Ne v pohodě, od stalkingu je tu někdo jiný
A to znamena ze to mam proaktivne vykonat?
No bylo to docela drsný ti povím. Na člověka po infarktu rozhodně ano.
I tak mě překvapilo že zmizel, najednou jsem neměl kam odepsat.
Ať si každý zveřejňuje o sobě co chce, ostatním je ale co se týče zveřejňování soukromí jiných velký houno.
Přesně, ale už dost tady toho, fakt mě to nebaví
Mne minuly rok v srpnu hackli cely gmail cely facebook a instagram a trvalo mi fakt dost dlho to vyriesit aby som o tie veci neprisiel takze to ze mi tu nekdo postne moju fotku ktoru ajtak nema ani pri hlbsom stalkingu jak ziskat, mi je fakt vysostne jedno ak ti to staci ako odpoved a koncim aj ja v tejto teme ohladom tohto.
Ne, mě jde celou dobu o princip, ale tady je to furt dokola opravdu.
Tady ss každej vybarvil, nikomu nevadí sdílení osobních údajů, nikomu nevadí urážky, ale za vsechno může naše provokace
Ono jim to nevadí když se to děje druhé straně, až se to stane jim tak začnou řvát, tak to funguje i v F1
Štve mě že kompletně přicházím o závěr sezony MotoGP, dneska sprint během kvaldy a zítra závod při závodu F1 To zamrzí, ze záznamu to nikdy není ono. Možná to zkusím najednou ale rád mám plný focus.
To není, hlavně, když rozdíl je 12b co jsem koukal
No však, k vzteku.
Já jsem dlouho fandil MM, ale pak mě celý motogp nějak přešlo a letos koukám, že po 12 letech přechází od Hondy k Ducati, v motogp ty dominance tovarnich tymu vydrží max 3 sezony
Jako je to trochu zarážející jak Honda a Yamaha ztratila konkurenceschopnost. Trochu jsem z Hondy pro F1 2026 zase dostal strach
Ale tak Yamaha dlouhodobě se nechyta a Honda odpadla poslední dvě sezony ne? Ducati, která se dlouho nechytala zase vévodí
No, Ducati hodně dominuje. U Hondy mně fakt překvapilo jak se z toho úpadku nedostává.
Zaspali vývoj při pandemii. Měli velkou nevýhodu proti evropským fabrikám.
F1 divize to zvládla, takže to pandemíí nebude.