Sebe.
151515
Sebe.
151515
Zack je spokojenej se svou sestavou, že by Wolffovi odloučil Maxe do WEC?
To, ze Honzi tu klame dennodenne uz sme si zvykli. Ale uz aj ty si vymyslas taketo bludy?
Proto ses tu nedávno někoho ptal jestli si máš zobrazovat ignorované zprávy a chlubil se že polovinu diskuze máš zaslepenou. Tak to jo…
Vidis aj teba pridam k hogrici
Ale nelži, ty žiješ jen z hádek a vyvolávaní konfliktů
Ked raz zacnes mat zmysluplne prispevky, tak sa tym co si napisal, aj budem zaoberat
Vtipný je, že já to řešit nechtěl. Doslova na to stočil řeč Honzík
Však kdo by to řešil, Max špatně no
Já jsem to stočil jinam? Však jsem reagoval na to co si psal a za to si tu kopal do Spina. Fakt nechápu tvojí potřebu všechno převracet
Až se to stane, redakce bude muset nakoupit chlebíčky, šampaňské a pozvat všechny na oslavu. Naštěstí pro redakční kasu to v tomto tisíciletí opravdu nehrozí.
Na Hradecké Votroky si kupuješ pernamentku alebo permanentku?
ano dostali a dostavaju z kazdej strany pokial sa tu ale nezmeni nieco s postihovanim takychto veci adminom tak to tu bude stale
A co by si chtěla měnit? Jos tu dostal 5 banů a má tu účet furt. rAstor dostal ban a teď tu smrdí pod Hornerem, ti co tu dělají bordel a rozkládají forum se vždy vrátí pod novým účtem, ale hlavně, že tomu tleskáš.
Nemas pravdu
Tyrell ju ma - to neni o vytvoreni si noveho uctu, to je o tom ze admin toto forum neriesi uz vobec, pamatame si jak preplo prancinghorseovi a spamoval tu nadavky a nevhodne veci a nikto nic
A čím myslíš, že to je? Jos tu dostal dva perma bany během půl hodiny a ten den dolezl se třetím účtem, fakt si myslíš, že admina baví neustále řešit tu vaší skupinku, co stejně doleze pod novým účtem? Však můžete gratulovat sobě, jak jste to tu vyšperkovali
Kkti tu prispievali uz pred Josom
Ty mas normalne klapky, odkedy tu prispieva Jos tak sa ti otvorili a nic predtym schvalne nechces vidiet
Boze tak ti prekaza, tak si ho daj do ignoru; ty mi tiez vadis ale vidim ten vacsi obrazok ze to neni o tom co vadi mne lebo to neni moj web, neni ani tvoj, ani vas, my tu len mame stastie ze mozeme prispievat v podstate co chceme
Tak sa skus zamysliet jak to naozaj je, a ci to neni nahodou tak, ze my vsetci tu tvorime bud pohodu alebo toxicitu
Nejdem ti vypisovat veci o sebareflexii, v tomto bode to nema cenu, len sa tu budu nasobit offtopic prispevky
Dva a pol roku sa tu tocis ale v kruhu ohladom toho kto tu robi bordel - prekvapko, bordel tu robis aj ty aj aj my vsetci co tu sme
Bud vybav u admina lepsiu spravu fora alebo na to kaslite, NIKOHO nezaujima kadzdy den si citat jaky si ty zeleny sim.panz alebo ze jos je nap1cu data analytik, resp ze Jezek je pokrytec
J3bte na to prebohaziveho
Nechutne klamstvo od nechutneho zubateho psa.
Rozklad fora zacal prichodom zelenych sim.panzov. Vypadnite naspat na nejake ceske forum a som 100% presvedceny, ze to tu bude ovela lepsie. Ty, brainless a bob ste tu najtoxickejsi odpadi a tvorite tu 90% bordelu.
a nie je to tak nahodou jeho praca?
Ak ho to nebavi a vidi co sa tu deje tak nech to uzavrie, on ako admin ma paky ako to riesit pokial chce.
Pokial nechce a vidi ze mu aj tak sem chodia ludia tak to neriesi obcas niekomu da ban on si vytvori novy ucet a bude v tom pokracovat.
Neurobis s tym nic ani ty ani ja, vies ze sme mali obcas nejake nezhody ale ako sucast tohoto fora ta akceptujem aj ked s vela vecami nesuhlasim.