FIA o tom všetkom vie, a celú dobu bola informovaná. Pokiaľ to FIA povolila tak je to legálne. Keby to bolo zle, tak by to zakázali. Nie je to nič tajné o čom by FIA nevedela.
staci, ze sa bude merat za studena
Za A tohle jen spekulace, za B FIA měla tajnou dohodu s Ferrari a co? dělá to z toho jinmou situaci? pro mě teda ne
ze sa meria za studena je dane v pravidlach. to menit nemozu.
čistokrevný podvod, jestli to tak opravdu je, tak si Mercedes vytvořil vlastní soutěž, kde mají realně silnější motory s lepším parametrem, lol. Neuvěřitelný.
Tak alespoň už víme, proč Mercedes reálně dominoval od 2014, s lobbováním u FIA a prezidentem FIA za zády je to opravdu fér hra :))))
Jj, a aby toho nebylo malo, tak to má Mercedes i RB, dva týmy co dominují víc jak patnáct let. Audi možná bude litovat, že do tohodle šlo.
Tak dlouho Mercedes kopal do RBR až začal dělat úplně to stejné a teď se chcou soudit, když by dle pravidel jim zatrhli podvod
Možná by stačilo vydat direktivu, že při měření kompresního poměru pro účely homologace smí být v motoru využívány jen ty prostory které jsou plně využívány i při provozních podmínkách, nebo tak něco.
No je divný, že najednou Toto to začal tan nervně komentovat a od pondělí se nic pořádně nedostalo ven až na tu specifikaci toho podvodu
lenze to su stale domnienky. ani tajna komorka ani elasticke ojnice nemusia byt ten “trik”. Nezda sa mi, ze by FIA bola OK s komorkou, ktora sa v prevadzke uzavrie. Stale si myslim, alebo dufam, ze to nie je takto.
Však bude ještě sranda a myslím, že tohle jen tak nevyšumí
Ferrari už na tom začlo pracovat a chtějí to napodobnit. To znamená, že to je OK, a nedá se to sestřelit.
Kdyby se to dalo sestřelit, tak to sestřelí, a nepracují na podobném řešení.
Ty troubelíne.
Jo a kdo to tvrdí? Turriny ne? 
FERRARI PŘIPRAVUJE KOPII MOTORU MERCEDES
Vzhledem k možnosti, že FIA prohlásí regulační mezeru @MercedesAMGF1 v motoru za legální, @ScuderiaFerrari předjímá situaci a plánuje změny ve své jednotce, aby napodobila účinek konkurenčního motoru.
Turriny no, goo job Puffe
ale však fandi podvodníkům, tvoje volba
Všichni to udělaj, pokud FIA konat nebude, co jim všem ostatním zbývá. A nasadit až na 27, krásně to máš se Sulajemem cinknutý
Nakonec uzavřený tajný kšeft tehdy FIA s Ferrari vedle toho nevypadá zas tak brutálně

Už mě nechte být. Nic jsem vám neudělal, tak proč jste na mě hnusní?
Aha, je tu druhá fáze, hrát ublíženou chudinku