Austin zabil moje momentum v boji o titul, priznal Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Je rozhodnuté o titule? Nuž, matematicky nie, ale 57-bodový náskok Maxa Verstappena znamená, že Lando Norris musí v posledných piatich veľkých cenách získať v priemere viac ako jedenásť bodov na pilota Red Bullu. To znamená, že, odhliadnuc od šprintov, Verstaapenovi stačí päť tretích miest a stane sa šampiónom štvrtýkrát v rade. Aj Lando Norris priznáva, že preteky v Austine mali na šampionát zásadný vplyv.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/175674/austin-zabil-moje-momentum-v-boji-o-titul-priznal-norris

este nie je dobojovane… stat sa moze naozaj este vselico, aj technicka porucha alebo kolizia moze vsetko zmenit.

Myslíš kolize, jako v Rakousku, kdy Max bodoval a Lando ne?

1 Like

Tak to vyzera ze to je o neprineseni toho velkeho balika vylepseni.
Dufam ze do Mexika ho prinesu, bude skvele fungovat, Lando vyhra a Maxovi sa pokazi auto.
Nech to má grády.

Aj ja si myslím, že o titul v jednotlivcoch je tento rok rozhodnuté. Bohužiaľ. Rozhodol Verstappenov silný vstup do sezóny. Ja som zvedavý, či tento rok dokáže Verstapppen ešte vyhrať aspon jednu VC. Lebo sa trocha zasekol, je rád za stupne pre víťazov, ale víťazstvá, tie nepribúdajú. A budúci rok to bude ešte ťažšie. Ferrari vyzerá že je silné a bude zrejme ešte silnejšie, o Mclarene ani nehovorím, trocha otázni sú Mercedes a Aston.

1 Like

Odpoved je Piastri, VER trocha zabrnkat na nervy a strati to, som si isty. Mclaren to moc hraju na hluposti pritom ide o titul.

Hej, hlavne sa ho treba dalej stale dookola pytat na titul, atd… Ako by nestacilo, ze uz je pod tlakom dost a tym padom robi chyby. Ach.

Austin zabil moje momentum v…

soudnost a regulérnost FIA.

3 Likes

Tak nebo tak, pro Norrise velka skola, zlepsuje se kazdym zavodem, startem.

Kdyby nebyl souper takova spina vysledky by byly nekde jinde, na to je treba pomyslet, vyrazny faktor hry, Austin nebyl jediny.

2 Likes

Ked si v takom boji o titul, tak pouzivas vsetky mozne, aj nemozne prostriedky, aby si titul ziskal. Alebo mi chces povedat, ze taky Schumi, Rosberg a dalsi bojovali vzdy iba cestne? Samozrejme, ked bol boj o titul realny, nie ked sa s prehladom vyhravalo a bodovy naskok bol komfortny - ako Schumi, Hamilton a podobne.

Zovseobecnit to, ze len Verstappen bojuje takto, je trochu smiesne. Aj ked pre miestnu uderku je to priznacne.

1 Like



Niečo sa chystá

No jo, vždyť to píšu už od soboty… Ale nevadí, myslím, že se můžeme pořád těšit na pěkné závody a příští rok snad i na opravdový boj o titul. Ať už se zapojí kdokoli.

lebo si v 1. slinte oddychoval a nechal si si ho odist na 7-8sec, tak sa potom nediv, ze kym si ho dobehol, tak si nemal uplne ok gumy a nevedel si ho predbehnut. Skoda, tesil som sa, ze Max nebude majster… teraz uz zostava len drzat palce Lec-ovi, aby vsetky dalsie VC vyhral. Lebo ty uz Maxa nedas.

ako v Rakusku to bolo o inom, tam sa Max zachoval jak maximalny chrapun. V Austine to bolo z jeho strany OK, nekluckoval jak had - vid Piastri pred Leclercom… Lando proste na to nemal, Maxo napriek nadavaniu, ze sa s tymi gumami neda jazdit, jazdil :slight_smile: klamar…

Ferrari bude silne ak zase neprekombinuju vyvoj

Ty se u Ferrari nikdy nepoučíš

Hotovo jeste ani zdaleka neni.

1 Like

To bude zase nějaká tajná dohoda že? Zase musí být Ferrari víc než některé jiné týmy, hrozné

2 Likes

Je to smutné ale je to tak. Stále nepobírám jak Landa zařízli a prasácké metody Maxe prošly :man_facepalming:

Obávám se že tohle se navíc na Landovi hodně podepíše, on je férový a velmi citlivý, bude se cítit docela bezradný s tím mediálním lynčem kolem.

3 Likes

Pro příští sezónu jim docela věřím, ale může to dopadnout jako vždycky :smile: . Hlavně, ať je o co jezdit, už to byla děsná nuda!

2 Likes