Počkej Dejve, ty v tom máš nějak bordel. Nekopal si tu do Spina za komentáře o tom, aby Max přestoupil jinam?
Zas ti tam usiel kontext
Jakej? Dejvovo pokrytectví? Tak to je opravdu chybějící kontext
Max dominuje v RB.
Svatá trojice: Max by měl přestoupit jinam aby skutečně přesvědčil mimo své domovské zvýhodněné postavení.
RB jde výkonnostně dolu, začíná se spekulovat o přestupu Maxe do Mercedesu, o kterém se spekuluje že bude od 2026 dominovat.
Svatá trojice: Max je nevděčný zmetek, neměl by utíkat při prvním problému.
Max potvrdil, že v roce 2026 bude jezdit za RB.
Svatá trojice: Max je srab, nechce opustit svoje teplé místečko v RB.
Honzo, směju se vám za tohle.
Hezká pohádka, se ani nedivím, že se máš k té skupince co tu regulérně lže. Teď děláš naprosto to stejný a samozřejmě pro svoje lživé tvrzení nedoložíš nic z toho co píšeš
Jsi to krásně vystihl. Jeden brečí že Verstappen je furt v RBR a nejde jinam
meanwhile Honzíboy: Alonso neutíká hned jak Verstappen, když se nedaří
Naprosto presne shrnuti👍
Tak letosnim mistrm sveta nemastnej, neslanej Oscar a pristi rok politikar George. Lewis a Max svy zarezy maji…. Ale co chudak Charles?
Počkej, co tu vytahuješ starý příspěvky? Navíc uživatelů se zamknutým profilem? Však si tu kňučel, jak je to ubohý u Spina, a že je srabárna mít zamknutý účet, protože se ty příspěvky nedají vyhledat, tak jak to je?
Proč chudák? V roce 2024 podepsal smlouvu do 2029, kdyby měl trochu pod čepicí, tak si nechá pro 2026+ dveře otevřené.
Naprosto přesné shrnutí, co si David vymyslel a zakomplexovanci na to naskákali
Nedomyslaj si zase, citaj s porozumenim, ked nevies, neni hanba sa spytat
David tě chce vytočit a ty mu na to skočíš.
Myslel jsem, ze jsi moudřejší.
Nechal ses vyprovokovat… Ještě k tomu od Dejva.
Sak toto tu tvrdite vy
Co tu tvrdíte? Že z RBR nikdo neodchází, vše je tam plně funkční a kdo tvrdí opak, tak je hater?
Dejvovo trollení znám, on tohle myslí vážně, že se to stalo. Ten, už je ve skupince těch, co vidí za vším hatery RBR
Hezky ti to sepsal. Ten komplex u tech zakomplexovanych vidis kde?
Však se podívej co si Dejv vymyslel a vy jste se na to houno slítli jako mouchy
Když jsem v 2024 psal, že by měl přestoupit, tak se mi všichni smáli. Teď ho budou cpát všude možně. Teď se směju já.
Ja s nim souhlasim, ty ne. OK. Ale v cem spatrujes komplex tech, co maji jiny nazor nez ty?