Audi nebude hotový tím pred rokom 2027, prehlásil Key | Magazín F1 - F1online.sk

Kde je ta citace, že spojuji dětskou práci v ramci VW na trhu Číny? Ostoud jsi maximálně ty.
Já jsem psal o bagatelizaci dětské práce v Číně, schválně zase lžeš

A očividně s dorgama máš zkuešnosti, když o nich furt meleš, jak rozbitej gramofon

Aha … nervičky, nebo fet?

Já nervičky nemám, stále čekám na doložení tvé lži, kde jsem psal o dětské práci v rámci VW

Zase překrucuješ.
Ty jsi tvrdil, že já podporuji práci dětí v Číně, takže ty jsi ten kdo musí dokazovat.
Vw jsem dal pouze jako příklad, že evropská firma by si nikdy nedovolila děti zaměstnával.

Ale nejspíše opět nechápeš sovislosti, kak si odpočiň, naber dech, dej si nějakého vyprošťováka a až budeš při smyslech, tak se ozvi.

Ferdo, ty jsi napsal o mém domýšlení dětské práce v rámci VW, to jsem nikdy nepsal ani nenaznačoval. V původním příspěvku Puff napsal, že je v Číně dětská práce a dělníci berou 40kč na den a ty jsi přišel s tím,že s tou dětskou prací to tak hrozné nebude, když VW koupil podíl v Čínské firmě (jakože to automaticky znamená, že v Číně není dětská práce?) a zároveň si tu dětskou práci i bagatelizoval. Jako třešničku na dortu si tomu dal, že si tam i za 40kč můžou dovolit víc, než my tady s našema mzdama.

Já souvislosti chápu, co však nechápu jsou tvoje obrané mechanismy, kdy začneš kopat a psát o drogách a podobně. Jako prosím, takhle se vyjadřuj k lidem, který znáš nebo, když jdeš do hospody, ale psát někomu 10x za sebou o drogách, to už je opravdu na Chocholouška

Až se uklidníš, tak dej vědět

A teď si přečti co jsi napsal a najdi, kde dětskou práci schvaluji, či jinak podporuji.

Vacsina fora stale caka na tvoje data Mercedesu z 2016, takze ty si ten posledny co moze nieco cakat od niekoho… :joy:

1 Like