Ne, to ti píšu i v kontextu naší poslední konverzace kdy si daval Alonsa někam do druhé desítky pilotů. Fanoušci Alonsa musí držet při sobě před klíčovou sezonou 2026…tak jsem myslel, kdyby tě to minulo, víš jak.
Druhej desiatky v histórii? Áno, dával a tam aj patrí. 
Áno, na tomto sa fundamentálne nezhodneme. Aj osobne poznám viacero Alonsových fanúšikov, ktorým mám problém ruku podať. Ale tak vieš, ono sú aj dôležitejšie veci ako to komu fandíš v F1. A ak nie sú, tak je to na zamyslenie.
Ano, Max a my s tebou ten názor nesdílíme. You’re welcome.
To je na zamyšlení taky. 
Som si toho vedomý a nemám pocit, že to vyvracia čokoľvek z toho. V tej diskusii som o tom písal, môžeš si to nájsť. Spriemeruješ takých ako Vy a Max s inými a vyjde Ti 12.-13. miesto, nič viac, nič menej.
Už som sa zamyslel predtým, zostáva na povedanom.
Týmto za mňa konverzáciu končím a prajem Ti pekný deň. 
LOL. Tak to jo, pěkný den. 
…vlastně ještě k Vanocum tady máš ode dvě ankety, když máš rád to hodnocení a průměry. Vzorek cca 70 000 lidí docela ujde.
Pozor, Alonso už nepatří ani do nej 50 
Takovej LandoFan nebo jak se píše se vyrýsoval jako ultrapíp 
Ty se chceš stát nejobjektivnějším fanouškem Alonsa tady?

Fanoušek, kterej vidí že někdo nemá Alonsa ani v TOP50, a nic k tomu nenapíše, již není jeho fan a rozumí tomu jako koza petrželi 
Jinak já samo jsem nejobjektivnější fanoušek Alonsa, kdo jinej 
Fanoušek Alonsa, který má problém podat si ruku s fanouškem Alonsa, protože ho má rád a myslí si, že je nejlepší stále, tak…tak nevím co je. 
No já to určitě nejsem no. 
Ty a Honza jste hned po mě, to je dobrý ne? 
Tam jsem moc nepochopil, dobrý, dobrý a pak najednou v jednu chvíli vyrukoval na Honzu totálně ostře.
Ale jelikož má Honza pověstně vypilovanou vlastnost dělat si přátelé všude kam příjde, bych to neviděl úplně jednoznačně 
On ale podle mě vystartoval téměř ostře na každého, už preventivně 
Ja nechápem čo sa stalo ani 
. Nemám fakt nad týmto čas sa pozastavovať. Však ten manéver maxa bol na Overtake of the year. Ten Charlesov tiež. Proste jeden precízny manéver a druhý ako za čias Villeneuve, Laudu atd… Ja som iba poznamenal, že mohli to rovno sami vyhlásiť a nie zmanipulovať takto ■■■■■■■ ptm to vypadá smiešne. A ten screen nemám iba ja, na Twitteri je asi 20/30 screenov v tom čase. Ale je to irelevantná divácka anketa/ocenenie. Tak na čo to manipulovať?
No jo Davide, to se musíš koukat co se děje, ne jen co ti zalže tvůj bff, že za všechno můžu já 
On má problém podat ruku někomu? Nebude to tím, že @Arafinwe přijde random napsat, že skupina lidí fňuká, ale paradoxně se k té skupině má vázat min podle toho divadelního představení co tu dělá
No však to přece dává smysl aby přišel Alo fan napsat k anketě o overtake roku Leclerca, že všichni fňukají a nejvíc Alo fans.
Jsou přece důležitější věci v životě než to komu kdo fandí, proto máš pak problém podat ruku fandům stejného pilota…tohle přece vše dává smysl. 
To neni špatný vykon, když se ti teze v polemice potvrdí během nekolika řádku v následné konverzaci.
. Gratuluji, povedené. 
Hezké svátky.