Možná, jestli tady budete dál ničit fórum, pošlu ty vaše Alonsovi fotomontáže jeho adminovi.
Potom se vám konečně splní životní sen a dostanete od Alonsa e- mail .
Zase nic konkrétního. Máš ze sebe dobrý pocit? Necítíš se tak nějak nadbytečný?
Nadbytečný v čem konkrétně? Stále nic k článku nebo něco na obhajobu tvých nařčení?
Aha, takže částečná ztráta vědomí. To by omluvou být mohlo.
Až se probereš, tak si přelouskej diskuzi znovu.
Opět si ukazal svoji povahu, tvoje přetvářka dlouho nevydržela. Dál se s tebou bavit nehodlám, nazdar!
Ty si naozaj r3tardovany. Ako teba sa inak nazvať ani nedá. Čo komentár to perla a mudruješ o niečom o čom netušíš nič (tak ako pri Alonsovi).
Fotky zo stránok od fotografov sú ešte horšie, lebo tie fotky sú licencované a buď si tie fotky kúpiš alebo predplatíš celú fotobanku. Predpokladám, že ty za nič neplatíš a fotky, ktoré sem dávaš, tak ani nevieš odkiaľ sú.
Twitter či LinkedIn je sociálna sieť, tak isto ako Facebook, Instagram a iné. Uverejnenie fotky na jednu z týchto sietí znamená uverejnenie ju verejne tak ako píše Ferda. Vo väčšine článkov na internete ako takom sú zdieľané fotky z Instagramu alebo Facebooku a tiež nikto nedal špeciálne povolenie zdieľať tie fotky ďalej, lebo nie je potrebné. Ako píše @Ferda, je to tvoj problém, že svoje fotky dávaš online. A tak isto je tvoj problém, že tu ľudia poznajú tvoje meno, Twitter aj LinkedIn.
Sklamem ťa, ale ja som o tebe nestalkoval absolútne nič. Všetko mi to poslali do správ niektorí členovia fóra, ktorí majú na teba tak isto svoj názor a ktorí ťa poznajú ešte z českých fór. Navyše vy sami ste sa tu volali menami.
Tak čo som ja spravil zlé? Myslím, že dať tu tvoju fotku nie je nič oproti tomu ako si sa smial z infarktu syra.
Co řešíte? Prostě má Aston s Alonsem medové líbánky a chtěj ho i za rok, však to se dalo čekat po tom co letos s Astonem ukázal
Opět se snižuješ k urážkám, ale rady neposloucháš.
Takže až se skutečně probereš ze svého komatu nesnášenlivosti, tak si znovu přečti celou diskuzi a při troše štěstí si všimneš i mého příspěvku z času 2:36 ve kterém jsem odpovídal Situsovi na jeho přání mého pohledu na tenhle článek.
Ok, můžeš mít takový názor že tam už 2026 nebude, je to reálné, byť určitě ne jisté jak to prezentuješ. Ale postupně, teď tam jistě bude ještě příští rok, 2025 ho chtěj, … uvidíme. Když to bude fungovat … .
Alonso je neposedný a nikde dlouho nevydrží. Je to jeho vlastnost stejně jako zpoždění turba.
Jestli se Aston v příštím roce zhorší, tak si buďme jistí, že v Astonu nezůstane.
Dakar? Le Mans? Těžko odhadnout, kde bude jeho další štace.
V článku je to sice o roce 2025 (tzn. minimálně 3 roky u Astonu celkově), ale Ferda je už napřed no. 2026 je opravdu ve hvězdách, nevím proč to teď řešit.
protože mu to jinak nezapadá narativu
Jasný no, nahazi bomby, nic nedokáže, napíše mi že jsem mimo a že odpověděl něčím co ani neni v článku. Super diskuze.
Ale takhle nesmyslně argumentuje vždy, když mu teče do bot, to je jak s tím Twitterem, kdyby si někdy přečetl souhlas užívání, tak je tam napsaný, že daný web se zavazuje chránit tyto údaje, které na web dáš a pod kterými se přihlásíš, ale ne, on si myslí, že když něco dáš na FB, tak to může kdokoliv na netu používat
Já vím, znám ho z jiných diskuzí, myslel jsem že se z demagogie vyléčil. Nevyléčil.
Je to těžký, vzpomeň si co jsi psal k nim před rokem, co píšeš teď, u Alonsa jsi prostě vždy negativní a když se ti to nevyplní hne to s tebou? Ne, máš jen další verzi nějakého negativu. Nikde není psáno že další rok nebude ještě lepší než tenhle pro ně

ale Ferda je už napřed no.
Já jsem napřed vždy. Zvykni si na to.
Ochrana soukromí
Soukromé informace: Nesmíte zveřejňovat ani postovat soukromé informace jiných lidí (jako je domácí telefonní číslo a adresa) bez jejich výslovného pověření a svolení. Je také zakázáno vyhrožovat prozrazením soukromých informací nebo pobízet ostatní k takové činnosti. Další informace.
Zveřejňování nahoty bez souhlasu: Nesmíte zveřejňovat ani sdílet intimní fotografie nebo videa, které byly vyrobeny nebo distribuovány bez souhlasu zachycených osob. Další informace.
Kompromitace účtu: Nesmíte používat nebo se pokoušet používat přihlašovací údaje, hesla, tokeny, klíče, soubory cookie či jiná data k přihlášení nebo jinému přístupu, přidávání, odstraňování nebo úpravě soukromých informací nebo funkcí účtu jakéhokoli jiného účtu na platformě X než svého vlastního (nebo těch, které byly k tomu přímo autorizovány prostřednictvím týmů platformy X, autorizace OAuth nebo podobného mechanismu).
jj, tys byl vždycky hodně napřed no
S výkonem letošního Astonu tady nepočítal nikdo. Ani Ty.
A negatívní u Alonsa? Možná Ti to tak připadá, ale když Alonso podá dobrý výkon, tak ho dokážu ocenit.
To že Vy mě vidíte ve špatném světle ovlivnit můžu, ale nehodlám nikomu mazat med kolem huby jen proto, abych se někomu zalíbil.
Jen si vzpomeň, že jsem loni uznal, že byl lepší než Ocon, ale technika ho nepustila.
Fotka a meno, ktoré sám dobrovoľne zverejníš na sociálnu sieť už tým pádom nie je súkromná informácia.
Súkromná informácia je adresa, bankový účet, rodné číslo a podobné údaje, ktoré majú firmy, ktorým ich poskytneš, zakázané šíriť ďalej.
Ako ty môžeš robiť na HR? Veď ty si rozumovo prázdny a morálne tiež tak.
Edit: A dvaja d3menti ti to ešte lajknú, hoci je to totálny nezmysel, čo píšeš.