Aston Martin sa pokúsi udržať Alonsa: Zažívame medové týždne | Magazín F1 - F1online.sk

Každý máme práva, ty jsi ok s tim, kdyby někdo začal sem dávat info o tobě z jiných sociálních sítí nebo webů? Jestli jo, tak to pak chápu tvůj postoj, jinak ne

Mali by sa tito dvaja ospravedlnit a vykaslat sa na provokacie?

• ano
  • nie

0 účastníci

Dobre tak ja som napisal ze ste kkti a za 2 minúty som dostal ban lebo ma nahlasil iba hogr hej? No okej… Ja ale seno nezerem chlapci…

1 Like

Hele to je mystifikace, my neděláme provokace, nespojuj tyto dvě věci do jedné, ale samozřejmě se @don.pindulanda omlouvám, že jsem nezvolil nejlepší cestu s příspěvkem a za to se omlouvám, ale opravdu jsem tím nemyslel nic zlého natož přát smrt, to bych nikdy neudělal

1 Like

prave tie provokacie su to co tu vacsine ludi prekaza

1 Like

Radsej si chodte pozriet spec ops na showtime

1 Like

Nebudu to rozjíždět další diskuzi, jinak se to zase zvrhne a to nemá nikdo zapotřebí, ale provokace? Max v nějaké nadsazce, jinak ne a rozhodně ne urážlivé a tímto končím na toto téma

1 Like

neviem o com sa tu chces hadas, mas to priamo v uzivatelskych podmienkach tohoto fora, ze nesmies zdielat “confidential or personal information” bez dovolenia.

1 Like

Nevím co ti mám na to napsat, já tě neoznačoval ani jsem toho nebyl svědkem. Zkoušel jsem označovat nedávno Jose a zcela bez efektu. Asi jsi měl smůlu že tu zrovna byl nějaký admin nebo nevím proč zrovna tebe takto vybanoval.

1 Like

Věc se má tak, že to Josovi přerostlo přes hlavu, když tahal lidi za slovíčka a dělal jim rozbory, kdo se kde spletl, tak mu to šlo líp.

Teď jen uráží, sdílí fotky, jména, útočí a provokuje.

2 Likes

Jestli sem dá někdo moji fotku nebo mě osloví jménem, je mi opravdu úplně jedno. :wink:

1 Like

Vybanoval ho ve chvili, kdy mi zrovna psal a psal jaký jsme mentálové.:joy: Takže já toho byl očitým svědkem :grin:

asi tak no 15osobnychudajov

Zažil teda zrovna průtrž mračen, no asi to muselo být až příliš když admin jinak vůbec nekoná mi přijde.

1 Like

ne, je mu to tu volne cele

Ok, tak sem dáme i to kde pracuješ, jak tu Jos postuje taky ať tu máme přehled teda

Tak sem pošli svoji fotku, adresu, kde pracuješ a jmeno, když je to jednob😀

To su presne tie provokacne prispevky na ktore narazam

1 Like

Posluž si. Přeji ti hodně štěstí při hledání. :joy:

1 Like

Jaká provokace? Ty píšeš, že je ti to jedno