BBC: Zamestnankyňa Red Bullu podáva ďalšiu sťažnosť, obracia sa na FIA | Magazín F1 - F1online.sk

Nepokojné zákulisné vody Formuly 1 sa po Veľkej cene Saudskej Arábie upokojili, no na horizonte sa objavujú ďalšie búrkové mračná. Zamestnankyňa Red Bullu, ktorá sa u svojich nadriadených sťažovala na správanie Christiana Hornera, totiž reaguje nielen odvolaním sa voči rozhodnutiu, ale aj podaním novej sťažnosti na pôde Medzinárodnej automobilovej federácie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147080/bbc-zamestnankyna-red-bullu-podava-dalsiu-staznost-obracia-sa-na-fia

No prosím, ty zlé media si nedají pokoj

1 Like

Z Jose se stává chronický žalobníček a ochránce ženského pokolení?

Holt mu dobře radíš :grinning:

Každý vztah nadřízený podřízená může končit přesně takhle. Když si někdo nemohl pomoci … .

3 Likes

Preco to neda policii nech to vysetri? Toto je fakt trapne. Zachvilu da staznost aj do Mercedesu :smiley:

2 Likes

Protože se nejedná o trestný čin? :man_shrugging:

Policia riesi aj priestupky, pripadne ine porusenia zakona. Podla mna idealna moznost pre nu. Ale mozno sa jedna len o eticku rovinu.

super, tak sa konecne dockame cierne na bielom, ako konkretne sa Horner previnil a uvidime aj dokazy = to je ta transparentnost, ktora mala byt od prvej sekundy. Cize jednou vetou, z coho je Horner obvineny??? Slubil jej vyssie premie, ked mu chyti na 5 minut pipiqa a takto nim bude triast? Alebo co konkretne???

Zaujima vas co Horny urobil?

• Zaujíma ma čo vyviedol
  • Je mi to fuk
  • Zaujíma ma technika

0 účastníci

Myslíš, že Jos nakonec v boji proti bezpráví žen sám vyjede v alegorickém voze a bude rozdávat květiny všem holkám které potká?
Jen aby mu nakonec nepomáhal řezat květiny i Emil.

Je úžasné jak Joska posílá stížnost na Hornera zrovna Sulayemovi. :smiley:

Neda to na policiu, lebo sa nic nestalo a ide iba o mocenske boje. Zatial sme nevideli ani jeden poriadny dokaz, ze k niecomu doslo (konverzacia z whatsapp bola skor na smiech, ako nejaky dokaz). Jedine miestni sasovia z fora (vid vyssie) maju jasno, ako to cele bolo - skoro ako keby ho podrzali Hornerovi oni… :yawning_face:

1 Like

Informátor volá do fia a vyhráža sa médiami? Mali im rovno zložiť telefón, alebo povedať nech sa čaja zdvihne a príde osobne s náležitými dôkazmi… Aj keď podľa mňa už je všetkým normálnym ľuďom dávno na smiech.

1 Like

Vsak vies co vyviedol. Keby to bolo nieco co ho hned odstreli, tak uz to je davno zverejnene rovnako ako tych 53 screenshotov co sme uz videli. Asi si Yoviiheueaiduaa stale neda povedat a Hornyho drzi na mieste.

1 Like

Myslím, že Horner tohle osočení už podal k soudu.

skor ma zaujima kto tam proti komu taha za nitky naozaj a hlavne ze preco

2 Likes

Horner si naběhl na vidle a teď okouší piraně na vlastní kůži :man_shrugging:

V téhle komedii by mě už nic nepřekvapilo :grinning:

Jestli je ta souložnice skutečně středem sváru mezi Josem a Hornerem, tak by se měla o tom napsat nějaká divadelní hra. Třeba s názvem “Nejrychlejší trojka v lásce”. :grin:

1 Like