Brown by rád videl Verstappena v McLarene: Je to fantastický pilot | Magazín F1 - F1online.sk

Jakže se jmenoval ten známý katastrofický film?
Bez Helmuta neodejdu? :crazy_face:

Já jsem tu někdy měl perma ban?:thinking:

Jakej důkaz kromě tvých zprav by si ještě chtěl, že jsou to tvoje zprávy?

2 Likes

Jos Verstappen tu ma perma ban? :thinking:

1 Like

A ne? Proč by si jinak měl nick Jos is b(l)ack?

1 Like

Ešte raz, Jos_Verstappen tu má perma ban? :thinking:

Rozdiel medzi permabanom a suspendovanim ti je treba zjavne vysvetlit … ach preco to nemoze byt raz jednoduche s tebou

Pokusim se svou vizitku vylepsit, …. neurazet, nelajkovat urazky … a nepouzivat sprosta slova. Ale fakt uz k…. pojdte zas delat, automotive je ve sr…ch. A pojdme se normalne bavit (slovensky myslim zabavať)

1 Like

ked si uz lajkol tak uz si v time “zakomplexovancov”

3 Likes

Nech toho Ježoure. Vím, že Honzu nemáš rád, ale máš na víc. Honza dostal ban na 14 dni nebo na kolik, Jos tu má několikrát pernamentní ban. A moc dobře to víš. Rozdíl mezi 14 denním banem a pernamentnim ti nemusím vysvětlovat. Jsi dost chytrý Ježek. :wink:

4 Likes

Navíc Honza si dočasný ban skutečně odkroutil, žádný nový hnidoúčet atd. Jos jen parazituje ban neban.

2 Likes

A to tu parta místních géniů psala cosi o Maxovi ve výprodeji. :grin:

3 Likes

Někdo si to poctivě odkroutí a jinej založí novou email adresu, nový nick aby mohl znova hned přilézt jak zoufalec, což je Jos jako názorná ukázka tady. A to klidně 10x. Proto už tady admina přestalo “bavit” davat bany. Proti takovým zoufalcum to nemá smysl.

2 Likes

Nepsal to Wolff? :smile:

3 Likes

Doufal, že Max zlevní ze sto mega na devadesát, ale Zack to táhne zpátky nad sto. :grin: Nejlepší jsou ve Ferrari, ti za ty prachy koupili Hamiltona, který vyprodává zbytek kariéry.

4 Likes

Kruh sa uzavrel

Preco si ludi co vam vadia nedate do ignoru?

1 Like

Protože ignor nic neřeší.

Který jako si mám dát do ignoru?

1 Like

Co ja viem kto ti na fore vadi

Ja si tam nedavam nikoho, milujem vas vsetkych

Az na hogra

image

… pak už jsem to vzdal, když tu mění uživatelská jména jak ty ponožky :man_shrugging:

3 Likes