To by určitě byla škoda. Na druhou stranu, letošní sezóna byla docela nezáživná, pokud bude příští sezóna zajímavější, tak se lidi vrátí. Jsem optimista .
Uložené 15kratulozene
Nemůžu posoudit, všechny vaše debaty nemám kapacitu číst a kolikrát pravdu neznám, on má taky každý tu svoji.
Já si na tu tradici už docela zvykl. Dokonce i scénář bývá stále totožný.
Nejdříve @HellHogr napíše nějakou hloupost na kterou dám jasný protiargument. Jenže na tohle právě Hogřík čeká a vytáhne z kapsy šlajdru na skobičky a klukovsky začne obhajovat celý alonsovský svět. Pak se do diskuze přidá @spineIesssheep se @Situs a hned je diskuze o šestistech příspěvcích.
Co více si může admin přát.
Samozřejmě, ale pokud někdo o tobě lže a neustále píše příspěvky, které mají urážet a s F1 nemají nic společného, tak proč by takovéto chování mělo být tolerovano? Jos si vyhledává o mě osobní údaje a pak je to zveřejňuje, třeba, jako fotku z twitteru nebo píše, kde pracuji atd. Toto přece není normální a už vůbec není normální, když ten jedinec většinu příspěvků vytváří právě o mě
Toto přece není normální a na web o F1 (ale i kamkoliv jinam) nepatří
Jakou hloupost jsem napsal? Dal jsem fotku Alonsa a jeho rozlučky s Ferrari 2014 v AD, co je na tom za hloupost?
No vidíte, zase jsem udělala chybu. Omlouvám se z další účasti na téhle debatě a jdu si před poslední kvaldou sezóny uvařit kafe .
Běž si udělat kafe a díky za podporu.
doufejme, že Q bude napínavá
To mám vážně tvé tisíce hloupostí vyhledávat?
Ale tak jó. Aspoń jednu napíšu.
Ohrazuješ se, že tady někdo dal Tvou fotku z twitteru. Myslím, že je to zcela lidově dostupná stránka a tím, že jsi tam svou fotku zveřejnil nikoho jiného než sám sebe obviňovat nemůžeš.
Jó něco jiného by bylo, kdyby si Tě někdo fotil doma před plakátem Alonsa.
Ferdo, dáváš souhlas na jeden web, ne na druhej, to je porušení GDPR, ale k tomu, jestli ti sledování jiných přijde normální
Dáváš souhlas na veřejný Web.
Co nechápeš na tak jednoduchém slově “veřejný”?
Uděluješ souhlas s tím webem, ne veřejně s internetem, co nechápeš na GDPR?
Proto souhlasíš s podmínkama webu, na tebe moc složitý?
Nech to být, tady to evidentně všem připadá veskrze normální vytahovat jmena fotky, věk, psát že si zničil všechna česká fora atd. Jednodušši je špínu náházet, co jak ve skutečnosti je nikoho moc ve výsledku nezajimá. Tady to krásně vidíš.
Vypadá to tak, ale zase logika utekla pryč no. To je, jako by si dal auto do servisu, vzali si na tebe číslo a SPZ a pak to dali na svůj web, protože se jim dal souhlas k tomu, prostě se tu bude i Ferda točit na totálním nesmyslu
Ve skutečnosti je to s vámi ještě mnohem horší.
Začni přemýšlet, nebo se podle svého názoru sám chovat.
Copak Ty sám tady jeko snad i my všichni ostatní nevkládáš fotky Alonsa a mnoho jiných fotografií všecho možného a tabulky, nebo jiné odkazy na které mají výslovné práva jiné subjekty?
Dyť sám tady svým kopírováním páchaš jeden trestný čin-přečin za druhým, ale když tady někdo vloží Tvou fotku, kterou jsi mu sám podal na stříbrném podnose tak je to špatně?
S posměškami a neustálým urážením? Co se tady snažíš vůbec obhajovat?!
Fotky ze stránek od fotografů fungují stejně? nefungují, opravdu začni přemýšlet, zkus si něco zjistit o dušením vlastnictví a GDPR, a taky proč dáváš souhlas na webech
A proč se stydíš za svůj soukromý život, když hlavní tvojí životní náplní je stalkovat soukromí Alonsa.
Vždyť vše co Ferdovi vyčítáš děláš mnohem hůře a častěji Alonsovi.
Fotomontáže jsou trestný čin bych jen dodal.
Asi mi odpovíš zase nějakou blbost jak je vaším zvykem když jste v koncích.