Brown by rád videl Verstappena v McLarene: Je to fantastický pilot | Magazín F1 - F1online.sk

A neukazuj iba na jednu stranu na hadku, diskusiu, musia byt vzdy dvaja, vzdy je to tak, ze ta druha strana ukazuje na tu druhu ze to ona.
Fakt sa tu niektori chovate ako male deti na pieskovisku a nie ako normalni dospeli ludia mozno by fakt prospelo aby sa forum vypolo.
Ked ma niekto s niekym osobny problem rieste si to cez sukromne spravy alebo sa stretnite v realnom zivote a vysvetlite si to ako chcete ale nezasierajte tu forum a plati to pre obe strany.

3 Likes

Sbal si kufry a vsechny svy slovensky kamose, je vas tady asi ctvrt milionu a tahnete zpatky na Slovac 🫤

Silny mindrak zo Slovakov bobiku. :slovakia:

1 Like

Ceska hymna zacina Kde domov muj :rofl:

@Hedgehog hoši, já se tu nebudu s vámi hádat, kdo za co může. Já vám říkám, že admin to tu vzdal s banama, potom, co Jos tu dostal opakovaně ban a stejně tu chodil vyvolávat hádky a přenesl to na osobní rovinu, Pinďa a rAstor taky dostali perma bany a jsou tu zase. A jaký od nich ve většině vidíte nebo jste viděli příspěvky? Nic jinýho jsem tu neřekl k tomu. Ano, samozřejmě, že tu bylo u vícero lidí a já jsem tu ustřelil několikrát taky, ale v životě by mě nenapadlo začít tu sdílet někoho profily na sociálních sítích, jejich fotky a začít je urážet, protože vypadají tak, mají takovou školu atd. To tu praktikovala jen jedna strana a můžete se stavět na hlavu, ale tohle je ten největší hnus, co tu byl a je na foru. Ježku, ty sám ses toho účastnil, tak tu nedělej kolektivní vinu, protože ta v tomhle případě fakt není.

A souhlasím, fórum by se mělo na 3 měsíce vypnout, aby se někteří vyklidnili, komu to nepomůže, tak můžete požádat admina, aby začal banovat bez ohledu na to, kdo ten člověk je a komu fandí.

1 Like

lol

1 Like

…potom, co zistil, ze uzitocny idiot ako ty mu tu vyrobi tisice kliknuti mesacne navyse. :clown_face:

Nejako ti z tej osobnej roviny vynechal to ako si sa inemu pouzivatelovi smial za infarkt a vyuzival tuto info proti nemu v hadkach a ako tvoj sugardaddy piskotek Michal sa mi vyhrazal fyzickym utokom, pri ktorom by skor ublizil sebe. :joy:

Vsak by si skapal za tie 3 mesiace. Alebo by si si nasiel ine forum odkial by ta admin po par tyzdnoch vyhodil.

Poziadaj a pojdes prvy. :joy:

1 Like

Ako pisem, mas klapky na ociach, to ze tu individua ako rozvazane boty, shredder atd pisu a pisali exkrementy neriesis

Vyselektoval si si toho kto ti vadi a tocis to cele na nom

Nevyriesime to nijak tak sa podme dalej klamat jako sme tu kamosi a ze sa nic nedeje az dokym zase tebe alebo josovi ustreli a budete tu do seba sit

Prejdi si prispevky od roku 2021 a povedz mi kedy zacal prispievat jos a ci forum nebolo v rozklade uz predtym

V rozklade nebolo. Bolo tu par individuii, ale rozklad to nebol. A rozklad nezacal ani mojim prichodom. Moj prichod bol cisto o F1.

Rozklad sa zacal prichodom trojice zelenych lobotomov z CZ, ktori postupne zvysovali tlak ako sami pisali. :green_heart:

Prave si obvinil admina ze tu riesi bany na zaklade preferencii fandenia?
To myslis vazne???

1 Like

Ne, to bylo myšleno tak, aby jste tu zas nevyplakávali, jak se mají banovat jen jiní, hlavně ti, co nefandí těm jako vy

1 Like

Mne to nepis ja si tu riesim uz polroka ban sam pre seba

Musis kritizovat redaktorov, hoci aj slusne a objektivne, za to dostanes ban expresne. :smiley:

Lebo urazky honzikov uz nezaberaju, uz to admin berie ako fakty a opis osoby, nie ako urazky. :sweat_smile:

2 Likes