Mně bylo řečeno ať si to najdu, nenašel jsem nic. Velmi zajímavá taktika, takhle drsně zalhat a zmizet. Ale sklidil za to spoustu srdíček, takže za forum asi dobrý.
Není co najít, smrt jsem nikomu nepřál a Temnýmu už vůbec ne, tím jsem si naprosto jist. Žel obvinit někoho nedá moc práce.
Lebo Situs tie komentáre dodatočne upravil potom, keď chytil sódu od viacerých za to. Ešte sa prezentoval ako bývalý fighter a odvtedy tu o ňom kolujú fámy, že si to vymyslel, lebo ma ďalšie otázky neodpovedal nikomu. To k tej kopačke do hlavy, ktorou sa vyhrážal.
A k tomu prianiu smrti. Ja by som to neprezentoval ako prianie smrti, ale robenie si srandy z infarktu syra. Syr napísal, že mal infarkt a o deň na to v nejakej diskusii mu Situs a ešte niekto (neviem ci Hogr alebo Puff alebo kto) mu napísali, že by mal neviem čo zmeniť, aby ho znova neyeblo. Celkom podlé a nechutné.
Toto som vysvetloval už v pôvodnom vlákne. Odpoveď bola pôvodne HellHogrovi, podstata je ale zachytená.
Takže je to to nedorozumění, škoda
Z toho neni cesta von
Souhlasím. Taky už to nehodlám dál řešit.
to doverna si si tam ucelovo pridal sam. najdi si v slovniku co znamena fraza disclose personal information. Meno a fotka su personal information.
Pochopitelně, ty jsi přece vždycky v právu.
A jak jsem přál smrt nepřímo? Nebo to se ke mě má nebo nemá vztahovat nebo čím jsem mu teda přál smrt?
Hele ty jsi si z mé věty vyvodil že ti přeji smrt nebo jsi to někomu takto předával? Jako nejsem zmatený protože už jsem se o tom bavil s Hedhehog ale co se tady šíří o mě mi nepřipadá zrcadlem oné situace. Moje věta k tobě nic takového neobsahovala a rozhodně tak nebyla myšlena. Byla myšlena naopak dost obráceně a v dobrém smyslu.
Mal by si sa ospravedlnit
Počkám jak odpoví zda si to nějak špatně vyložil nebo o co tady přesně jde.
Práve tie vase poznamky aby ma zase neyeblo ze mam na viac atd, boli dovod mojich nadavok vtedy a následného nahlasovania ma za to a ban… To je vsetko co k tomu poviem… Ako si to myslel s hogrom je uz na vas… Ja som stym skončil
Confidential information is personal information shared with only a few people for a designated purpose .
Toto som preložil ako dôverné informácie, význam je podľa mňa rovnaký.
Pointa je však tá, že verejné osobné informácie nie je nikde zakázané uvádzať. Jeho meno aj fotka sú verejné informácie, keďže ich sám zverejnil na sociálne siete, kde sú dostupné každému bez nutnosti s hocičím súhlasiť.
Keď ty dáš svoju fotku napríklad na Facebook alebo inú stránku, tak si ju vie vyhľadať hocikto. Nemôže ju akurát zneužiť.
Ja som nič nezneužil ani nevyzradil ani nevystalkoval. Link na jeho profil mi bol poslaný do správy, jediné čo som spravil je, že som ho oslovil menom. Áno, dal som sem zo srandy aj jeho verejnú fotku a potom som priznal, že to bol prestrel, ale nič som tým neporušil.
Oni sem dávajú fotky Alonsa a to je presne to isté. Navyše je pravdepodobné, že tie fotky Alonsa sú licencované a porušujú tým autorské práva, keďže oficiálne F1 fotky zadarmo nebývajú (aspoň nebývali cca 3-4 roky dozadu) a pohybujú sa v stovkách euro. Lebo nedávajú sem len verejné fotky, ktoré si Alonso alebo Aston zavesí na ig alebo na Twitter.
Bylo to vyostreny, ale tohle nebylo myšleno, jak se tu psalo, opravdu ne a myslím, že je na čase otočit list a jít dál 🫲
Ty si to v prvom rade ani nemal písať, lebo všetci vieme, že si to písal výsmešne. A teraz ešte len zvyšuješ svoje pokrytectvo.
Tebe už dávno listy došli, každý deň nejaký otáčaš.
Já tady vůbec potom nebyl, nikoho jsem nenahlašoval a žel ani nevím zda si něco ještě psal, to jsem se vše dozvěděl až s odstupem. Jestli jsi nabyl dojmu ž ti přeji smrt, což se přiznám nechápu z mého jediného komentu, rozhodně je mi to líto a omlouvám se za to. Naopak jsem chtěl ať se šetříš, jako fakt. Měl jsem k tomu i velmi osobní důvod.