Jakže se jmenoval ten známý katastrofický film?
Bez Helmuta neodejdu?
Já jsem tu někdy měl perma ban?
Jakej důkaz kromě tvých zprav by si ještě chtěl, že jsou to tvoje zprávy?
Jos Verstappen tu ma perma ban?
A ne? Proč by si jinak měl nick Jos is b(l)ack?
Ešte raz, Jos_Verstappen tu má perma ban?
Rozdiel medzi permabanom a suspendovanim ti je treba zjavne vysvetlit … ach preco to nemoze byt raz jednoduche s tebou
Pokusim se svou vizitku vylepsit, …. neurazet, nelajkovat urazky … a nepouzivat sprosta slova. Ale fakt uz k…. pojdte zas delat, automotive je ve sr…ch. A pojdme se normalne bavit (slovensky myslim zabavať)
ked si uz lajkol tak uz si v time “zakomplexovancov”
Nech toho Ježoure. Vím, že Honzu nemáš rád, ale máš na víc. Honza dostal ban na 14 dni nebo na kolik, Jos tu má několikrát pernamentní ban. A moc dobře to víš. Rozdíl mezi 14 denním banem a pernamentnim ti nemusím vysvětlovat. Jsi dost chytrý Ježek.
Navíc Honza si dočasný ban skutečně odkroutil, žádný nový hnidoúčet atd. Jos jen parazituje ban neban.
A to tu parta místních géniů psala cosi o Maxovi ve výprodeji.
Někdo si to poctivě odkroutí a jinej založí novou email adresu, nový nick aby mohl znova hned přilézt jak zoufalec, což je Jos jako názorná ukázka tady. A to klidně 10x. Proto už tady admina přestalo “bavit” davat bany. Proti takovým zoufalcum to nemá smysl.
Nepsal to Wolff?
Doufal, že Max zlevní ze sto mega na devadesát, ale Zack to táhne zpátky nad sto. Nejlepší jsou ve Ferrari, ti za ty prachy koupili Hamiltona, který vyprodává zbytek kariéry.
Kruh sa uzavrel
Preco si ludi co vam vadia nedate do ignoru?
Protože ignor nic neřeší.
Který jako si mám dát do ignoru?
Co ja viem kto ti na fore vadi
Ja si tam nedavam nikoho, milujem vas vsetkych
Az na hogra
… pak už jsem to vzdal, když tu mění uživatelská jména jak ty ponožky