Som prenechal stafetovy kolik inym s nabijam bodliny jak baterku v monoposte
Tak to mě pak dej upozornění až sem přijdeš davat elektro šoky s bodlinama
Sami jste mi žádný protiargument sami nedodali. Jen jste se jako malé děti snížili k urážkám.
Přitom za ty roky za ty roky co Alonsovi společně lížete varlata by jste měli mít tolik neprůstřelných argumentů, že by jste měli mít každý spor ohledně Alonsa předem vyhraný.
A nic, vždy to končí pouze urážkámi s následnými posílání svých oponentů do Ignored listu.
Gratuluji.
Je to pre mňa česť byť v ignore liste štyroch najväčších bláznov na tomto fóre. Ten ignore list je kvôli tomu, že ste neuniesli chlapci fakty v predchádzajúcich diskusiách. A to, že Hogr tu kvôli debaklu odomňa opustil fórum na týždeň je tiež krásne.
Ferdo ešte chvíľu pôjdeš na nich argumentami a budeš im hovoriť, že oni žiadne argumenty nedali a skončíš v ignore liste. Argumenty a fakty sú ich najväčší nepriateľ.
Na nic jinýho se nezmůžeš Ferdo?
O čem je teď řeč? V článku je toho Ferdo dost.
@Ferda Tady vidíte, proč se od určité doby debat o Alonsovi ze zásady neúčastním. Dá se bez toho v pohodě žít a fungování na tomhle fóru mi to násobně zjednodušilo a zpříjemnilo. Jistě, může se to zdát zbabělé, ale to unesu .
řeč je o tom, že @Ferda se uchyluje k něčemu, co sám v příspěvku odsuzuje. Kopání do Alonsa je povoleno, ale nedej bože, že něco neagativního zmínáš na Gaslyho nebo Verstappena. Zas seberflexe
Dyť pod každým článkem a dokonce i pod jinými, které s Alonsem vůbec nesouvisí nic jiného neděláte.
Abych byl spravedlivý, tak většinou.
Ale když dojde ohledně Alonsa k nějakému sporu, tak si je okamžitě začnete lízat navzájem i sami sobě.
“Důkaz má podávat ten, kdo něco tvrdí a obviňuje, ne ten co se brání a popírá to.”
Římské právo.
btw, funkci ignoru jsem použil za rok a něco co tady jsem poprvé, takže zase lež.
Že tě huba nebolí Ale věcně, máš něco k článku?
Nebolí, už se snižuje na další úroveň, ale asi mluví z vlastní zkušenosti s tím lízáním
O čom je také fórum, keď kvôli trom bláznom sa musíš vyhýbať niektorým témam? Nedá sa s nimi racionálne baviť o Alonsovi, o Maxovi, o RB. Tak aký význam to má?
Fungovanie na tomto fóre bolo krásne, keď tu neboli a kazili f1news. Vtedy tu bolo tiež pár extrémov, ale tí tu neboli nonstop. Hlavne Hogr so Situsom sú tu pod každým článkom a do všetkého vnášajú svoje smiešne pohľady.
To je ale asi vlastnost internetových diskuzí. Buď tady bude admin takřka nepřetržitě hlídat, kdo se prohřešil proti pravidlům, ale to vede ke zpřísňování účasti (registrace podle občanky a tak, což by se třeba mně nelíbilo) a taky to těžko můžeme čekat u fóra, které je úzce specializované a zadarmo. Kromě toho admin má taky svoje názory a může mít sklon vyloučit pak šmahem všechny hádající se diskutéry bez hledání nějakých viníků. Souhlasím, že účinkování některých diskutérů může být námět pro sociologickou studii (a každý může mít jiný názor, o koho jde), ale to já nejsem - možná tady někdo úmyslně provokuje takové debaty a sbírá materiál třeba na bakalářku, co já vím .
Ja súhlasím, len aby toto fórum neskončilo ako f1news, ktoré rozložili tak, že kvôli ním odišla väčšina normálnych. Aj tu za posledný rok prestala prispievať väčšina pôvodných užívateľov, s ktorými sa dalo diskutovať bez ohľadu na to komu kto fandil.
K tomu jsem se vyjádřil u několikrát.
Pod Hondou Alonso jezdit nebude.
Jednak s historického hlediska (engine F2). Ale taky proto, že Honda určitě bude mít zájem, aby v Astonu seděl Japonec a to Alonso není a nebude i se svým tetováním samuraje. A Strolla Stroll taky nevyhodí.
Myslím, že by se ti taky nelíbilo, kdyby tu o tobě někdo šířil lži a tahal sem osobní rovinu skoro v každém příspěvku, možná by ses taky bránila. Přesně to Jos_Verstappen dělá v poslední době nepřetržitě.
Gay parta to má jako normál.
Doma jsou izolovaní a žijou ve lži, tak jsou rádi i za imaginární lásku.
O tebe som nikdy nič nenapísal. Jediné osobné co som napísal je meno Hogra, ktoré vy tu používate aj tak. Voláte sa tu často menami. Ešte zo srandy jeho fotku ako plače, ale to som povedal, že bolo cez (nemám problém si priznať chybu).
A áno, im dvom nemám problém nadávať odkedy sa posmievali z toho, že mal temneny_syr infarkt. Tí dvaja sú odvtedy pre mňa totálne dno. Navyše tu majú dennodenne s niekým konflikt a hádajú sa nielen so mnou. Dnes to krásne ukazujete, čo píšete na @Ferda za to, že vidí veci oveľa objektivnejsie ako vy a vy to neviete zniesť.
@Evap to len pre vysvetlenie, aby si bola v obraze o čom píše. Kľudne ignoruj tieto komentáre.