Aston Martin vyzerá naozaj veľkolepo, priznáva Russell | Magazín F1 - F1online.sk

Já to prostě nepochopím, v kterém světě by takové praktiky mohli být označovány za legální? Komůrku navíc která je aktivní jen při měření k homologaci? Ta FIA je prostě vtip, nezlob se na mě.

4 Likes

Jn, to je jasný podvod, nevím co se na tom chce řešit, prostě DQ Mercedesu a všech s PJ Mercedesu

2 Likes

obrazek

2 Likes

Kéž by našly sílu a šli do toho fakt full. Každý kdo se dozví jak to Mercedes hraje špinavě, jedině dobře :pray:

2 Likes

Je to povolené a schválené. Nervózní jsi z toho maximálně ty.

To víš, že jo ty podporovateli podvodů :smiley:

2 Likes

Nervózní ani ne, spíše zklamaný a hněvám se na to. Až mě takové věci hněvat nebudou, nebude smysl se na to dívat.

1 Like

Tak Puff už ani nehraje tu hru, že je to přirozený jev a sám tu postuje, že jde o regulérní podvod

2 Likes

Já jsem transparentní člověk. Ty sis tu vymýšlel novinky o Astonu, které neexistovaly.

Ceníme si jeho upřímnosti. Důležitý je jen výsledek, Abu21 mu dal zabrat, snažím se to u něj chápat.

2 Likes

Já to tady psal, že to nemusí být vubec na zakladě roztažnosti materialu, přijde mi to weird. Pokud tam fakt mají nějaké komory navíc, tak k tomu můžu říct jen jedno a citovat klasika - tomu může fandit jen mrzák. :man_shrugging:

2 Likes

Myslíš to, jak si lhal o baterii Hondy nebo neúčasti AM na testech nebo snad to s tím palivem Aramca?

Když má někdo silnejší motor než já, tak je to podvod. Zajímavé.

Mě je ale jedno jestli to přináší 10 nebo 100 koní, teda jedno to samo není, ale v té kauze jde přeci o princip. To ty tady akorát razíš neustále tezi, nám z toho plyne výhoda, tak držte všichni huby. Víc asi nejsi schopen pobírat.

Fandové Ferrari 2019 řvali podobně, hnus. Tam alespoň spadla klec, tady máte nepochopitelný štempl. Snad ty protesty a soudy budou.

1 Like

No moment, to este nebolo zname, ze ma Mercedes tajne spalovacie komory. to u mna meni situaciu.

Ten štempl oficiální není, to nikde FIA nepotvrdila oficiálně, jen se o tom spekuluje

to snad nie helmutko

Jasně, to chápu, no bude to znamenat jít proti FIA :man_shrugging:

1 Like

Však je potřeba do toho jít, vždyť tohle je hnus

2 Likes

jedna vec je navrhnut ojnice, piesty a hlavy tak, ze sa kompresny pomer zmeni pri zahriati, druha vec su taketo kulehy nadizajnovane na obchadzanie meracej metody.
navyse meracia metoda nie je specifikovana v pravidlach, takze je tam priestor na upravy aj bez suhlasu stajni.

1 Like