Aston Martin vyzerá naozaj veľkolepo, priznáva Russell | Magazín F1 - F1online.sk

FIA o tom všetkom vie, a celú dobu bola informovaná. Pokiaľ to FIA povolila tak je to legálne. Keby to bolo zle, tak by to zakázali. Nie je to nič tajné o čom by FIA nevedela.

staci, ze sa bude merat za studena

Za A tohle jen spekulace, za B FIA měla tajnou dohodu s Ferrari a co? dělá to z toho jinmou situaci? pro mě teda ne

2 Likes

ze sa meria za studena je dane v pravidlach. to menit nemozu.

čistokrevný podvod, jestli to tak opravdu je, tak si Mercedes vytvořil vlastní soutěž, kde mají realně silnější motory s lepším parametrem, lol. Neuvěřitelný.

2 Likes

Tak alespoň už víme, proč Mercedes reálně dominoval od 2014, s lobbováním u FIA a prezidentem FIA za zády je to opravdu fér hra :))))

2 Likes

Jj, a aby toho nebylo malo, tak to má Mercedes i RB, dva týmy co dominují víc jak patnáct let. Audi možná bude litovat, že do tohodle šlo.

2 Likes

Tak dlouho Mercedes kopal do RBR až začal dělat úplně to stejné a teď se chcou soudit, když by dle pravidel jim zatrhli podvod :smiley:

2 Likes

@Triper bavis sa?

Možná by stačilo vydat direktivu, že při měření kompresního poměru pro účely homologace smí být v motoru využívány jen ty prostory které jsou plně využívány i při provozních podmínkách, nebo tak něco.

2 Likes

No je divný, že najednou Toto to začal tan nervně komentovat a od pondělí se nic pořádně nedostalo ven až na tu specifikaci toho podvodu

1 Like

lenze to su stale domnienky. ani tajna komorka ani elasticke ojnice nemusia byt ten “trik”. Nezda sa mi, ze by FIA bola OK s komorkou, ktora sa v prevadzke uzavrie. Stale si myslim, alebo dufam, ze to nie je takto.

Však bude ještě sranda a myslím, že tohle jen tak nevyšumí

Ferrari už na tom začlo pracovat a chtějí to napodobnit. To znamená, že to je OK, a nedá se to sestřelit.
Kdyby se to dalo sestřelit, tak to sestřelí, a nepracují na podobném řešení.
Ty troubelíne.

Jo a kdo to tvrdí? Turriny ne? :smiley:

FERRARI PŘIPRAVUJE KOPII MOTORU MERCEDES

Vzhledem k možnosti, že FIA prohlásí regulační mezeru @MercedesAMGF1 v motoru za legální, @ScuderiaFerrari předjímá situaci a plánuje změny ve své jednotce, aby napodobila účinek konkurenčního motoru.

Turriny no, goo job Puffe :smiley: ale však fandi podvodníkům, tvoje volba

2 Likes

Všichni to udělaj, pokud FIA konat nebude, co jim všem ostatním zbývá. A nasadit až na 27, krásně to máš se Sulajemem cinknutý :clap: Nakonec uzavřený tajný kšeft tehdy FIA s Ferrari vedle toho nevypadá zas tak brutálně :smile: :woozy_face:

2 Likes

Už mě nechte být. Nic jsem vám neudělal, tak proč jste na mě hnusní?

Aha, je tu druhá fáze, hrát ublíženou chudinku :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes