BBC: Aston Martin sa chystá vyhodiť Cowella, spomínajú sa spory s Neweym. V hre je Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Ale fakt už dost Ferdo, fuj! :smiley:

1 Like

Určitě Emila sledoval i Helmut mobilem. Dělá to všem mladým jezdcům. :crazy_face:

2 Likes

Ale to je to, čo sa tu rieši. Brnenský predátor PedoHogr tu písal dvojzmysly, že on s ňou trénuje pohyb hlavy, keď sa riešil jej krk.

Takéto narážky na 14-ročné dieťa. Príde ti to normálne?

1 Like

No jasně Helmut má všechny tyhle nahravky na mobilu a doma si je pouští, když je mu smutno. :smiley:

2 Likes

Asi to bude chtít trochu dostudovat anatomii lidského těla.
Ono totiž Hlava je připojená ke krku a právě váha hlavy způsobuje odstředivou sílu v zatáčkách.
Ten kdo hlavu nemá, žádné krční svaly nepotřebuje.

… no vidíš, a na TheRace přesto v TOP6. Prostě když chceš parazitovat jen na výsledku a nebereš v potaz auto, tak F1 je na to skvělé místo :smile: :+1:

2 Likes

Já jsem čekal že se Alonso propadne, u Astonu je to už jen o dojezdu téhle sezony, přesto u Bretnixe a rastora Jose a dalších co tomu nerozumí to vypadá, jakoby si mysleli že je to začátek sezony co teprve přijít má. S tím asi nic neuděláme.

2 Likes

Říkám, pro parazitování na výsledku je pro ně F1 skvělá platforma :man_shrugging: My už s tím shitem jen 2 závody, kde v Kataru by nemělo být tak zle. Příští rok Adrianův výtvor :pray:

2 Likes

Duležitý je že Alonso jim ani ve 44 nedá spát a bedlivě ho sledují. Na příští sezonu se zkrátka vyplatí počkat a všichni jsme napnutí jak kšandy, s čím Aston poprvé pod Adrianem přijde. :+1:
Ale nemužu říct, že bych chápal ty neshody s Cowellem, tam to pro nás bude asi zapovězený les, co se tam stalo.

1 Like

Od rána tu přibylo dost příspěvků, přišel jsem o něco? :grinning:

1 Like

Ty si to vůbec neuvědomuješ, ale když se víkend jako ve Vegas bude opakovat, Max je ve vedení šampionátu :pinched_fingers: :grinning:

1 Like

Ferdo Ferdo, takto zatlkat dvojzmysly pedofilneho predatora Honziho.

O Shitnerove a brainlessove obhajovanie sexualnej narazky PedoHogra na 14-rocne dieta. To je cele. :slight_smile:

Vem si prášek :smile:

2 Likes

Sorry, ja nefetujem ako tvoji zeleni bros pedos.

Tomu už ani medikace nepomůže, on si myslí, že léky jsou fet. Tady je všechna snaha zbytečná- straight to gulag s komoušem

2 Likes

Leky jsou fet, nedavno kamosovi zablokovaly centrum reci, byl schopny vyslovit kazde treti slovo a zacala ho brnet ruka, myslel ze prodelal mrtvici. Na druhej den byl v pohode.

Nepodporuj Jose, co si dává herák místo oběda :smile:

1 Like

@Jos_Is_Back s tou historkou nema nic spolecneho, docela se mi hodilo toho zazitku se zbavit, srry.

Napisal prasok, co castokrat v hovorovej reci v slovencine znamena drogy.

Ale ty si si zas slahol piko v pondelok na rano a cvaka ti sankou z toho tvojho snivania o zneuzivani deti PedoGroh.