Zajímavý, že to má někdo potřebu obhajovat stalking, na foru o F1!
Šířit tady, že je to vlastně normální a je to ok, to je prostě psychiatrie, notabene, když se s tím stalkingem chlubí před ostatními na foru a informace lživě zkresluje a na zakladě toho vytváří posměšky a uráží. Snad každému normálně uvažujícími to musí přijít neetické až nechutné chování, které nemá se zdravým rozumem nic společného. Ale neee, tady se teď bude řešit, zda se to smí nebo nesmí, namísto toho aby se to prostě odsoudilo a šlo dál.
A ty nejsi třetí strana, když já dám souhlas twitteru? Bože, to je jak s blbcem
To je jednoduchý, máš skupinku uživatelů, co při sobě drží za každou cenu, tady to vypadá, že by za chvíli i schvalovali vraždy, když by to jeden z nich ospravedlnil
Jo no rHapo na to snad dokonce poslal meme s Great Job. Co k tomu dodat.
Škoda, že si sa tu tak aktívne nevyjadroval o vyhrážaní sa fyzickým násilým a ku prianím smrti ako ku stalkingu
Dolož, já se ti k tomu vyjádřím. Já tu taky dlouho nebyl.
Nikdo smrt nikomu nepřál, tohle překrucování si laskavě nech. A fyzické násilí? Byl to právě @Jos_Verstappen, který s tím začal a ptal se i @Situs jak vysoký je, když mu to napsal, tak mu psal, že je vyžraný prase. Sorry, ale tvoje překrucovaní v téhle veci, jen protože jsi si s @Jos_Verstappen názorově v F1 bližší fakt nepochopím, ale to lhaní, kdo co komu přál už si odpusť
Zajímavý, že stalking a sdílení info o uzviateli je ok, ve chvíli, kdy se má na něco ukazat, tak se řekne a co tam ti dělali? @rHapo přitom sám tohle chování odsuzoval, že je jedno, kdo co dělal, že je to neobhajitelne.
Jinak naraží na to, že když tu temný napsal 40 příspěvků, jak jsme banda kktů co vyplakava a se Situsem jsme mu napsali, že v klidu, aby ho znovu nejeblo (po infakrtu), tak jsme mu měli přát smrt, to je neskutečný do jakých absurdit to tu spěje
Zbytočne sa ozývaš, lebo prvý ktorý začal rozprávať o bombe na ksicht je Situs. Detto k temnému sa odvolávam na Situsa nie na teba, nakoľko sme si to vyjasnili (ty a ja) takže nikto tu neklame. Zbytočne tu teraz robíš ramená, úbohosť svojej osoby dokázal on dostatočne svojím vyjadrením vtedy.
@spineIesssheep Nech sa páči, možeš použiť funkciu vyhľadávania u tvojho kamaráta Situsa či nebodaj aj HellHogra kde sme následne o tom spoločne doskutovali a nájdeš si inkriminovaný čin.
Verím, že takému inteligentnému jedincovi ako tebe, ktorý dokáže z jedného obrázku automaticky vydedukovať ako som to myslel (e.g. napríklad či to je myslené ako podpora alebo irónia), na ktoré časti @Jos_Verstappen príspevkov som to myslel nemusím hladať konkrétne vyjadrenia, lebo to sám zvládneš ľavou zadnou
Nerobim ramena, ale toto mě už unavuje, nechci se tu hádat, ale obrázek o tom, kdo co začíná a píše většinu doby si uděláš sám, s tímto končím, věřím, že si dokážeme k F1 napsat ve slušnosti, i když nebudeme spolu souhlasit, přeji krásný večer
Opakujem, nič som o tebe nehľadal, všetko mi poslali rôzni používatelia do správ a všetko sú to verejné informácie, ktoré si ty sám zdieľal verejne a dobrovoľne.
Co mám s Temným že se na mě odvoláváš ohledně přání smrti? To považuji za vážné a křivé obvinění. Dolož o co ti jde. To co tvrdíš je naprostá lež.
Mňa taktiež unavuje moralizovanie od užívatela, kým prianie smrti a vyhrážky fyzickým útokom sú ok a žiadny postoj k tomu nezaujal
K tomu, čo sa tu deje poslednú dobu mám svoj názor ale vyjadril som sa k tomu už v minulosti, že mi to vadí - verím, že nie je dôvod to opakovať každý deň, kedže som svoj názor vyjadril a stojím si za ním.
Ak to pomôže, tak to tu kľudne napíšem znova - nesúhlasím tu s urážkami z hociktorej strany, nepáči sa mi ani kampaň ktorú tu poslednú dobu robí Jos (e.g. aktívne rýpanie a provokovanie), v minulosti reagoval reaktívne a to bolo za mňa absolútne v poriadku.
Taktiež vnímam úroveň urážok - nadávanie do údov je tak nejak v mojom morálnom kompase “bežné” ale sú tu určité hranice (nadávanie na rodinu, prianie smrti, prianie choroby a pod.) ktoré sú za mňa proste moc a lietali by za to BANy. To je logicky ale subjektívny názor, lebo možno pre niekoho je nadávka ak mu povieš, že je “hlupačik”.
Nakoľko som sa doteraz snažil vyslovene vyhýbať týmto bojom, ktoré tu posledné dni (či týždne) dejú vzhľadom aj k môjmu minulému príslubu, že začnem od seba a budem sa snažiť byť lepší člen (a osobne si myslím, že sa mi to zatiaľ darí) tak toto je aj moje posledné zapojenie do tejto témy a budem pokračovať vo vecnej diskusii, tak ako si sám poznamenal.
Počkej ty mi na to neodpovíš? Žádný důkaz nic a takové obvinění? To je potom hodně smutná ukázka křivejch pomlouvačů, nic víc. Každý obviněný by měl dostat šanci se bránit, ty jsi nepředložil vůbec nic a přitom jsi přišel s pořádným kalibrem
Ty nemáš fakt hanbu povedať, že ja som sa prvý vyhrážal fyzickým útokom a potom ideš moralizovať o tom, že tu píšem verejné informácie?
Tvoj kamarát Situs sa prvý vyhrážal fyzickým útokom mne, to nemôže poprieť nikto. S odstupom času ten komentár upravil a písal mi, že sa mi nevyhrážal, lebo je asi tak naivný alebo technický analfabet, že nevie o tom, že sa tu dá pozrieť pôvodná verzia komentáru.
Doteraz som tu nemal problém s nikým iným a s nikým som ani nemal hádku a to tu diskutujem s fanúšikmi rôznych pilotov. Aj s vami som sa vždy snažil baviť slušne a hlavne fakticky argumentovať, lenže to sa s vami nedá. Najmä o Alonsovi a o RedBulle vy ste úplne vytretý. To neurazam, len konštatujem a napísalo vám to tu už strašne veľa užívateľov.
Už dávno som si priznal, že mojou chybou je akurát to, že nemám trpezlivosť baviť sa s vyloženým provokatérom alebo hlupáčikom (keď to chcete slušne), ktorý vie h0vno, ale myslí si, že vie všetko. Ale vzhľadom na to, že už ti to písalo veľa ľudí, tak som není sám.
Můžu se zeptat jako nezaujatá osoba na to přání smrti od Situsa? Nějak si na to totiž nevzpomínám.
Vzpomínám si akorát na ten kopanec do hlavy, to byl “zajímavej” exces
To mělo být to, aby ho nejeblo znovu, to má být to údajný přání smrti
No jako myslel jsem na to ale to nemůže myslet, ne?
Tady očividně vzniklo velké nedorozumění
Ale ano myslí, to je prostě tak, že si něco vyložíš po svým a jedeš si, že to tak je, i když to tak není.
Hodil jedovku, to mu stačí. Drsný no. Asi mi to spočítal za Triple DRS.