Ty vieš čo je to urážka?
- Mercedes neurážam, nemám nič proti ním ako stajni, za čias Schumiho a Rosberga som ich mal rád. Keď odíde Wolff a Russell, možno ich začnem mať rád znova.
- Keď tak, tak nemám rád Wolffa, lebo je to pre mňa pokrytec, ale to nepovažujem za urážku. Nemyslím si, že by som ho niekedy urazil, že je ču.rák alebo podobne.
- Nemám rád Hamiltona, lebo je to tiež pokrytec a asi najfalošnejší pilot v padoku už od roku 2007, kedy to pekne previedol v maďarskej Q. Zároveň však viem uznať jeho jazdecké kvality, najmä z čias kedy mu fakt išlo. Ale tak isto som ho nikdy neurazil ako niektorí, čo ty píšu o Maxovi alebo kedysi o Vettelovi (samozrejme aj o Hamiltonovi za jeho čias)
- F1 nie je pre mňa životná priorita ako pre niektorých, že by som sa tu kvôli obrane svojej obľúbenej stajne hádzal o zem a trávil tu celé dni. Takže je mi úplne jedno kto tu čo píše, nervák nie som, to je tu jeden gambler čo chce kopať ľudí do hlavy. Ja len občas vyjadrím svoj názor na obranu RB keď tu do neho nezmyselne kopú, that’s all. Ako to bolo pri Hornerovej kauze, keď z neho po prvom bulvárnom článku robili sexuálneho predátora (čo bol výmysel), vyhadzovali ho z RB pred sezónou (výmysel) a aj teraz pri Neweym je tu plno výmyslov.