Vzdavam sa 
Tolko si toho napisal, ale odpoved nikde.
Ja vraj hladam pevnu definiciu, ale ty si si urcil ze eru rozhoduje pocet titulov.
Veci ktore si mimo titulov pripisal SV, kopa expertov a tych co tie roky sledovali vedia pripisat aj FA a mnohi by hovorili aj o jeho obdobi (pravidelnych bojov na cele s top talentami ako Schumi, Kimi, Seb a Lewis) a ty pre svoju nenavist k nemu sa ho snazis vzdy nejak zhodit.
Ironia je, ze takto ako ty “zmazavas” ich eru Sebom (jeho zasluha), “zmazal” Lewis vsetkych, vratane Seba, ale tam uz je to technikou 
Ja mam Seba rad, ale to co som videl za tie roky (a vacsina rebrickov odbornikov i fans ma FA vyssie nez SV) naozaj nevyzeralo, ze jeden tam mal eru a druhy nie.
Ale ako pisem od zaciatku, je to najma tym, ze ty sa najviac fixujes na pocet titulov, nie dekadu/obdobie/eru ako celok vratane okolnosti.
Za mna mali eru obaja, stacilo by zmenit drobnost na finale 2010 a uz by bolo vsetko inak aj sucho statisticky, ale samozrejme ze Seb s RB pod perom najuspesnejsieho dizajnera F1 vtedy zacali pisat historiu a tie 4 tituly v rade udru do oci