Boli to priateľské a otvorené rozhovory, hovorí Verstappen o rokovaniach s Mercedesom | Magazín F1 - F1online.sk

Lol. Hoši, kdyby hloupost nadnášela, tak tu lítáte jak holubičky…

2 Likes

Hezké svátky spine.

Jeho a to veľmi, lebo je posadnutý Leclercom. Pchá ho do každej diskusie…

To je tvrdenie, ktoré zdieľajú fanúšikovia naprieč rôznymi fanúšikovskými tábormi, nejde o “Maxovcov”. Asi to bude preto, lebo je to skrátka fakt (prípadne názor drvivej väčšiny, keby si chcel rozporovať ten “fakt”).

Za to, že to niekto napíše, nie je podľa teba normálny fanúšik, ale je ultras? (a vôbec to teraz nevzťahuj na mňa, pýtam sa všeobecne) :slight_smile:

Šampiónom sa stal pilot, ktorý nepatril ani do top 3 sezóny nielen podľa ľudí z tohto fóra, ale aj podľa rôznych expertov a rebríčkov.

Ale nikto mu to neberie, že je šampión. Taká je F1, nie vždy vyhrá najlepší pilot.

* “za xx let” = od 1997 a Villeneuva
** Häkkinen, Schumacher, Alonso Hamilton, Button, Vettel, Rosberg, Verstappen - podal Lando podľa teba tento rok lepší sezónny výkon ako niekto z týchto mien vo svojich majstrovských sezónach? :slight_smile:

Ty nejsi fanoušek ani ultras, ty jsi ultra ko-kot co tu všechny jen otravuje

3 Likes

Ty si ešte neskapal na tomto fóre?

Za posledné dni si reagoval snáď na každý môj príspevok ty prefetovaná hlavoriť.

Hele, tady napíšu svoje oblíbené tvrzení, že pravda je často o úhlu pohledu, protože tohle tvrzení nemáš jak objektivně potvrdit.
Ale i kdyby to byla pravda, tak psát to furt dokolečka je za mě zbytečně toxické a akorát to přispívá k tomu aby to tu vypadalo tak jak to tu vypadá.

A ještě pár analogií z nedávné doby. Buttonovi se taky všichni smáli, mistr dvojitý difuzor. A pak si proti Lewisovi a Alonsovi vedl více než dobře.
No a ještě možná lepší analogie je 2010. Do Ferrari nastupuje Alonso, má nejširší fanouškovskou základnu, je považovaný za nejlepší z nejlepších, v přilehlém i v odlehlém vesmíru…a tak dále :smiley: Konkurovat mu může akorát Lewis, který ho už jednou porazil jako nováček, ale vlastně ho porazil jenom proto, že se proti chudákovi Alonsovi spikl celý McLaren, fňuk fňuk :smiley:
A on ten rok vyhrál titul nějaký Vettel. Ale, ale on měl přeci jasně lepší auto, podívejte jaké dělal chyby! To Fernando byl nejlepší, Vettel měl akorát štěstí na auto a je to slabý mistr!

O pár let později, Vettel zdvíhá 4. titul a z toho dva vyhrál v přímém souboji s Alonsem. :slightly_smiling_face:

Moje myšlenka je taková, že je potřeba mít víc nadhledu a projevit víc respektu. Pak bude svět lepším místem :slightly_smiling_face:

8 Likes

Když má jeden jezdec nejlepší auto v poli a druhý nejlepší výkon v poli, říká se tomu „přímý souboj“. Logicky. YaYa.

2 Likes

Pravda je pravda. Napriklad dnes je pondelok - to je pravda a nie je to o uhle pohladu.

Ale tvrdenie moze byt pravdou (resp. faktom) alebo nazorom. Tvrdenie, ze Lando je slaby majster sveta, je sice nazorom, lebo neexistuje 100% objektivita v tejto otazke ako to dokazat, kedze kazdy ma ine auto, ale vieme sa opriet o data, statistiky a tym podporit svoj nazor.

A ak chce niekto tento nazor vyvratit, tak sa musi pokusit dokazat opak. A este som nevidel nikoho, kto by sa snazil dokazat, ze Lando je lepsi alebo aspon na jednej urovni s Verstappenom, Hamiltonom, Vettelom atd (bavime sa o majstrovskych sezonach).

Myslim, ze chapes kam tym smerujem. A to, ze sa to riesilo este par dni po skonceni sezony je prirodzene. Ved o com inom sa mame bavit ako o sampionovi, ked je to najvacsia tema? :slight_smile:

Navyse sa to pisalo najma pod clankami, ktore sa tykali Landa. Nemyslim si, ze to tu bolo nejako prehrotene a teraz sa to tu uz ani moc neriesi, kedze su clanky primarne o dalsej sezone.

Button ale zo svojho dominantneho auta vytazil takmer maximum, a to je rozdiel oproti Landovi v tejto sezone. :slight_smile:

Ak toto dokaze Lando, tak spatne kazdy uzna jeho kvality a bude jasne, ze len potreboval cas a skusenosti. No tato sezona v jeho podani nebola az taka velka hitparada, ked ho takmer nikto neradi ani do top 3.

Suhlasim, ale zaroven moja myslienka je taka, ze to, ze niekto vyjadri svoj nazor, hoci pre teba nepopularny, a oprie ho o argumenty, nie je o respekte ani nic negativne voci Landovi.

Ja osobne som viackrat napisal, ze Landovi titul doprajem viac ako Oscarovi uz len za to, co dokazoval v minulych sezonach a vobec nespochybnujem to, ze je sampion.

A ako sa hovori tomu, ked maju dvaja rovnake auto a jeden je 2-nasobny sampion a druhy novacik, ktory sa ma od sampiona ucit, no po par pretekoch je novacik popredu a nakoniec to sampion nezvladne a leavne tim ako spraskany pes? :thinking:

Nevím proč se mě na tohle ptáš, však spráskaný pes jsi ty vždy, když se snažíš něco “dokázat” a pak musíš zdrhnout, když se do těch svých výmyslů a nesmyslů zamotáš…

1 Like

Button je jednym z najviac podcenovanych majstrov. Auto na titul mal k dispozicii pol sezony a spravil titul. Barichello aj bez dvojkovej zmluvy bol uplne rovnaky statista ako vo Ferrari… Aj ked treba uznat, ze Norris mal zaver sezony mal vyborny. Odolal tlaku Verstappena, vymazal timoveho kolegu a ten titul ziskal.

3 Likes

To je pravda jen v křesťanském kalendáři Josi. :grin::wink: To nebyl nejšťastnější příměr, to si přiznejme. :upside_down_face:

Vidím Davide, že jsi můj zenový přístup dostal na podstatně vyšší level. :clap::+1:

3 Likes

@Daaviid23 hoši, jsou Vánoce a vy se zase zliskáte, že máte tři promile, to snad není ani možný …

1 Like

Nelíbí se ti snad moje myšlenka porovnání Max a Alonso ultras? :stuck_out_tongue:

To je myšlenka? Tak to muselo fakt bolet…

1 Like

Až tak se vám to nelíbí? :stuck_out_tongue:

Hezké svátky i tobě Honzo. Zatím ještě nepiji neb se chystám řídit automobil. Ale po návratu naleji sobě a připiji na zdraví všem na tomto fóru. Mám vynikající italské víno, byť znalec by ho asi neocenil. :grinning: :wink:

Psal si tu něco o otravnosti. Víš co je otravný? Že k F1 tu napíšeš prd a chodíš sem hlavně provokovat a všude cpeš “:stuck_out_tongue:” - a taky ti nepíšu, aby sis vzal bff z Maďarského sklepa a šli pryč.