Audi nebude hotový tím pred rokom 2027, prehlásil Key | Magazín F1 - F1online.sk

Alfa Romeo, Sauber, Stake. Komentátorov, novinárov a fanúšikov čakajú v nasledujúcich dvoch rokoch ďalšie bolehlavy ohľadne pomenovania stajne z Hinwilu. Nový titulárny sponzor zrejme tušil, že pomenovanie Sauber bude ďaleko populárnejšie a preto sa rozhodol toto slovo z názvu úplne vyškrtnúť. Stajňa bude dva roky jazdiť pod značkou Stake a potom sa stane továrenským tímom Audi. Podľa jej technického riaditeľa Jamesa Keya však toto prechodné obdobie nebude trvať dva, ale minimálne tri roky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139383/audi-nebude-hotovy-tim-pred-rokom-2027-prehlasil-key

Další negativní zprávy s ohledem příchodu Audi, tohle nevypadá dobře

Trápne.
Viem si tieto reci predstavit ak by budovali novy team v prazdnej hale.
Oni vsak nemusia nic stavat, nic extra vymyslat.
Prestriekaju Sauber na svoje farby, nalepia novych sponzorov a jedina skutocna vyzva je motor.

Je to jasný, když nedělají nic čekají na 1.1.2026

Kdyby to dělali dobře, tak není žádnej Kick Stake F1 Sauber.

Tohle bude hrozný FIAsko …

K tomuto projektu mám sestupnou tendenci v očekávání.

toto vyzera este horsie ako Alpine. Ako bolo spomenute vyssie, nemusia nic stavat ani budovat. Vsetko potrebne uz v Hinwille je. Napr aerotunel maju modernejsi ako ten co ma Redbull. Musia akurat vylepsovat rovnako ako musia vylepsovat vsetci ostatni. V podstate ma Audi rovnaku startovaciu ciaru ohladom 2026 ako ma Redbull.

1 Like

ešte aby Audi nevyhralo titul v prvom roku, v iných sériách sa im celkom darí

Skor nevyhra 4 roky ani jednu velku cenu, nie titul v 1 roku…od zaciatku to vyzera na nejaky poriadny chaos bez jasneho ciela, co je skoda…

realita je skor taka, ze budu velmi velmi radi ked sa im podari porazit Racing Bull.

Tak pokud se povede RB PJ, tak za to budou rádi

Co by jste dnes od Audiny chtěli? Dyť ještě stále nejsou přesně určené pravidla o konstrukcí vozů, motorů, ERS - uvažuje se o návratu ke KERS, ani jaké gumy se v 2026 budou používat.

A zda budou startovat motory nebo se budou pohybovat samovolně, že?

Tak mne v Triperovej skúške inteligencie pohybujúci sa pás (ako v aerotuneli) na letiskovej dráhe skôr evokuje testovanie správania sa lietadla bez naštartovaného motoru rovnako, ako testovanie modelu auta v aerotuneli. Toľko k obhajobe Ferdu, aby si ho s tým nepodpichoval ešte za pol roka. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Dobře, už ho nechám :slightly_smiling_face: ale problém je ten, že se Ferda pasoval to role soudce a hodnotil odpovědi všech a u někoho si neodpustil kopání, pak to vytáhl k dokonalosti, kdy se hádal i o tom, že letadlo motory má, ale ne zapnutý. To je celý co mne vadilo, já jsem odpověděl jasně a Ferda začal nesmyslně kopat a to je tak vždycky se vším. To je pak vrácení k tématu o Číně, kde se napsalo, že je tam dětská práce a on na to napsal, že to s dětskou prací nebude, tak hrozné, protože VW koupilo podíl v jedné firmě tam (bagatelizace dětské práce mi nepřijde úplně ok, ale každý to vnímáme jinak) a dokončí to k dokonalosti, že když mu to připomenu, tak napíše, že já jsem na drogách, když tvrdím, že VW využívá v Číně dětskou práci (což jsem nikde nepsal, jen jsem postl jeho komentář s bagatelizaci dětské práce), tak reálně o čem se chceš bavit? O ničem, Ferda se vždy vykroutí na něco jiného a nezapomene u toho kopat nesmyslně

3 Likes
1 Like

Hezky se předvádíš.
Sám technice nerozumíš vůbec, ale do všeho kafráš jako bys byl děkan technické katedry a ještě se snažíš soudit jiné.

S práci dětí jsi přišel sám, ale svádíš to na mě, takže jsi pouze lhář, který sám uráží jiné a překrucuje co se dá.
Že lžeš jsem Ti dokázal když jsi přepisoval text. Nejspíše sis neuvědomil, že se původní text dá rozkliknout.

Evidentně máš nějaký psychický problém s mým nickem Ferda. I když tady nejsem, tak mě musíš několikrát zmínit.
Jen nevím, jestli se jedná o fóbii, nebo lásku.
Musím tě upozornit, že buze.rant nejsem, to mi ale nebrání, abych Tě za hlouposti nebuzeroval.

Přeji krásný den.

2 Likes

Díky za potvrzení kroucení a kopání.
Ještě bych poprosil to tvé lživé tvrzení, že já psal o využívání dětské práce ve VW na trhu Číny.
Děkuji za doložení, ale všem je jasné, že nic nedoložíš a budeš se znovu kroutit.

Edit: od kafraní jsi tu ty, ty si začal všem hodnotit odpovědi, jak malej Jarda

Ty jsi vážně ostuda národa.
Kde vidíš, že jakýmkoliv způsobem podporuji práci dětí v Číně?

Už vážně přestat fetovat. Den co den na Tobě drogy zanechávají těžké následky.