3 fáze bude jenom smrt.
Takhle leda tak smrt sportu 
Jeden rok mi to snad dopřeješ ne? Nebo jsi takhle zlej?
Však ale Puffe, tohle musíš uznat, že by nebylo žádné revoluční řešení jak jste tu prezentovali, ale jen snaha oje at pravidla. Pak dava smysl to dopisování do pravidel “pro jistotu” a druhá varianta pro RB, protože MB RB cítí sami že to víc než smrdí…
Promiň, věci proti sportu ti nedopřeji ani závod.
este mozte prist s konspiraciou, ze to Mercedes pustil do RBPT schvalne aby v tom neboli sami. Dost skoro na to aby to stihli nejako zapracovat, ale dost neskoro nato aby to ohrozilo ich naskok.
Největší konspirace co zazněla je ta, že to nedodržuje nikdo a všichni to porušují
Naše holky prohrávaj už 3:0. Všichni jsme z přístupu FIA na kolenou.
A co nám dopřeješ ty? My tam máme Alonsa a vědomí že nemá kvuli tomuhle zase ani šanci se mi vůbec nelíbí. V normálním světě by ted měli být favoriti na tip sportu Alonso a Leclerc. S takovýmhle trikem by to bylo pro MB leda na ban.
Alonso nevyhrál 12 let. Leclerc má méně výher než Barrichello.
Proč by mělí být favoriti?

smazáno uživatelem
Protože Leclerc s Alonsem mají dohromady 2 tituly mistra světa F1, Jezdci Mercedesu 0, slovy nula 
No vidíš, tak bys ho mohl jezdcům Mercedesu letos dopřát, když už mají Leclerc s Alonsem mají 2.
Nebuď chrt.
To si musej vyjezdit, ne vykšeftovat s FIA!
Takže vsadím na Hamiltona.
FIA nemá koule na to zabanovat auta s Mercedesem a RB. Proto jsem psal v normálním světě. Však co je na tom, jen tam mají nějaké komory navíc…
Nepřeháněj, jsou to malé komůrky