Brown: Newey nemusí byť posledný, ľudia z Red Bullu nám posielajú životopisy | Magazín F1 - F1online.sk

Newey sa zachoval “hrdinsky”…

Nic z RBR nevynasa, momentalne sa tvari, ze uz toho ma dost. Nikto tomu ale neveri, ale nic ine nepovie…
Neverim, ze oznami, ze podpisal z Ferrari… Mozno za par mesiacov, ale teraz isto nie. Podla mna ma dost toho co sa deje v RedBulle, ale tim nijak neposkodzuje. Za to by mu mali ruky nohy bozkavat.

3 Likes

a někdo se tě na to ptal, proč tě živí rodina a sociální dávky? nebo komu to tu cpeš?

Podla seba sudim teba. Niekto v 19 odisiel z domu a od rodicov uz nechcel ani cent a niekomu tata plati dovolenky, vylety a zaplatil titul na sukromke, aby sa vobec niekde uplatnil. :smiley:

K obyčajným ľudom sa chováš jako ku prašivým. Dovolenky, Maledivy na Havaji s vašimi. V takomto prípade hovorime že si zasynil, doma ti hovoria, že ti to každý len závidí. Nemusíš sa s nami ani baviť, s ľudmi čo to dokázali sami. Tadada :saxophone:

4 Likes

zabudol si na adlibs (tykktko) :smiley:

1 Like

Zdraví ťa naje.baný Franto! :smiley:

2 Likes

Tys odešel z domu až v 19? Ti to celkem trvalo teda

“Chceli ta zebrat, no nebrali lebo si kkt smrdlavy”

3 Likes

Lepsie ako byt stale nacucnuty na ockovej penazenke aj pred 30kou Honziku. :smiley:

2 Likes

Btw s těma soukromýma školama obecně, je vidět, že máš Východní myšlení. Máš pocit, že absolventi Yelu nebo Oxfordu si šli koupit titul? Asi ne co? To je jen zase tupej hejt, kterej je obecně mimo, mimo i vůči mě a s těma dovolenyma, nemusíš byt milionář, ani mit extra money, abys cestoval. Ale chapu, radsi vyplakavas, jak vy obycejni sedlaci tvrde makate a ostatní ne, což je další bullshit

Neviem, čo je lepšie. Obhajovať svoj kúpený titul výhovorkou na “východné myslenie” alebo prirovnávať sk-cz súkromné vysoké školy pre synáčikov, ktorí na normálne VŠ nemajú, k svetovým univerzitám. :clown_face:

PS: Jeden známy má rovnakú výšku ako ty a na otázku prečo nešiel na normálnu, ktorá je zadarmo povedal, že išiel cestou najmenšieho odporu a popísal mi náročnosť štúdia a skúšok. Niečo ako Paneurópa v Bratislave. :sweat_smile:

3 Likes

bezpecnostny manazment v Michalovciach je lepsia lahodka :smiley:

Vystudoval VUT strojní inženýrství jo? silně pochybuju, ale to jsou tvoje pohádky.
Říkám, střílíš mimo. Myslíš si, že každá soukormá škola je o koupení si titulu, když jsem ti dal příklady, tak se kroutíš na ČR - SK, bez znalosti kvalit škol. Navíc vůbec netušíš, jakou školu jsem vystudoval :smiley: takže tu třepeš ještě víc, jak ježek, kterej nemá na to si platit nájem.

a tyhle pohádky, můj známej má bráchu, co má znamýho, kterej má sestřenici přes třetí koleno a ta říkala, jsou víc než směšný. Každopdáně, jestli ti lhaní na netu a 1600 euro na měsíc v životě stačí, tak se pak nediv, že tu dostáváš záchvaty o tom, kdo kam jezdí na dovolenou :smiley:

Tu najlepsiu, na urovni Oxfordu predsa:

Ked chces tocit o stalkingu, tak opat opakujem, ze odkazy na tvoje socialne siete mi sami poslali do sprav ludia, co ta poznaju z ceskych for. :smiley:

Ja zijem aj offline zivot, takze poznam ludi a nie je to take nezvycajne, ze Slovaci chodia studovat aj do Ciech. :smiley:

Toto si odkial prosim ta zobral tych 1600 euro? Ti zlyhala menova kalkulacka CZK-EUR ? :joy:

1 Like

Akurát som sa išiel opýtať o jakej VUT tu píše :smiley:

2 Likes

Říkám, děláš ten stalking špatně. Ale nevadí, žij v prestave co sis vytvořil :slightly_smiling_face: já netvrdím, že jsem studoval školy na úrovni Oxfordu, dával jsem ti příklad, že tve shazovani je prostě tupé.
Kde? Sis to tu psal s rHapem :grinning:

V prvej vete napise, ze studoval VUT strojne inzinierstvo, o par riadkov nizsie, ze neviem co studoval a nakoniec, ze robim zle stalking a tym padom to nie je jeho LinkedIn, ale ked som sem minule postol tuto fotku, tak tu bol krik a plac. Co ho na tom vytocilo, ked to nie je on? :joy:
image

Neviem, najväčší gól je keď si necháš na Linkedine approvnuť recommendation od človeka ktorý na tej škole tiež dodnes pracuje ako prof. ale potom bude tvrdiť, že nevieš robiť stalking a že to vlastne neštudoval :smiley:

Ale však asi hanbí, že tam študoval, čo ja viem.

Akože je mi to jedno, ale vtipné to je :smiley:

3 Likes

Stačí zadat do googlu, co za školu je VUT

Ne proč, já jsem psal o vystudovanych školách v možným čísle. To na Slovensku neznáte?

Ty si uz uplny k0k0t alebo ano? Ja som pisal, ze priemerny cisty plat v Bratislave je niekde na urovni 1600 eur, ale ze vacsina nema ani tolko, lebo to nie je median (rozdiel medzi priemerom a medianom sa ani nejdem snazit ti vysvetlit, ked zjavne nevies ani citat s porozumenim).

O svojom plate som pytal davnejsie v inej diskusii, ked sa ma na to niekto pytal, takze tam by si to nasiel, ze v czk je to 6-ciferna suma mesacne. Skus esta raz menovu kalkulacku. :slight_smile: