Audi vyrazilo Seidla aj Hoffmanna. Návrat hlási Mattia Binotto | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 14:44

Niektoré správy sa objavia úplne znenazdajky, iné sú médiami avizované dlho dopredu a potom sú to dych vyrážajúce novinky. Do tretej kategórie spadá aj najnovšia správa z tábora Audi. Boj o moc vnútri nemeckej automobilky, o ktorom hovorili niektoré zdroje, je zrejme skutočný. Svedčia o tom aj posledné neuveriteľné zmeny vo vedení pretekárskeho tímu nemeckej automobilky.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/165015/audi-vyrazilo-seidla-aj-hoffmanna-navrat-hlasi-mattia-binotto

Aha, do teď jsem spekulace o problémech Audi bral na lehkou váhu ale teď vím, že jsou řádně v řiti :grin:

5 Likes

Nabrať Binotta, tak to už sú hodne zúfalý. Ani Alpine to neurobil.

Podla mna to najlepsie co je momentalne k dispozicii.

Alpine je v takych srackach ze ani binotto by tam nesiel

Mimochodem Seidl má skvělá kariérní rozhodnutí. Opustil McLaren, který momentálně minimálně dohnal RB a místo toho šel do Audi…kde ho vyhodili. :smile:
Trochu mi ten výběr týmů připomíná Alonsa :grin:

6 Likes

je mozne, ze ma na tom svoj podiel…

Binotto to nema z Talianska daleko. Lepsi ako Alpine. @Daaviid23 podla mna keby z McL neodisiel, teraz by nevyhravali. A pomaly vyvoj motora Audi mozno tiez ide na jeho zodpovednost. Preto s ho zbavili kym este ako tak nie je neskoro

Binotto nejspíše přetáhne od Ferrari pár lidí.

2 Likes

To nevyzerá vôbec dobre. Boj o moc a k tomu najatie ďalšieho neschopného človeka. Úprimne radšej by som videl Wolfganga Ullricha, Dietera Gassa, Allana McNisha alebo kohokoľvek iného zo športového úseku Audi - nie proste týpka, ktorý v F1 zlyhal na plnej čiare a je považovaný za najväčší joke všetkými.

Čo príde ďalej? Na pozíciu druhého jazdca Latifi?

Na Audi v F1 sa teším a budem asi najväčší fanúšik, ale ak to má ísť takto, tak by som asi radšej bol, kebyže miesto tohro projektu pokračujú vo WEC.

Alpina má Briatoreho. Prášť jak uhoď.

Pardon :smile:

1 Like

Uz mame odpoved preco Sainz nechce do Audi. Je to odsudene na neuspech

5 Likes

Binotto okej inžinier okej motory. Ale potom čo predviedol nejaký managment si myslí, že je dobrý nápad aby bol aj prevádzkový riaditeľ. Jo tpč

2 Likes

Síce tu na fóre sa z Binotta robí kretén, ale reálne je to najlepšia a myslím si, že aj veľmi dobrá možnosť.

Jeho (ne)úspech vo Ferrari si myslím, že bol spôsobený absolútne niečim iným ako tým, že by bol neschopák. Bohužiaľ, neviem si ale predstaviť aktuálne, že by dosiahol v nejakom kratšom horizonte úspech v Audi.

Evidentne sú pozadu (čo ma veeeeľmi mrzí, nakoľko som dúfal, že prídu a smashnú to) a teda sa zase bude kydať na Binotta aký je neschopák aj keď znova to nebude jeho chyba. Uvidíme. Možno prekvapí.

3 Likes

Varuj dušu na dolině a rychle volej 112.
Ještě by mohl Binotto k sobě přizvat Otíka Whitmashe a partička by byla kompletní. :rofl:

Do motorárny bych Binota klidně pustil, ale mít ho jako šéfa týmu bych určitě neriskoval. :-1:

Ono by nebol taký zlý nápad, nechať spolu robiť Binotta so Seidlom spoločne s tým, že Binotto sa bude starať o tú technickú časť a Seidl bude team principal. Stačilo vyhodiť toho Hoffmanna, to bol stejne nejaky no name. Očividne si však naprieky robili obaja a Audi sa to rozhodlo potrestať. Z pohľadu do budúcna však trochu škoda, pretože Seidl im podľa mňa stále mal čo dať. Nemuseli to riešiť takto razantne.

Kiež by k Binottovi priviedli ešte niekoho schopného. Pokiaľ to bude celé mať na zodpovednosť sám, dopadne to ako vo Ferrari alebo horšie.

Edit: udajne sa hovorí ešte o príchode Mikea Kracka

BTW nelanarili ho uz niekedy pred rokom? Vtedy tu tusim bol clanok, ze Binotto bol na obhliadke Audi a poslal ich do zadnice, ze to nie je ono. Mozno sa ukazalo, ze mal pravdu a teraz to rychlo hasia.

Zeby na toto cakal Sainz?

1 Like

Na takové novinky může čekat pouze bulvární tisk typu Blesk. :grin: