Bearmana musel z auta vyťahovať Hamilton: Päťdesiat kvalifikačných kôl… | Magazín F1 - F1online.sk

Zle to neni, ale ani zadna slava, tak jsem to myslel.

1. mne to pride rozhodne lepsie ako dochodca za zenitom.
  2. to nemozes vediet. Mozno tam moze byt potencial a Leclerca prekonat. To dnes s istotou tazko povedat

ja sa obavam toho haasu no

Celý problém nováčikov v Haase bol Steiner

myslis jo? ja by som aj autu nejake body pripisal, kedze ked mas srot tak chces jazdit hranu

edit: inak pozerali sme prvykrat s pani cez vikend na multiviewere, a poviem ti, ze to je jedna basen takto :smiley:

Ten Haas uvidíme. MV je super. A máš už aj uložený nejaký layout?

spamataj sa s tymito ho.vnami

1 Like

cosi, som hodinu studoval este len coho vsetkeho to je mozne a je tam toho dobludu :smiley:

Ved Mick sedel s Kevinom v tom istom aute a vsetci vieme ako to dopadlo. Navyse Kevin ma stale len 31 rokov, to je presluhovanie?

Som za, aby mlade talenty dostavali sancu aspon na rok, ale Mick uz ju dostal dokonca na dva roky a nevyslo mu to. Ano Haas je srot, ale to bol aj Williams a pozri ako s nim Russell jazdil a Albon stale jazdi.

Vitaj v F1. Ma tam byt 20 najlepsich pilotov, ktori nemaju problem zvladat tlak. A ked tvrdis, ze v Haase je pod tlakom, tak co bol Bearman vo Ferrari po jednom volnom treningu?

ziadne vytahovanie nebolo, vystupil normalne sam, presiel k jezdcovi mercedesu, ktory to odstavil pred nim (netvrdim, ze to nebol LH) a objali sa. Nikto ho z auta nevytahoval.

Ahoj Láska. Bohnice sú inde. Mick si jazdí WEC a je šťastný.nir každý má talent na F1 a uchytí sa inde. Ako A. Leclerc ako Mick a ako iný

5 Likes

Ako to dopadlo? Lebo v druhej polovici sezóny Magnussen zaostával za Mickom. Kevin získal body na začiatku, kedy ešte ako tak Haas fungoval… bohužiaľ ten šrot, ktorý mali pod zadkom neskôr, nedokázal bojovať o body… Ja sa Micka nezastávam, mohol ukázať viac… na RB ringu a silverstone jazdil fantasticky… ale na druhej strane, bola v jeho prípade stále veľká šanca na rozvoj… zatiaľ čo u Kevina je to asi už za zenitom… ak sa mýlim tak mi ukáž čo svetoborné Kevin jazdí? Hulk prvý závod školácka chyba, Kevin druhý závod katastrofálny… sorry, ale toto sú tí najlepší z najlepších? To radšej dám priestor mladým, ktorí sú už teraz na ich úrovni a v budúcnosti by mohli byť lepšími…

1 Like

Tak Kevina posielas prec z F1, ale zaroven tam chces Schumachera, ktory s Kevinom prehral a v druhej polovici sezony bol tak maximalne na jeho urovni? Navyse Schumacherove nehody stali Haas miliony.

Ak sampion F3 a F2 ma byt v F1 maximalne na urovni Magnussena, tak to dakujem pekne. Ja som Mickovi fandli, ale skratka sa ukazalo, ze na F1 nema a hotovo. Nevidelo v nom potencial ani Ferrari a nevidi v nom potencial ani Mercedes. Keby nemal meno Schumacher, tak asi ani nikdy nie je sampionom F3/F2 a sedacku v F1 uz duplom nedostane.

Tak isto to vidim s de Vriesom. Som rad, ze dostal priestor, ale skratka nemal na to a zivot ide dalej. F1 je najvyssia seria, kde nemozes pilotovi davat roky na to, aby sa rozvijal. Tak ako ked prides do NHL, tak mas par zapasov na to, aby si sa ukazal a ked ti to nevyjde, uz v zivote si v NHL nezahras. Stale vsak mozes spravit dobru karieru inde. :slight_smile:

1 Like

ty si este od vcera pod parou, alebo uz od rana znova? Nic o jazdeni som nepisal, reagoval som na nadpis, ktory tvrdi nieco, co sa nestalo.

ani Bearman nesmel burat a ani nebural… Kevin a Daniel - tam suhlasim oni uz obaja nadsluhuju. Magnussen aspon o sebe nema falosne iluzie a kludne spravi spinavu timovu robotu.
Hulk ci Bottas schovaju mladeho Schumachra do vacku a vek by tu nemal hrat rolu. Mick je taky stredopoliar, pri troche stastia mohol jazdit. Nemyslim, ze je horsi ako Zhou alebo Gasly, ale any si nemyslim, ze tam je nejaky vyrazny talent aby mal sancu na top sedacku.

1 Like

Úplne s tebou vo všetkom súhlasím :slight_smile: iba som vravel, že ak sú nejakí mladíci na úrovni povedzme Kevina a Daniela, tak by som radšej videl na gride ich… predsalen mladíci stále majú potenciál rásť. Kevin s Danielom už asi ťažko… rovnako Valteri a Nico už ďalej rásť nebudú… ale tí si zas svoje uhrajú…

Mladici sa ale musia vediet presadit. Pre mna je to trocha dehonestacia F1 kopat do zadku 35 rocneho skuseneho pilota, ktori jazdi presne to co stredopolova stajna potrebuje na ukor, niekoho ktoreho jedinou devizou je to, ze je mladsi. Ma dovod Haas vymenit Kevina za Micka? ani nie. Ma dovod audi vymenit Valteriho? ani nie. Mozno tak Williams za Saerganta, ale naco?

Ty musis mat strasne detstvo za sebou. :slight_smile:

Tento jedinec ma podla mna detstvo este pred sebou.

4 Likes

Ty si riadny gulomet… Chodis sem len sr.ať hov.ná…

2 Likes