Boli to priateľské a otvorené rozhovory, hovorí Verstappen o rokovaniach s Mercedesom | Magazín F1 - F1online.sk

Já si o tom myslim svoje, ale nebudu to dal kometovat, když tu krouží Dave. :sweat_smile:

3 Likes

Emil sam rika ze ma s prestupem velky problem, znamy fakt, u neho to neni ze se zvedne jak Lewis a jde jinam, vlastne je to i v tomto clanku.

Přesně, teď musíme hodně opatrně. Navíc jsme plesnivý, a David je s tím v pohodě, cítím velkou stranickou tendenci :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Teoreticky je mozne, ze nechceli aby vyhral tento manever pretoze vela ludi malo nazor, ze to bolo mimo pravidiel.

2 Likes

Podívej se, existují dva typy fanoušků, ultras a normální. Ultras dokáží být hodně otravní pro normální sortu fanoušků a to dokonce i v rámci jednoho tábora. Historicky byli Alo ultras nejotravnější skupinou v F1.

Já to tady často nepíšu ale i Maxovci a Norďák dokáží být otravní. Z poslední doby například tvrzení, že Norris je nejslabší mistr za xx let, nebo dokonce nejslabší v historii. To je pro normální fans otravné a toxické.

3 Likes

Mezitím se tady podíváme na ty normální fanoušky :thinking: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Hlavně si prohlídni kabátníka Dejva, ten bude někde ve skříni schovanej. To je ten normalní fanda.

1 Like

Z kabátníka bude kostlivec ve skříni?:smile:

1 Like

Jj, kostlivec, ale nikdy nevíš v jakym kabátu. :sweat_smile:

1 Like

Pozri, za mňa takto.

Súhlasím viacmenej s tým čo si chcel povedať po obsahovej stránke.
Po stránke formy sa naviem naladiť. Hoc “plesnivé” patrí asi ešte medzi tie miernejšie pomenovania, osobne to nemám rád.

A hlavne - snažím sa kritizovať správanie, nie ľudí.

Tu napr. Nordotor a súvisiaca pro-Charlesovská perepúť. Ako chápem o čo ide, ale čo začína byť veľa, to začína byť skrátka príliš. Základnej myšlienke rozumieme - ak je Max momentálne 1ka (proti čomu nikto príčetný nemôže namietať), tak musí byť Charles jasná 2ka. “Jediný koho sa kedy bál”, resp. “jediný kto ho dokáže vyzvať v podobnom aute a v súbojoch koleso na koleso”.

A čím viac podmienky tejto interpretácii neprajú, možno čisto len kvôli výkonnosti Ferrari, tým horšie. Tento rok bol obzvlášť nevydarený, Charles bez víťazstva, Lando získal titul, bojoval oň Oscar a George je za svoju sezónu dosť cenený, tým viac sa prejavuje agresivita.

Pritom - A TU JE POINTA - osobne nemám problém s tou základnou myšlienkou. Sám tu často mám (keď už píšem) príspevok, že ten alebo tamten jazdec je možno prehliadaný, lebo XYZ. Dlhodobo som tu obhajoval Russella lebo podľa mňa bol pre svoju povahu aj okolnosti trochu zaznávaný (pre povahu aj opodstatnene). Teraz mám napr. pocit, že sa trochu nedoceňuje Bearman.
A čo sa týka Charlesa, tak povedzme to tak, že byť šéfom napr. Aston Martinu alebo aj McLarenu a mám možnosť ho získať (a nemám Maxa), tak sa o to 100% pokúsim. Aj pre mňa by bol, síce tesne, ale 2ka na trhu.

Problém mám s mierou - a to sa týka toho príspevku hore. Ako veľa a akým spôsobom tu cítia potrebu sa k tomu vyjadrovať. Už som to dal raz tuším počas GP Holandska.
Nazývam to fňukaním, ale kto chce nech si to nazve inak.
Jednoducho to sú kvantá príspevkov v jednom kuse ako Charles vydržal o 5 kôl viac na pneu, ako sa jeho inžinier mýlil, ako išiel v podstate na ľade, LICO snáď už ani nespomínam a teraz chudák ešte aj internetovú anketu mu vraj zoberú. Ako sorry. To je pseudoterapia, alebo ADHD alebo čo je to? Pre niekoho možno “pravé fanúšikovstvo” ale pre mňa nie. Sme tu nejaká komunita a ako vravím, názor beriem, aj možno informácie že “bacha, Charlesovi sa krivdí”, ale tak 20% z toho prosím. Nieže ešte aj pod článok o Maxovi bum len “pozrite a zase Charles”. Isto, nikomu nerozkazujem ani by som nechcel, len jednoducho keď niekto niečo robí čo sa mi nepáči, tak sa ozvem a už je na ňom ako to zoberie. Nebudem mu ale preto nadávať.

Tým skôr že je vtipné si predstaviť samotného Charlesa ako teraz v Monaku leží s hlavou zaborenou do vankúška a príde za ním Alexandra “Ale Charles, veď si to tak neber, je to len jedna anketa, poď urobíme si pekný večer” a Charles “Ale Liberty mi to zobrala! :cry::smirk:

No a to sa týka aj miestnych Alonsistov rovnako. Raz som ich nazval španielsky militantné trio - môj cieľ nebol ich uraziť, aj keď som predpokladal, že (1) sa neomylne samo-identifikujú a (2) urazia sa. Len opísať ich správanie v tejto veci, že čokoľvek sa tu povie na Fernanda, tak hneď na to idú ako osy a hádaním sa o to sa tu neomylne zaprasí diskusia (ako sa aj tu už).
Opäť, veď prečo nie a ako aj píšeš (hoc by som nepoužil tie michelinské prirovnania) - niekde sa možno aj Fernadovi krivdí, nedoceňujú sa jeho výkony. Nedohodneme sa len, že jednak vhodný čas na tieto debaty bol podľa mňa tak v rokoch 2003 až 2007. A tiež že že keby miera toho bola normálna, fórum by na to reagovalo asi pozítivnejšie. Ale asi sotva si to už vezmú k srdcu.

Ale som proti tomu im nadávať, nevidím dôvod. Situáciu to len zhoršuje.
Lebo aj tam medzi nimi sú rozdiely.
Situsa vidím väčšinou s istou gráciou, aj keď teda samozrejme zďaleka nečítam všetko. Spinelesssheep vie byť často jízlivý, aj voči mne osobne, ale nad tým sa ete dá mávnuť rukou. Hogr už je iná kapitola.

Ale mimo toho, že sa osvedčeným konfliktom medzi ostatnými a nimi často zadrbe časť diskusie sú mi v podstate voľní.

4 Likes

Ať si každej fandí jak chce, když to je slušně.
Tak Norďák hodně fandí Leclercovi a co jakooo?

Tohle komunistický fórum by furt jen kádrovalo.

3 Likes

Předpokládám, že tohle jsi jako fanoušek Alonsa minul. Tak tady máš:

1 Like

Že se tady kvuli tomuhle sesypou na Nordotora, to jsem taky nečekal. :smiley:
Jestli je pravda, co píše o té anketě tak to je docela zajímavé…za to ty reakce na to tady za mě dost nepochopitelné. :man_shrugging:

2 Likes

Já jo, má tendence fanatické jednostrannosti (myslím to ve svém způsobu v dobrém), a tací jsou hátery velmi nesnášeni a mnohdy se stávají terčem :smiley:

2 Likes

Přesně tak.
@Nordotor pošli je všechny do p.dele. :slightly_smiling_face::+1:
Fandi dál.

2 Likes

Přesně, kritizovat se maj především ti neslušní a ti kteří tu místo fandění jen hejtí, kritizují a žlučí, prostě toxičtí frustráti :smile:

2 Likes

Nordak je vlastně já před 15 lety :smiley:

2 Likes

:grinning:

Haha, to ti připomenu až tu budeš zase z někoho ztrácet hlavu. :smiley:

Btw to neměl být hejt na Norďáka, já ho mám rád. Ale když jsem přemýšlel na negativními příklady a napadl mě ten nepřiměřený hejt na Norrise, tak on byl zrovna součásti.
Ta myšlenka byla to, že každý je někdy otravný ale ultras jsou otravní častěji.

Neminul, Ty si asi celkom nepochopil ten odsek v ktorom o tom píšem a v akom kontexte. Odporúčam prečítať ešte raz.