Boli to priateľské a otvorené rozhovory, hovorí Verstappen o rokovaniach s Mercedesom | Magazín F1 - F1online.sk

Ono toho teď moc k F1 nejde psát, Honzo.
Maximálně tak pochválit tvůrčí činnost Mercedesu :grin:

Aneb jak zaobalit toxik příspěvek fanouška RB co ze sebe dělal fandu Ferrari do rádoby nějaké zenové “myšlenky”. LOL.

1 Like

Ale je co psát k F1, jen ty se o dění v F1 vůbec nezajímáš, pro tebe je důležitý rýpat, kopat a vyvolávat hádky. Hlavně tu piš Norďákovi, že je otravný skrze jeho fandění, tys tomu fakt dal korunu

1 Like

Co je na tom toxik? Je to názor. Když vy máte vždycky pocit, že jiný názor než ten váš je automaticky toxik. To je pak těžké.

Vám se nelíbí co dotyčný napsal k F1 a fans F1 (což jsou spojité nádoby). Tak mu napíšete že je takovej a makovej. Tak vám odpoví. A zase napíšete, že řeší osobní věci a nepíše nic k F1. Což v kontextu vašich příspěvků je dost zvláštní.

Chce to nadhled mládenci. :wink:

To je právě ta paralela mezi Alo ultras a Max ultras. U maxe by se zase dalo zasmát nad loňským “vyhrál titul ve čtvrtém nejlepším autě”, vlastně se to tvrdilo i letos, a další věci jsou úplně stejné jako to “štěstí na auto, slabý mistr” atd.

V pohodě, zatím sem neposílám grupáč 24 chlapů v kontextu F1 jako ty. :smiley:
Já Dejva znám, takže vím o co mu jde. Prostě nechapu (teda chápu) proč 3/4 příspěvku má o Alonsovi zase…chybí mu krev, ale chce vypadat jako zen master.

1 Like

Kopání a rýpání není toxik jo?

To chce něco tvrdíšho, než víno na Vánoce :smile:

No mám pocit, že Davida z tohoto fóra znám také. A bere to padni komu padni. Viz jeho příspěvek výše. Ten možná i míří na mě, přeci jen mi už za to párkrát vyčinil, že sem dávám ten žebříček PK. :grinning:

Ale pořád mi to nepřijde jako toxik. Jen si myslím, že se v hodnocení mě, pokud mě považuje za ultrasMax mýlí.

A jsem rád, že jsi ten článek četl a zhodnotil, že sem nepatří. A všiml jsem si, že se již víc vyjadřuješ slovy, než gify. :grinning: :wink:

Myslím že o mě v tomto směru nemusíš mít strach a nemusíš mi napovídat. :grinning: :wink: Vím co se sluší a patří. :grin:

not trů

2 Likes

Nikam nezdrhám, len vás mám po pár minútach na káre, lebo už ma nebavíte blbečkovia a vystačíte si tu potom hodiny aj bezomňa bavením sa o mne. :clown_face:

Spráskaný pes si bol celé detstvo a takto to dopadlo.

jo…

2 Likes

:+1:

Povedal by som, že záver mal dobrý, ale rozhodne nie výborný. V Abu Dhabi ho v pretekoch porazil Piastri. V Katare ho Piastri porazil v SQ, S, Q aj preteku. Navyše v S aj Russell. V Austine mal tiež vyhrať keby opäť nepokazil štart a neprepadol sa za Leclerca. To sú všetko “chyby”, ktoré idú za ním.

Jediné, čo mu treba uznať je, že nevyrobil žiadnu vážnu chybu v závere sezóny (nehoda alebo veľmi zlý výsledok v Q), no to je na šampióna dosť málo na to, aby som ho ospevoval. :slight_smile:

Koukám, že se zase rozložil jako slovenský rozpočet a zase sám od sebe. Chudák si ty mentální poruchy prostě neumí vyřešit :smile:

1 Like

Nepredpokladám, že by Dávid používal iný kalendár a nepochopil by to, ale môžem to teda doplniť a aktualizovať. :smiley:

V rímskokatolickom kalendári je dnes, 23.12.2025, utorok.

Toto tvrdenie je pravda a nie je o uhle pohľadu.

Stále nemáš čo iné v živote robiť, že tu sedíš nonstop a reaguješ na mňa okamžite? :clown_face:

Pochváľ sa svojím screenshotom koľko máš ty reakcii na mňa klauník.

Lebo Honzi má viac, akurát mu to neukazuje v top 5, lebo je to miestny závislý feťák.

Píše multiban, co si založil 2 účty během půl hodiny a neustále leze zpátky, i když si tu všem pro smích. Ty jsi hroznej ko-kot😀

2 Likes

chrome_VU7V9pHkF7

Já mám nejvíc reakcí na kámoše…to ty jsi tady ta toxická troska. Co bys bez nás dělal. :smiley:

2 Likes

Hopa, nejako si odstrihol ďalšie dve miesta z toho screenshotu. Prečo? :clown_face: