Ak suboj o titul nie je dovod na podporu tak si potom zasluzia tie piate miesta. K tomu nemam dalej co povedat.
to je odvazne tvrdenie, kedze poradie pred abu dhabi bolo
alfonz 246
webber 238
vettel 231
start
vettel
lujzo
button
alfonz
webber
a nebyt toho, webber pobozkal zvodila a poskodil si zadny rafik a tim ho stiahol do boxov predcase tak by sa dojazdilo v tom istom poradi a titul by ziskal alfonz
tou svojou chybou daroval webber titul svojmu nepriatelovi vettelovi
Vždyť drželi krok maximálně prvních šest závodů, pak už to šlo jenom dolů s občasným zábleskem, jako třeba v Rakousku. Ale Ty jsi se ptal, co konkrétně Binotto nezvládl. Podle mě všechno s výjimkou prvních šesti závodů v r. 2022. Souhlas nečekám .
Ctrlc+crlv 2024?
Vasseur přebíral tým uprostřed současného cyklu a předpokládám, že se snaží co nejrychleji vyměnit lidi, které vyměnit chce, zkonsolidovat tým a připravit se na nová pravidla od sezóny 2026. Pokud se v ní taky udrží jenom prvních šest závodů, tak to bude Ctrlc+ctrlv .
Nesmíš být na něj tak hodná.
Třeba Stella to přebíral v totálním bordelu na posledním místě. Seidl rychle zdrhnul.
Vasseur přebíral 2. nejlepší tým s daleko větším a lepším zázemím.
Možná taky s daleko složitějším zázemím, Ferrari je tím pověstné. Já mu počkám do nových pravidel, ale já ho neplatím, tak uvidíme, co nadřízení .
stale plati, ze prebral spickovu stajnu na druhom mieste v PK, ktora stratila cca 25% bodov na jedno z najdominantnejsich aut v historii. Stale mi nikto nevysvetlil v com bol Binotto taky babrak a v com je Fred taka super nadej.
Ked vezmem aj pilotov. Binotto pretlacil do timu Leclreca namiesto Raikkonena a neskor Sainza namiesto Vettela. V oboch pripadoch to bolo vyborny tah. Fred predlzil Leclerca na 5 rokov a k nemu posadil Hamiltona za nejaku nebetycnu sumu. Na mna to posobi dost chaoticky. Rovnako ako tie sarady v inzinierskych oddeleniach.
No nevím.
Jednoho musí po každým závodě křísit a druhej možná nenajde místo v F1. resp. najde někde mimo top5.
Binotto je v Audi, Sainz tam podla mna skonci tiez. Audi nic lepsie k dispozicii nema.
Ani v tomhle se neshodneme. Přes to, co se stalo v Německu 2018 měli Vettela podpořit (jako Leclerca po Francii 2022, to bylo to samé), nechat tam minimálně ještě sezónu Kimiho (ještě v r. 2018 vyhrál!) a jet dál na titul, prostě pokračovat v práci. Možná by se to nepovedlo, ale možná by ten titul teď měli. Takhle tam mají Charlese šestý rok, s ním jednoho vicemistra (Seb měl za tu dobu dva) a titul v nedohlednu. To není nic proti Leclercovi jako takovému, ten přišel, aby se prosadil, což se mu podařilo. Celkově to ale byla promeškaná šance na zisk titulu.
Nevím, jak mám pochopit, že tam vyrazili v podstatě celý vedení a vzali Binotta.
Celou dobu odtamtud nejdou dobré zprávy. Něco tam smrdí.
Ani v tomhle se neshodneme.
Ja som sa sem neprisiel zhodnut.
na jedno z najdominantnejsich aut v historii.
Toto ale plati pre sezonu 2023, v sezone 2022 RB este nebol jedno z najdominantnejsich aut v historii. Vyhralo viac krat aj Ferrari. Bohuzial Mercedes upadol. Ale v ere Mercedesu boli ovela dominantnejsi.
Kazdopadne, Binotta hodnoti rozpacito aj velka cast odbornej verejnosti, takze taky nazor tu nie je ojedinely. Nevidim dovod, aby tam Sainz isiel, ked vidi, v akom stave je Audi projekt.
Nevidim dovod, aby tam Sainz isiel, ked vidi, v akom stave je Audi projekt.
nevyzera, zeby si velmi mohol vyberat.
Asi vsetko zavisi od toho, ci bude Toto taky frajer, a posadi tam Kimiho hned prvu sezonu. Ja si nemyslim.
Skratka bol par bodov od titulu.
to bol aj massa a este daleko blizsie a malokto ho povazuje za top jazdca
Massu dost ovplyvnila ta nehoda v 2009