Dietricha lajkli zatial 4
Mal som na mysli screen z príspevku spinelesssheep. Ale nech si každý lajkuje čo chce. Hoci určitá konzistencia by sa žiadala. Ale to je každého vec. Al keď osobné útoky a urážky typu rakovina, p… a podobne to pravdaže nie. Hoci predstav si, že aj takéto príspevky dostali svoje lajky…
Odkial to je screenshot akoze?
Nebud smiesny a priznaj sa
Však z těch zpráv co si mi psal
Nepisal som ti ziadne spravy tak uz toho nechaj
Keby si tak radsej napisal nejake pikosky zo zakulisia formul a nie nonstop tu istu pesnicku co spievas
Jo najednou jsme se špatně pochopili. No, tak když chceš dělat slepého a podporovat takové buranské a toxické chování, tak je to tvoje vizitka
Ty si mi tu nikdy nepsal soukromé zprávy jo?
Stejne jako tehdy i u Hamiltona nebo Sennu.
Posledny rok a pol na tomto fore v skratke. Lepsie sa to opisat ani nedalo.
Urcite nie taketo zvasty jak si tam vykonstruoval cez AI
Ešte jednu vec som si všimol. Niektorí prispievajúci používajú rovnakú skladbu viet a slovné spojenia a ich príspevky sú navzájom olajkované. Druhý typ sú takzvaní spiaci lajkovači, ktorí prihodia srdiečko, ale príspevok nenapíšu žiaden. Ale ako som písal je to každého vec, to nie je môj biznis. Že f1online.sk?
Uz nech sa jazdi ze, ludia potom neriesia f1 ale napr to kto fo komu lajkuje, vsak Ronie?
VER prestoupi jedine do Emil teamu kde si vybuduje novou chranenou dilnu, nikde jinde to pro nej nebude dobry, zrovna v Mclarenu dobrej vtip
Cítim sa dotknutý, že si ma vynechal z tejto skupinky ty rakovina fóra, odľud, komplex, chromozóm, klaun a nula.
Snáď teraz už tam patrím aj ja.
Ale ano, psal si to, však Jos tě dobře naučil stupidity
Tak proč myslíš, že nedostali bany nebo už po jiným banu nedostali další, protože tu tvoří diskuze, sice s nulovou přidanou hodnout. Ale, když ti tu nalítnou s těma kecama a rozjedou tady třídní boj, tak máš x příspěvků
Však jazdí sa stále. A ako som písal je mi to fuk ak sa neuráža.
Bez dokazu mas len prdy vo vetre
Suspendovany ucet si tu mal skor ako Jos_Verstappen ale to uz schvalne nezmienis aby si nebol za uboziaka