Každý máme práva, ty jsi ok s tim, kdyby někdo začal sem dávat info o tobě z jiných sociálních sítí nebo webů? Jestli jo, tak to pak chápu tvůj postoj, jinak ne
Mali by sa tito dvaja ospravedlnit a vykaslat sa na provokacie?
- ano
- nie
0 účastníci
Dobre tak ja som napisal ze ste kkti a za 2 minúty som dostal ban lebo ma nahlasil iba hogr hej? No okej… Ja ale seno nezerem chlapci…
Hele to je mystifikace, my neděláme provokace, nespojuj tyto dvě věci do jedné, ale samozřejmě se @don.pindulanda omlouvám, že jsem nezvolil nejlepší cestu s příspěvkem a za to se omlouvám, ale opravdu jsem tím nemyslel nic zlého natož přát smrt, to bych nikdy neudělal
prave tie provokacie su to co tu vacsine ludi prekaza
Radsej si chodte pozriet spec ops na showtime
Nebudu to rozjíždět další diskuzi, jinak se to zase zvrhne a to nemá nikdo zapotřebí, ale provokace? Max v nějaké nadsazce, jinak ne a rozhodně ne urážlivé a tímto končím na toto téma
neviem o com sa tu chces hadas, mas to priamo v uzivatelskych podmienkach tohoto fora, ze nesmies zdielat “confidential or personal information” bez dovolenia.
Nevím co ti mám na to napsat, já tě neoznačoval ani jsem toho nebyl svědkem. Zkoušel jsem označovat nedávno Jose a zcela bez efektu. Asi jsi měl smůlu že tu zrovna byl nějaký admin nebo nevím proč zrovna tebe takto vybanoval.
Věc se má tak, že to Josovi přerostlo přes hlavu, když tahal lidi za slovíčka a dělal jim rozbory, kdo se kde spletl, tak mu to šlo líp.
Teď jen uráží, sdílí fotky, jména, útočí a provokuje.
Jestli sem dá někdo moji fotku nebo mě osloví jménem, je mi opravdu úplně jedno.
Vybanoval ho ve chvili, kdy mi zrovna psal a psal jaký jsme mentálové. Takže já toho byl očitým svědkem
asi tak no 15osobnychudajov
Zažil teda zrovna průtrž mračen, no asi to muselo být až příliš když admin jinak vůbec nekoná mi přijde.
ne, je mu to tu volne cele
Ok, tak sem dáme i to kde pracuješ, jak tu Jos postuje taky ať tu máme přehled teda
Tak sem pošli svoji fotku, adresu, kde pracuješ a jmeno, když je to jednob😀
To su presne tie provokacne prispevky na ktore narazam
Posluž si. Přeji ti hodně štěstí při hledání.
Jaká provokace? Ty píšeš, že je ti to jedno