Bearmana musel z auta vyťahovať Hamilton: Päťdesiat kvalifikačných kôl… | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď Carlosovi Sainzovi rozhodne neprajeme zdravotné problémy, jeho náhradník Oliver Bearman sa stal hlavným bodom programu v diskusnom krúžku s názvom Formula 1. Mladučký Angličan rýchlo ukázal, že sa vôbec nebojí a jeho úmyslom je nenechať zabudnúť na svoju premiéru „obyčajným“ výkonom. Ako sa však na takejto trati a v tejto kategórii dalo očakávať, Ollie vystúpil z auta po zisku siedmeho miesta absolútne doriadený.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/146545/bearmana-musel-z-auta-vytahovat-hamilton-patdesiat-kvalifikacnych-kol

Bearman je ďalším dôkazom toho, že pre Schumachera v F1 miesto nie je. Dostal šancu, skúsil, nevyšlo, život ide ďalej. :slight_smile:

2 Likes

Podla mna je Haas, snad najhorsi team do ktoreho si moze novacik sadnut. Doteraz nechapem preco Ferrari nepretlacilo Schumachera do Sauberu.

1 Like

Práve naopak. Podľa mňa je dôkazom toho, že veľa starších jazdcov už presluhuje v F1 a viac by mali dávať príležitosti mladým. Jedným z nich je aj Mick…ak porovnávaš Bearmana s Mickom, tak porovnávaš neporovnateľné. Bearman jazdil vo Ferrari, zatiaľ čo Mick so šrotom zvaným Haas… navyše pod tlakom, že nesmie búrať pretože nemajú peniaze na opravy… sorry,ale takto sa jazdiť nedá… Pozri aké chyby robia s Haasom Kevin s Nicom… pre mňa by bola F1 zaujímavejšia, ak by do nej naskočili Mick, Oli Bearman, Theo Purchaire a ďalší namiesto presluhujúcich Kevina, Nica, Valterriho, či Daniela Ricciarda

4 Likes

Bearman podal parádny výkon a v podstate bez prípravy o to to mal ťažšie. Pozor len na to aby to nebolo jednorázové ako pri Devriesovy, dúfam že ešte dostane šancu v Austrálii.
Veď Schumacher jazdil v F1 dva roky o čo to bolo lepšie ako teraz ?

1 Like

Porovnavas ferrari s haasom … mas dojem ze je to férové porovnanie ?

1 Like

HAAS reštartoval Hulkovu kariéru a tento Nemec sa vďaka nim pre zmenu stal opäť relevantný.

ci by Ferrari, nemalo miesto neperspektivneho jazdca za zenitom ako lujzik, radsej zvazit tohto Olivera. Stalo by to menej penazi, bolo by tam menej dramy, asi aj viacej bodov a hlavne velky potencional do buducna.
Nemozu tu zmluvu z Lujzom rozviazat ?

Nie Ollie sa za dva roky rozjazdí vHaase a potom 2027 Bearman - Leclerc Ferrari line up

1 Like

Bearman podal skvelý výkon… súhlasím… kde som napísal, že Mick jazdil lepšie? Vravím, že v Haase nemal takú šancu sa ukázať…skôr naopak… každopádne sa mi nepáči trend, že mladí nemajú kde jazdiť… na druhej strane niektorí piloti v F1 presluhujú…

3 Likes

Ja sa bojím, aby v Haase nezakapal rovnako ako Mick… s tým tiež určite mali takéto plány.

Zajel hezky ale proc ta glorifikace, druhe nejlepsi auto a spousta let v zavodnim aute, jeste aby dojel hure :eyes:

Slaba fyzicka ho dostala, rozhodne mohl skoncit vpredu, takze vi presne v cem zabrat. Lawson me zaujal mnohem vice :metal:

4 Likes

Lawson musel ísť jeden z najťažších okruhov po 1h tréningu?

3 Likes

Nezakape. Mick nebol nikdy reálnym plánom Ferrari. Bearman je.

1 Like

Lawson odjel jeden z nejtěžších závodů z pohledu podmínek na trati

3 Likes

Jakoze Bearman do te doby makal na stavbe, ne vazne material mel kvalitni k dispozici. Lawson na me pusobil celkove lepe, komplexneji, tvrdeji.

Leclerc kdyby se nenechaval na startu ponizovat Sucharem a sel by do fyzicke likvidace agresora, mel bys z Ferrari vetsi radost.

Lujzik ide do Ferrari iba na 2 roky ? Cize taky 3 pilier pred dochodkom ?
Ci to Ferrari stoji za to. Za tie 2 roky uz mohol mat Bearman kopec skusenosti a byt zabyvany v Maranelle. Takze ta otazka tam stale je.

1 Like

Bearman je maximalne druhej Leclerc.

A ty toto máš odkiaľ? :smiley:

a to je ako zle ?