Aston Martin sa pokúsi udržať Alonsa: Zažívame medové týždne | Magazín F1 - F1online.sk

Hm, takže nejsi gramotný.

Teď je poslední trenál v letošním roce, tak promiň, že se mi nechce ztrácet čas jak Ferrari přijalo Alonsovou výpověď s otevřenými rukama, když mělo v záloze Vettela. Nebo jak se o něco později vysmálo Alonsové hrozbě žalobou, když mělo jeho podpis na papíře.

Znáš Ferdu, když má své dny tak žlučí :wink: Prostě si od Gaslyho letos v Alpine sliboval více.

3 Likes

Dobře nic nemáš, děkuji. Dál to rozebírat nemusíme.

3 Likes

Ferda má tu bramboračku v hlavě :slight_smile:

Tvoje hloupé toxické shazování a následné kroucení dost snižuje tvůj kredit na foru, měl by ses polepšit

2 Likes

Nechápu proč si stále takhle nabíhá…ale stále věřím že je to fakt jen nějaké popichování, nechce se mi věřit že je na urovni airobota. :man_shrugging:

1 Like

Za to, že @Ferda vidí veci reálne, tak niekoho neznáša?

Myslím, že si aplikoval “podľa seba súdim teba”, kde ty pilota buď chorobne glorifikuješ alebo chorobne neznášaš. :slight_smile:

1 Like

Videl som tu už veľa vecí, ale útočiť niekoho na Ferdu, tak to je dobrý bizár.

@HellHogr tým len ukazuje aký on sám je. Nepíšem tu ja, nepíše tu raptor, nepíše tu Bretnix alebo syr, tak sa snaží hádať sa s Ferdom. Ty si chorý na hlavu z toho Alonsa a z tohto fóra. Spamätaj sa, lebo napíšem tvojej mamke, nech ti vypne internet. :smiley:

2 Likes

image

2 Likes

:+1: Chce to disciplínu ty jejich žlučový blbosti ignorovat, ale dá se to a nesvádí tě to pak klesat na jejich úroveň :wink: Těm totiž absolutně nejde o F1.

2 Likes

Nenapadlo mě že někdy tu funkci využiju, ale už mě tohle fakt nebaví číst.

1 Like

Já mám už pul roku. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Oni tu nechodí diskutovat k F1, oni tu chodí si léčit své mentální problémy, nic víc. Od nich se k F1 nic nedozvíš, bohužel, kdyby tu fungovalo dodržování pravidel na webu, tak už tu davno nejsou

2 Likes

To se hezky čte od největšího bojovníka za fórum bez urážek :+1:.

1 Like

Já se netajim tim, že jsem použil urážky, ale bylo to v reakci na jejich chování. Tady ti někdo píše o ■■■■■■■■■■ protože se mu nelíbí tvůj názor, tak je asi problém jinde, to stejný s tou posedlosti Jose

Dalsi den v raji, jak pozeram :grinning: to radsej budem hrat Elden Ring

1 Like

Je to tak, pěkný článek :smiley:

Si malo moralizoval no :grinning:

Jinak se to nedá