Tohle bylo Ferrari 2014, ještě dobrý si najít záběry z onboardu Alonsa když pršelo, třeba Čína. Jako masakr, já bych Alonsovu sezonu 2014 dával hodně vysoko s tím, že musel řídit tu “bestii”.
Jinak starý monoposty řídil taky v rFactoru 2 tuším, kde si všechny ty legendy mazal na chleba. I když z těch tam byl asi jen Fittipaldi.
Jinak jak sem dal Ferda pro srovnání se současnými jezdci to tlačení formule, tak mě taky jako první napadl ten Alonso s Hondou, a potom jak tam padl na zem, tak Alonso myslím Bahrajn 2009
Podľa mňa s pretáčavím mu to až tak nejde, vie to síce ukorigovať, ale jeho preferovaný štýl je nedotáčavý, a proti jazdcovi s pretáčavím štýlom by zaostával. Čiže Alonso nie je až taký magický, ako sa môže zdať.
Kdy měl přetáčivé auto?
Zjavne vo Ferrari, práve tebou spomínaný monopost.
No tak já tam teda oproti tomu druhému v autě ten rozdíl viděl velmi velký a přišlo mi že se s tím vypořádal o poznání lépe
What? To se nedá tohle…
Oproti Kimimu, ktorý mal už po 07 na saláme, a jedine v Lotuse ešte zahviezdil, to nie je dáka smerodajná latka.
Tak, ako pardon, ale vy si tu staviate Alonsa na nejaký vymyslený piedestál, pritom si podľa mňa absolútne nezaslúži byť až tak glorifikovaný. #alzak#crew#strikes#again
Ten rozdíl byl příliš velký na to abych si myslel že Alonso v roce 2014 s tím autem oproti jiným neuměl, přijde mi to teda jako špatný příklad.
Jako ale co by jsi chtěl slyšet? Že 2014 proti Kimimu bylo vidět že auto Alonso nezvládá? To máš prostě divný metr no, takže co mohu říci, snad jen to že se neshodneme a netřeba to hrotit
Nebol, pozri si výsledky, Kimi nebol až taký zlý, ako to tu prezentuješ.
Ja nič nehrotím, len usudzujem z toho, čo tu vídam už dosť dlhú dobu, a ty zjavne patríš do tímu alzákovych uctievačov, toť vše.
On to auto zvládal, ale kľúčom bolo, že bolo “oboje”, ak by si mal čisto auto pretáčavé, a proti nemu jazdca podobného Maxovi alebo Charlesovi, tak by mal určite problémy, o tom podľa mňa niet pochýb.
Ok, ty jsi psal o tom aute, jak jsem psal neshodneme se, jestli mezi Kimim a Alonsem nebyl v roce 2014 ve Ferrari rozdíl, tak u mě píšeš blbosti, promiň. To nemá s Alzákami nic společného, to je všeobecný fakt.
Rozdiel bol, ale ty tu to prezentuješ, akoby bol Kimi vtedy Goatifi .
To se nedá tohle, fakt ne…
Však dobre, ja som toto isté tiež videl, 5-krát bol mimo bodov, inak to nie je žiadna obrovská dráma, ako som písal, prezentuješ to, akoby bol Latifi . Stále platí, aspoň na 50% bol ten monopost, ako ho Alonso potreboval, daj ho do čisto pretáčavého monopostu, napr. k Maxovi alebo Charlesovi a bude mať problémy.