Že ano. 15x 15x
To meranie pipikov ma nezaujima. Kolko si sledoval f1 je absolute nepodstatne keďže evidentne o tom veľa nevieš.
Bol si to ty kto povedal že b194 mala aktivne zavesenie čo je generalna blbost a stále tu omielas hluposti.
Nechapes pisany text a obvinujes prispievajucich ze si nevedia precitat nadpis? To si snad robíš srandu alebo ti fakt chybaju kolecka? Z nadpisu si utvorit nazor? Vážne? Alebo popierat fakt že b194 nikdy ani len nebola obvinena z pouzitia aktivneho zavesenia ani ziadny iny tim v 94.
Že ralf nenaplnil ocakavania a že zaostaval za svojim bratom absolutne nikto nepopiera, to ale ze bol tlacenka je nazor utvoreny z nevedomosti alebo len z nenavisti k menu schumacher.
Aktívní zavěšení se na Benettonu našlo a to že ho nepoužívali je pohádka pro malé děti.
Jen hlupák by vozil ve formuli váhu navíc.
Prosím pekne. Pokračuj v tej fabrikacii.
Je to fakt že tam ani nebolo podozrenie o aktivnom zaveseni, no ty tu budes splietat svoje fiktivne vymysli a dokonca o extra vahe. Ešte raz, rozumiem že je tazke byť lenivý a ešte aj neinteligentny natoľko si dohladat informacie o ktorych nemáš potuchy, ale skus to.
Za prvé, zisti si rozdiel medzi software a hardware.
Za druhe si zisti z čoho bol obvinený benneton, dam ti hint, bol to launch control (software)
Za tretie, žiadna extra váha tam nebola pretože sa jednalo o podozrenie z pouzivania nelegalneho LC softvéru.
A teda vraciame sa k bodu jeden a rozdiel medzi software a hardware slovu. O žiadnu extra vahu sa báť nemusíš pretože hardware (aktivne zavesenie) podozrenie nebolo.
Nechcem ťa urážať ale niekto kto je presvedceny o absolutnej hluposti a hlasa to na plné usta a ešte z presvedcenim že ma pravdu je proste hlupák.
Nemám čas, ale aktívní zavěšení se v Benettonu skutečně našlo. Nejdříve se vymlouvali, že ho nestihli vymontovat a později se našel i program jak celý systém aktivovat.
Takže byl celý systém funkční a podle pravidel by se měl Benetton diskvalifikovat.
Jenže po úmrtí Senny se raděj …
Nemáš čas ale na pisanie hluposti ho máš. Čo opisujes je Launch Control. A ako som ti to napisal je to uplne iny systém ktory individuálny f1 fanusik mal rozoznať bez problémov.
Tu sa len ukazuje že aj napriek tvojim “dekadam” sledovania F1 je tvoj názor/ vedomosti z historického hladiska na velmi nizkej urovni a teda by nemal byt brany vážne.
Ferdo, teraz pises hluposti. Skus si to vyhladat, fakt tam isli o softwer a nie o aktivne zavesy.
Ralf rozhodně nebyl jezdec, který by v F1 úplně zapadnul, byť třeba nebyl úplně mistrovský materiál. 6 vítězství není úplně málo na to, aby byla zpochybňována jeho samotná účast v soutěži. Holt naráží doteď na to, že není Schumacher, ale Ralf Schumacher . Nebýt toho, z výsledků by nikoho snad ani nenapadlo, že by v F1 neměl být.
No a? Niektore media to vyhajpovali a mysleli si, že z neho bude druhý Michael. Nuž, čuduj sa svetu, nebol. Napriek tomu to nebola žiadna tlačenka, ale veľmi solídny jazdec. Vlastne hneď za bratom, Vettelom a Rosbergom zrejme najlepší Nemec jazdiaci v F1.
Ne! Skutečně se jednalo o aktívní podvozek. Launch Control byla pouze záležitost prokluzu kol, třeba na startu, nebo výjezdu z boxů.
Dal jsem tady několik jmen, kteří byli lepší než Ralf. Přesto byl Ralf protlačovaný né kvůli svým schopnostem, ale kvůli jménu.
Ale jo, jméno tam asi sehrálo svoji roli. A u jiných jezdců zase bohatý sponzor, u dalšího zase národnost, to vidíme pořád. To je F1, já jsem poslední člověk, který by tvrdil, že je spravedlivá - k tomu se nikdy ani neblížila. Takže nevidím důvod, proč na to nějak poukazovat zrovna u Ralfa, který se sice neprosadil jako brácha (to ovšem skoro nikdo ), ale určitě se neztratil.
Já jsem přece nikde nepsal, že se v F1 ztratil. Pouze v DTM.
To už je ale z hlediska úspěšnosti v F1 celkem jedno, i když ho možná do DTM vzali taky kvůli jménu. To ale taky není sám, většina pilotů F1 je angažovaná v jiných soutěžích kvůli jménu, tu víc, tu méně úspěšně.
Celou dobu se tady snažím psát o jeho skutečných kvalitách a né o tom jak se ho podařilo protlačenkovat k úspěchům.
Aha, tak to se omlouvám. Debatě o skutečných kvalitách jakéhokoli pilota F1 se snažím vyhýbat, protože podle mého názoru se vzhledem k charakteru celé soutěže jedná o opravdu těžko měřitelnou veličinu.
Zajímavé, že když jsem třeba o Vettelovi napsal, že na vodě moc neuměl, tak se najednou kvalita Vettelového talentu probírala docela podrobně.
Nejspíš proto, že odjel na vodě pěkné závody, ať už první vítězství na Monze, nebo třeba GP Německa 2019 nebo třeba Turecko 2020. Takže výsledky na vodě měl, i když samozřejmě Německo 2018 straší. To se ale může stát a samo o sobě to moc neznamená (kromě těch důsledků teda ).
Nechtěl jsem vytahovat Vettela, ale když už jsme u něj, tak se z něj nedá dělat vodníka, když ve většině mokrých závodů měl problémy. Přesněji řečeno se cítil na vodě nejistý.
Příklad. Nikdy by se nepustil do takového rizika jako Glock. Tam by byla bitva o slušný výsledek předem prohraná.
Ale nic si z toho nedělej. Vettel měl jiné přednosti a těch myslím využil dostatečně.