Hm, takže nejsi gramotný.
Teď je poslední trenál v letošním roce, tak promiň, že se mi nechce ztrácet čas jak Ferrari přijalo Alonsovou výpověď s otevřenými rukama, když mělo v záloze Vettela. Nebo jak se o něco později vysmálo Alonsové hrozbě žalobou, když mělo jeho podpis na papíře.
Znáš Ferdu, když má své dny tak žlučí Prostě si od Gaslyho letos v Alpine sliboval více.
Dobře nic nemáš, děkuji. Dál to rozebírat nemusíme.
Ferda má tu bramboračku v hlavě
Tvoje hloupé toxické shazování a následné kroucení dost snižuje tvůj kredit na foru, měl by ses polepšit
Nechápu proč si stále takhle nabíhá…ale stále věřím že je to fakt jen nějaké popichování, nechce se mi věřit že je na urovni airobota.
Za to, že @Ferda vidí veci reálne, tak niekoho neznáša?
Myslím, že si aplikoval “podľa seba súdim teba”, kde ty pilota buď chorobne glorifikuješ alebo chorobne neznášaš.
Videl som tu už veľa vecí, ale útočiť niekoho na Ferdu, tak to je dobrý bizár.
@HellHogr tým len ukazuje aký on sám je. Nepíšem tu ja, nepíše tu raptor, nepíše tu Bretnix alebo syr, tak sa snaží hádať sa s Ferdom. Ty si chorý na hlavu z toho Alonsa a z tohto fóra. Spamätaj sa, lebo napíšem tvojej mamke, nech ti vypne internet.
Chce to disciplínu ty jejich žlučový blbosti ignorovat, ale dá se to a nesvádí tě to pak klesat na jejich úroveň
Těm totiž absolutně nejde o F1.
Nenapadlo mě že někdy tu funkci využiju, ale už mě tohle fakt nebaví číst.
Oni tu nechodí diskutovat k F1, oni tu chodí si léčit své mentální problémy, nic víc. Od nich se k F1 nic nedozvíš, bohužel, kdyby tu fungovalo dodržování pravidel na webu, tak už tu davno nejsou
To se hezky čte od největšího bojovníka za fórum bez urážek .
Já se netajim tim, že jsem použil urážky, ale bylo to v reakci na jejich chování. Tady ti někdo píše o ■■■■■■■■■■ protože se mu nelíbí tvůj názor, tak je asi problém jinde, to stejný s tou posedlosti Jose
Dalsi den v raji, jak pozeram to radsej budem hrat Elden Ring
Je to tak, pěkný článek
Si malo moralizoval no