Auto Racing Bulls sa bude aj v roku 2026 čo najviac podobať na Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

Zmena technických pravidiel nebude mať veľký dopad na rôzne spolupráce medzi tímami v padoku. O najužšie prepojených tímoch Red Bulle a Racing Bulls a ich autách budeme môcť opäť povedať, že sú bratrancami. Juniorská stajňa červených býkov avizuje, že v novej sezóne plánuje nasadiť auto, ktoré sa bude čo najviac podobať na monopost materskej stajne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218316/auto-racing-bulls-sa-bude-aj-v-roku-2026-co-najviac-podobat-na-red-bull

Jsem v šoku :open_mouth: Naštěstí to nemaj pod jednou střechou. Více nechám Puffovi :smile:

2 Likes

Zkoušejí, co všechno lidi zkousnou :grin:

2 Likes

Banda modrych podvodniku, he ctyri stejna auta a jenom jedno vepredu, tri z nich v poli maji jen pro sber dat a stejne jejich hlavni pilot, kdyby nejezdil motokarovy styl ktery ho naucila mama tak by koncil castokrat v poli porazenych. :person_raising_hand:

1 Like

Díky za důvěru, ale já už nemám sílu.
Nechám to na fanoušcích tohoto podvodnického uskupení. K vzhledem k jejich postojům z uplynulých kauz, tak mám pocit, že na to nejspíše budou ještě pyšní, jak to “parádně” “vymysleli”.

3 Likes

Profesor puff měl zase pravdu…

2 Likes

Letošní vývoj všichni škudlí na vývoj pro novou éru, no RedBull nemusí, proč, to není taková záhada :smile:

2 Likes

Zkoušejí čemu všemu lidi mužou fandit… :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes

David rád podvody, ten by podvedl přítelkyni i s nafukovací pannou, pokud by měla místo obličeje fotku Maxe

2 Likes

Toto bol ciel pan Kubala? Aby sa tu prisli hateri vyg*cat o podvodoch? Zasa su slabe cisla na stranke tak treba prikrmit? Ak ano, misia uspesna. Permane povedal, ze od RBR zoberu vsetko co pravidla dovoluju, tzn zavesenia a prevodovky a pod. a tu sa z toho vyplodi takyto titulok? Uroven Topiek, fakt. Ale blbci sa chytili, to treba uznat

4 Likes

Tak ty se chytíš vždy raptore, to jsme si už zvykli

1 Like

Doufám, že tě Ježek nahlásí za urážky.

Kludne moze. Ja sa nanho neurazim, ma na to plne pravo ak to tak citi.

Ale vobec sa nebojim, ze to bude mat nejake nasledky. Ja som nahlasoval bobika ked tu tusim minuly tyzden mal rasisticke reci na slovakov a tahal tu nejake sr4cky z WW2 a nic. Takze to, ze ste blbci asi admin tiez prezije

1 Like

Odkedy su fakty nadavky?

3 Likes

Klasika, zase tu podporuješ rozkládání fóra

Rasistické kecy na Slováky? Jakože jste jiná rasa jo?:thinking:

2 Likes

Zdravim :raising_hand_man:t2:debata o ucasti Slovenska ve WW2 na strane Hitlera je rasizmus a sel si me za to udat :eyes: jee ty si ale radny Slovak, stejny jako byl tvuj deda, doufam ze te za to ostatni odsoudi.

Myslim ze tu tady maji doma vsichni fasounci modreho tymu, jednou pred zavodem podruhe po zavode :sweat_smile:

S tou lahkoustiou riadenia to asi nie je velmi dobry princip. Juniori pridu do acka a totalne pohoria.

1 Like

Ale spravit to auto na styl RBR uz by asi naozaj vyzadovalo nejake to zdielanie dat z RBR a to uz by realne bolo podvadzanie.

Avsak je celkom zaujimave, ako su tie monoposty odlisne z hladiska pozadovaneho jazdneho stylu a moznosti nastavenia. zavesenia maju oba teamy rovnake ale VCARB je schopny porazat druhe auto RBR… V tych autach bude drasticky rozdiel v inych oblastiach

1 Like