Ha ha, tohle nazve tréningem a že teda o nic nejde 
Hele hele, takový prasárny sem nedávej, choděj sem i děti 
Banda úchylů s exekucema. 55 letý si předává svoje defektní představy s třicetiletými. Jejich soukromou korespondenci bych vidět nechtěl. Už takhle to spadá pod několik paragrafů trestního zákoníku.
Oba jsou plnoleti. Tim zdejsi trio neuspokojis…
Max krasnych 9.5. 
Diaz biednych 6.
Krční svaly jsou u jezdců opravdu hodně důležité. Tady píšou, že přetížení v zatáčkách bývá až 8G.
Silný krk je vstupenkou do světa F1. Pohled na jeho trénink vás vystraší - Sport.cz
rAstor to stejně nepochopí, ale díky za snahu Ferdo.
Takze se ta 14 leta holcina pripravovala s Honzikem na F1? Krasa strida nadheru pane kolego.
Ne, Ella byla nabraná do akademie McL, aby tam dělala hostesku, ty jsi fakt marnej
No jo, já se nedivím, že jsi tak mimo, když používáš zdroj, který tvrdí, že se Alo kvalifikoval 13 
Kimi až 10? To bude od Puffa výškrt 
Tak hodnotí se celý víkend včetně zohlednění techniky, podle mě to celkem odpovídá
S tátou? Ferdo ty to tady hodně zhoršuješ, oni maj trochu jinou představivost, ať se na tebe nevrhou 
Na to, že Kimi se zapsal do dějin svým postupem nahoru z konce tabulky jako nejmladší jezdec, tak je Straw hodně mimo.
Jo no, teď tu bude rAstro s Josem, Bottriperem a ježkem psát, jak je Ferda úchyl na incest, borci mají v hlavě opravdu vzdhuchoprázdno
Klidně můžou.
Stačilo by připomenout, že stejným způsobem trénoval Emil stejným způsobem se svým tátou.
Hele včera jak jsem Ferdovi psal že by měl více relaxovat, vzpomněl jsem si co z toho tady vzniklo minule. Chvíli jsem zapochyboval zda na mě nevyskočí co jsem to za odpad že mu přeji věčnej odpočinek
Naštěstí jsem mentálně silný a jen se pousmál