Boj o konštruktérsky titul? Záleží len na Pérezovi, vyhlásil Brown | Magazín F1 - F1online.sk

Aké prekvapenia nám ešte pripraví sezóna 2024? Úvodných päť podujatí prinieslo dominanciu jedného tímu, aj keď rozlet Red Bullu trochu pribrzdila porucha Maxa Verstappena v Melbourne. Druhá tretina sezóny však ukázala, že ešte nie je rozhodnuté a dvojnásobne to platí presne po polovici roka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163246/boj-o-konstruktersky-titul-zalezi-len-na-perezovi-vyhlasil-brown

Žádný titul v PK nebude, šetřit se musí. Kdo má furt platit FIA ty vydřidušské poplatky za umístění.
To samé uděláme v PK. Už jen za Emila musíme platit horentní sumy a proto jsme se rozhodli, že raději Péra hezky potopíme, aby jsme co nejvíce ušetřili.

:muscle: My Vám dáme Vy FIA jedna lakotná. :blush:

1 Like

urcite su ludia v RB ktori konstruktersky titul ani nechcu, o to viac sa bude vinimat Verstapenov titul🤣

Jak se rika tomu co se v praci schvalne nesnazi :point_left:

Dezertér. 151515

Zaskodnik, ale jeste jinak.

Přidám k tomu diverzant, rebel, naštvaná manželka …

Furt to nejni ono, uz vim, tohle je SABOTAGE :eyes:

Myslím, že diverzant a sabotér je totéž.

Diverzant narusuje plany nepritele.

To ale diverzant a sabotér taky.

1 Like

No je to mozny, ale prijde mi ze saboter je spise ten co umyslne poskozuje vlastni spolecnost, zatimco diverzant je nasazenej k nepriteli, neco jako byl Deen Reed :sweat_smile:

Zrovna jsem si to potvrdil.

Holt čeština je pestrý jazyk.

Jo, nekdy je to na skodu, cert aby se v tom vyznal, kdyz budu chtit skodit ani nevim co bych byl :bowing_man:

Na to existuje ještě jedno pravdivé slovo. Hlupák a to by se Ti určitě nelíbilo.

Pereze nevidim jako hlupaka :bowing_man:

Jenže on to určitě nedělá úmyslně.

1 Like

Ja to taky prece nemyslim vazne.

Ani jsem si to nemyslel. :wink:

1 Like