Aston Martin sa pokúsi udržať Alonsa: Zažívame medové týždne | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to jsi si myslel dobře.
Dostal auto na vyhrávání a za 5 měsíců z nej udělal šrot.
Jako pokaždé.

Vypadá to že na šrot jsi tu maximálně ty.

1 Like

Já pouze uvádím příklady na Alonsa pravdivě a bez příkras.
V tom mám výhodu, že mi pravdivé argumenty nikdy nemůžou dojít.

1 Like

A co je pravidvého na tvém emocionálně zabarveném tvrzení, že Alo hraje divadla? :smiley:

Do kterého týmu příjde, tak vždycky je to jeho rodina a nakonec ji stejně opustí ve zlém.
Tobě to nepříjde jako falešná hra?

1 Like

Dal jsem fotku, jak opoštěl Ferrari, vrátil se do McL, byl i v Renaulut 3x, tohle tvoej tvrzení nevychází

McLaren opustil ve zlém 2018? Však se Zakem byl v Indy.
Byl tam 4 roky, u Ferrari 5 let. Nevím co po něm jako chceš. U Alpine 2 roky a byl by tam dál, kdyby Otmar a spol. neměl takový přistup jaký měl. Tam jim raději zmizel i Piastri.

1 Like

Můžeš přidat fotku jak se loni loučil s Renaultem. Přitom mu Renault nic zlého neudělal. Naopak to byl on se kterým získal Alonso dva tituly a 3x ho přijal pod svá křídla. Z toho 2x když bylo Alonsovi ouvej.

První odchod s McLarenem stačí.
Rozchod s Hondou je taky zářným příkladem Alonsové povahy.

Pamatuju si z jiných diskuzí, jak ses sám posmíval Hondě a McLarenu, když jim Alonso věřil a jezdil za ně dál i po tom průšvihu z 2015. No pak si zářně otočil, myslím že to dosti vypovídá o tvé povaze…

Ano, otočil jsem v polovině roku návratu Hondy, když se začala výrazně zlepšovat.
Už tehdy jsem rozpoznal, že Honda maká na plný plyn a že si uznání zaslouží.
Naopak Fernando kterého Honda nejen živila, ale taky mu pomohla najít místo po vyhazovu z Ferrari svého chlebodárce pomlouval kde se dalo a záměrně házel ručníky do ringu.

1 Like

Vyhazov z Ferrari? Ručníky do ringu? WTF?

1 Like

Sám MM tvrdil že McLaren nedělá dobře že opouští Hondu, … a dnes za ně pojede poslední závod a jde o dům dál :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Přečti si článek a spolkni to, chápu že se ti to nelíbí, ale to je tak vše co s tím můžeš udělat :wink:

2 Likes

Uložené :ok_hand: 15kratulozene

2 Likes

Ono, obojí je pravdivé.

1 Like

Fajn, dolož tu pravdu. Díky.

2 Likes

Uložené :ok_hand: 15kratulozene

1 Like

Dyť jsem tuhle pravdu x krát dokládal. Navíc je to všeobecně známá záležitost. Přece nechceš, abych házel hrách na stěnu.

Pokud jsi gramotný, tak netřeba ti cokoliv dokládat. Je toho plný internet.

Chci, ukaž mi jak Alonso házel ručníky ve velkém a jak ho Ferrari vyhodilo.

3 Likes