Brown by rád videl Verstappena v McLarene: Je to fantastický pilot | Magazín F1 - F1online.sk

Počkej Dejve, ty v tom máš nějak bordel. Nekopal si tu do Spina za komentáře o tom, aby Max přestoupil jinam? :thinking:

1 Like

Zas ti tam usiel kontext

2 Likes

Jakej? Dejvovo pokrytectví? Tak to je opravdu chybějící kontext

1 Like

Max dominuje v RB.
Svatá trojice: Max by měl přestoupit jinam aby skutečně přesvědčil mimo své domovské zvýhodněné postavení.

RB jde výkonnostně dolu, začíná se spekulovat o přestupu Maxe do Mercedesu, o kterém se spekuluje že bude od 2026 dominovat.
Svatá trojice: Max je nevděčný zmetek, neměl by utíkat při prvním problému.

Max potvrdil, že v roce 2026 bude jezdit za RB.
Svatá trojice: Max je srab, nechce opustit svoje teplé místečko v RB.

Honzo, směju se vám za tohle. :grin:

10 Likes

Hezká pohádka, se ani nedivím, že se máš k té skupince co tu regulérně lže. Teď děláš naprosto to stejný :roll_eyes: a samozřejmě pro svoje lživé tvrzení nedoložíš nic z toho co píšeš :face_vomiting:

2 Likes

Jsi to krásně vystihl. Jeden brečí že Verstappen je furt v RBR a nejde jinam

meanwhile Honzíboy: Alonso neutíká hned jak Verstappen, když se nedaří :smiley_cat:

6 Likes

Naprosto presne shrnuti👍

3 Likes

Tak letosnim mistrm sveta nemastnej, neslanej Oscar a pristi rok politikar George. Lewis a Max svy zarezy maji…. Ale co chudak Charles? :pensive:

Počkej, co tu vytahuješ starý příspěvky? Navíc uživatelů se zamknutým profilem? Však si tu kňučel, jak je to ubohý u Spina, a že je srabárna mít zamknutý účet, protože se ty příspěvky nedají vyhledat, tak jak to je?

3 Likes

Proč chudák? V roce 2024 podepsal smlouvu do 2029, kdyby měl trochu pod čepicí, tak si nechá pro 2026+ dveře otevřené.

1 Like

Naprosto přesné shrnutí, co si David vymyslel a zakomplexovanci na to naskákali :+1:

1 Like

Nedomyslaj si zase, citaj s porozumenim, ked nevies, neni hanba sa spytat

3 Likes

David tě chce vytočit a ty mu na to skočíš. :joy::joy:
Myslel jsem, ze jsi moudřejší.

Nechal ses vyprovokovat… Ještě k tomu od Dejva.

2 Likes

Sak toto tu tvrdite vy

2 Likes

Co tu tvrdíte? Že z RBR nikdo neodchází, vše je tam plně funkční a kdo tvrdí opak, tak je hater?:thinking:

1 Like

Dejvovo trollení znám, on tohle myslí vážně, že se to stalo. Ten, už je ve skupince těch, co vidí za vším hatery RBR

Hezky ti to sepsal. Ten komplex u tech zakomplexovanych vidis kde?

3 Likes

Však se podívej co si Dejv vymyslel a vy jste se na to houno slítli jako mouchy :grinning:

1 Like

Když jsem v 2024 psal, že by měl přestoupit, tak se mi všichni smáli. Teď ho budou cpát všude možně. Teď se směju já. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ja s nim souhlasim, ty ne. OK. Ale v cem spatrujes komplex tech, co maji jiny nazor nez ty?

1 Like