Aston Martin sa pokúsi udržať Alonsa: Zažívame medové týždne | Magazín F1 - F1online.sk

Ne v pohodě, od stalkingu je tu někdo jiný :slightly_smiling_face:

A to znamena ze to mam proaktivne vykonat?

1 Like

No bylo to docela drsný ti povím. Na člověka po infarktu rozhodně ano.
I tak mě překvapilo že zmizel, najednou jsem neměl kam odepsat. :man_shrugging:t2:

Ať si každý zveřejňuje o sobě co chce, ostatním je ale co se týče zveřejňování soukromí jiných velký houno.

1 Like

Přesně, ale už dost tady toho, fakt mě to nebaví

Mne minuly rok v srpnu hackli cely gmail cely facebook a instagram a trvalo mi fakt dost dlho to vyriesit aby som o tie veci neprisiel takze to ze mi tu nekdo postne moju fotku ktoru ajtak nema ani pri hlbsom stalkingu jak ziskat, mi je fakt vysostne jedno ak ti to staci ako odpoved a koncim aj ja v tejto teme ohladom tohto.

1 Like

Ne, mě jde celou dobu o princip, ale tady je to furt dokola opravdu.

1 Like

Tímto ukončuji tuto debatu a pojďme znovu debatovat k F1

1 Like

Já tímto, byť Mr rHapo se teda pořádně vybarvil :wink:

1 Like

Tady ss každej vybarvil, nikomu nevadí sdílení osobních údajů, nikomu nevadí urážky, ale za vsechno může naše provokace :grinning:

Ono jim to nevadí když se to děje druhé straně, až se to stane jim tak začnou řvát, tak to funguje i v F1 :smile:

1 Like

Štve mě že kompletně přicházím o závěr sezony MotoGP, dneska sprint během kvaldy a zítra závod při závodu F1 :triumph: To zamrzí, ze záznamu to nikdy není ono. Možná to zkusím najednou ale rád mám plný focus.

To není, hlavně, když rozdíl je 12b co jsem koukal

No však, k vzteku.

Já jsem dlouho fandil MM, ale pak mě celý motogp nějak přešlo a letos koukám, že po 12 letech přechází od Hondy k Ducati, v motogp ty dominance tovarnich tymu vydrží max 3 sezony :grinning:

Jako je to trochu zarážející jak Honda a Yamaha ztratila konkurenceschopnost. Trochu jsem z Hondy pro F1 2026 zase dostal strach :grimacing:

Ale tak Yamaha dlouhodobě se nechyta a Honda odpadla poslední dvě sezony ne? Ducati, která se dlouho nechytala zase vévodí

No, Ducati hodně dominuje. U Hondy mně fakt překvapilo jak se z toho úpadku nedostává.

1 Like

Zaspali vývoj při pandemii. Měli velkou nevýhodu proti evropským fabrikám.

1 Like

F1 divize to zvládla, takže to pandemíí nebude.