Ale fakt už dost Ferdo, fuj! 
Určitě Emila sledoval i Helmut mobilem. Dělá to všem mladým jezdcům. 
Ale to je to, čo sa tu rieši. Brnenský predátor PedoHogr tu písal dvojzmysly, že on s ňou trénuje pohyb hlavy, keď sa riešil jej krk.
Takéto narážky na 14-ročné dieťa. Príde ti to normálne?
No jasně Helmut má všechny tyhle nahravky na mobilu a doma si je pouští, když je mu smutno. 
Asi to bude chtít trochu dostudovat anatomii lidského těla.
Ono totiž Hlava je připojená ke krku a právě váha hlavy způsobuje odstředivou sílu v zatáčkách.
Ten kdo hlavu nemá, žádné krční svaly nepotřebuje.
… no vidíš, a na TheRace přesto v TOP6. Prostě když chceš parazitovat jen na výsledku a nebereš v potaz auto, tak F1 je na to skvělé místo

Já jsem čekal že se Alonso propadne, u Astonu je to už jen o dojezdu téhle sezony, přesto u Bretnixe a rastora Jose a dalších co tomu nerozumí to vypadá, jakoby si mysleli že je to začátek sezony co teprve přijít má. S tím asi nic neuděláme.
Říkám, pro parazitování na výsledku je pro ně F1 skvělá platforma
My už s tím shitem jen 2 závody, kde v Kataru by nemělo být tak zle. Příští rok Adrianův výtvor 
Duležitý je že Alonso jim ani ve 44 nedá spát a bedlivě ho sledují. Na příští sezonu se zkrátka vyplatí počkat a všichni jsme napnutí jak kšandy, s čím Aston poprvé pod Adrianem přijde. 
Ale nemužu říct, že bych chápal ty neshody s Cowellem, tam to pro nás bude asi zapovězený les, co se tam stalo.
Od rána tu přibylo dost příspěvků, přišel jsem o něco? 
Ty si to vůbec neuvědomuješ, ale když se víkend jako ve Vegas bude opakovat, Max je ve vedení šampionátu

Ferdo Ferdo, takto zatlkat dvojzmysly pedofilneho predatora Honziho.
O Shitnerove a brainlessove obhajovanie sexualnej narazky PedoHogra na 14-rocne dieta. To je cele. 
Vem si prášek 
Sorry, ja nefetujem ako tvoji zeleni bros pedos.
Tomu už ani medikace nepomůže, on si myslí, že léky jsou fet. Tady je všechna snaha zbytečná- straight to gulag s komoušem
Leky jsou fet, nedavno kamosovi zablokovaly centrum reci, byl schopny vyslovit kazde treti slovo a zacala ho brnet ruka, myslel ze prodelal mrtvici. Na druhej den byl v pohode.
Nepodporuj Jose, co si dává herák místo oběda 
Napisal prasok, co castokrat v hovorovej reci v slovencine znamena drogy.
Ale ty si si zas slahol piko v pondelok na rano a cvaka ti sankou z toho tvojho snivania o zneuzivani deti PedoGroh.