi vtip!!!

2 Likes