Tady nejde o jinej názor, tady jde o to, že si Dejv vymyslel něco, aby do mě, Spina a Situse kopal a vy mu to olajkukete, a záhadne to lajkujují jen ti, co tu neustále vyvolávají hádky a kopou
Muzes nejak specifikovat komplexy, vyvolavani hadek a kopani tech co lajkuji prispevky? Nekolikrat jsem ti psal, ze ti neberu prehled, zdroje ani nazory. Ale urazky a slovnik ulice mi vadi jak mezi diskutujicimi, tak vuci vsem ostatnim, i pilotum a jejich rodinam. Pro nas je to sport, zabava.
Dejv se obklopuje opravdu zajímavými existencemi
Na jejich tupost Dejv neupozorní nikdy, a že jí tu je. To pak vždy dělá jak tu není. Myslel jsem si že Dejv neni tak jednoduchý (neustále tu dokola točí jedno a to samé), ale tak splést se mužeme všichni. My bad.
Dokedy sa tu tym budes ohanat? Ai fotky uz nesu v kurze
Čím? Jak mě neustále napadáš, a pak si tu hraješ na oběť? Do doby co to budeš dělat.
Prestan si tu vymyslat a pridavat fotky z konverzacii ktore si vytvoril v AI
Lol ježku, takhle trapně lhát, se za sebe stydíš co, když ty tvoje houna jdou na veřejnost
To zviratko nikdy na primou otazku neodpovi. Jako mluvit do prazdna.
Jj presne jak pises
Proč bych mluvil na tebe? Každopádně já tu odpověděl, to, že tu ježek začne házet sebou o zem to jen potvrzuje
Tak ještě, aby ses nestyděl potom co si mi všechno psal, ale neboj, potom to předám, jak tě konečně hospitalizují v Bohnicích
Nikto sa o zem nehadze, hogrik ma len kazdy den potrebu byt stredom pozornosti, asi ti to uz ani nikto nezere, ked uz aj uzivatelia co tu prispievaju sporadicky k samotnej F1 ti maju potrebu nastavit zrkadlo
A znovu pisem, pokial budes dalej v AIcku upravovat obrazky a davat k nim moje meno, tak to bude mat dohru
Akym sposobim si si vyhodnotil, ze ma to zaujima? Alebo ostatnych co sem chodia riesit formuly?
Však to je běžnej screenshot, ježmu ježku, takhle zase lhát, to fakt nemáš kousek sebereflexe?
To jsme se spatne pochopili, nechtel jsem historii “ vzajemnosti”, ale aby se naopak ubralo na osobni urazkach a sprostostech. “Na zivo” na GP si muzes vetsinou (asi mimo Silverstonu) popovidat a vymenit nazor s kazdym, nejlepe s Íčkama . Tak mir v dusi a jdete uz k…. neco delat!
Musíš si chvíľu počkať. A určite tí siedmi statoční čo olajkovali Dietricha dajú srdiečko aj tebe za kritiku poukázania rozporu a zmeny v názoroch. Či?