AM už čeká
Ten zpropadený bulvár měl zase jednou pravdu.
Povedz mi prečo by som sa nemohol cítiť ako súčasť tímu? Sledujem F1 a fandím Hamiltonovi od roku 2008 vtedy som mal 10rokov je to súčasť môjho života tak logicky že sa cítim ako súčasť tímu Ale tak chápem že Verstappen ma fanúšikov od 2021 čiže nevieš asi aké to je ale to príde
Mne sa ľúbi ako osoby Bulisová, Chvíličková a spol. Zistili až teraz, že RB pracuje na Hyper Car. To všetci žijú 100 rokov pod ■■■■■■■■
pov - ODS.
@Nordotor ja si nemyslim, ze Ferrari by po nom pomenovalo auto. To neurobili ani po Pininfarinim. V podstate po nikom nikdy nepomenovali ziadne auto, iba po jednom cloveku…a tu cest Newey mat nebude.
Ja mam len tento staly nick, nepotrebujem mat bob a bob2.
Ferrari sa mení a už je iná doba.
Ferrari je stale Ferrari a ziadne ine meno sa nad neho nemoze staviat
Nie je to pravda. Cestne auta Ferrari mali casto v nazve meno tohto znameho dizajnera. A existuje auto s ciastocnym menom tohto genia.
no ale to je iba koncept. Kazdopadne zaujimave…ake ine Ferrari malo v nazve meno Pininfarina?
Tak napr. toto:
Podla mna najkrajsi koncept. Pozri ake je nizke.
PS: konkretne aj toto:
Dakujem…inak ja preferujem oble tvary
dts fans co miluju jazdcov ako ikony, co by si chcel ale neberme im to, ja som rad, ze zeny fandia
Ron nejvíce doplatil na angažování Alonsa. A to v obou případech.
Ok, ďalší fanatik na scéne (z môjho pohľadu). Už mi to dáva zmysel prečo si taký kyslý na mňa, 2021 stále bolí.
Možno to len ja vnímam trošku s odstupom alebo nemá u mňa F1 takú prioritu, ale nech fandím hocikomu akokoľvek dlho, tak sa cítim ako fanúšik a nie ako súčasť tímu. Súčasť tímu je u mňa člen tímu a fanúšikovia sú fanúšikovia. Inak by som bol súčasť/člen RBR, Realu Madrid aj Boston Bruins.
A práve preto mám nadhľad a nebudem tu nikoho normálneho urážať len za názor a hádať sa do krvi za nejaký tím alebo pilota.
Trápny pokus, ale presne hodný ublíženého fanúšika Hamiltona. Verstappenovi fandím v F1 od Torro Roso.
je to nádherný odkaz na heritrage 80s rokov v USA. A N.A.R.T. tím. Ale veľa ľudom sa nepáči. Mne iba zadné krídlo.
Ale 14x logo HP je docela úlet