MM se vycita jeho styl, ale nebyt jeho, tak je Honda ještě níž
Nechci se přít, ale takhle se o tom vyjadřoval přímo Puig. Roli tam asi hrálo i to dlouhé čekání na plnohodnotný návrat Márqueze, dvě sezóny jen přešlapovali na místě.
Jo, já to pořádně nesleduji. Pustím si to jen občas, takže budeš mít pravdu…
Jen je divný, že to F1 Honda zvládla a motorky ne…
Jo, to se diví hodně lidí. Taky tam asi nezůstane kámen na kameni, najímají evropské inženýry, mluví se o odchodu Puiga i Repsolu.
Nič také som nezdielal.
Na sociálne siete dávam veci s tým, že sú verejné, keďže ich tam môže vidieť ktokoľvek. Preto tam moc info ani nemám.
Na tú fotku som už dávno povedal, že to už bolo moc a aj som sa ospravedlnil (neviem či si to vtedy videl, keďže neviem či má máš alebo nemáš v ignore liste). Ale ospravedlnil som sa preto ak sa ťa to náhodou dotklo, nie preto, že by som niečo porušil, lebo nič som tým neporušil. Je to fotka, ktorú si vie nájsť každý kto má internet. A menami ste sa tu volali navzájom a z f1news ťa poznajú všetci, takže tvoje meno žiadna tajná info nie je.
Ale zase neklam prosím ťa. Ja som nikde nedal kde pracuješ. Ani neviem kde pracuješ, viem len, že na HR (aspoň to o sebe verejne tvrdíš na nete).
Ignore na fórach bol vymyslený pre chudobných duchom, čo nemajú argumenty.